KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Tizenegy évszázados hungarofóbia – nyílt levél Jens Stoltenbergnek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Tisztelt Stoltenberg úr!

Ön és az Európai Unió többi vezetője valószínűleg nem tudja, honnan ered a magyarok iránti mély gyűlöletük. Hadd foglaljam össze az okokat és azt a mély fájdalmat, amit a Nyugat okozott nemzetünknek tizenegyszáz éves történelme során.

1. „Ugros eliminados esse” , ezt a parancsot adta Gyermek Lajos frank király a csapatainak: más szóval: pusztítsátok el a magyarokat! Hatalmas, kiválóan felszerelt seregét a Kárpát-medencébe nemrég betelepült magyarok ellen indította. A római államférfi, az idősebb Cato, a „Karthágót meg kell semmisíteni ” (Ceterum censeo Carthaginem esse delendam”) hírnevű római államférfi óta a rómaiak nem csupán legyőzni vagy útba ejteni, hanem teljesen kiirtani akarták ellenségeiket. A 907. július 4. és 7. között lezajlott pozsonyi (Pressburg vagy Pozsony) csatában Árpád fejedelem magyar seregei teljesen legyőzték ezt a sereget. Csak néhány túlélőnek sikerült megmenekülnie, megfutamodva, vissza nyugatra.

2. A mongolok 1241-42 folyamán megszállták Magyarországot. Nyugatról nem érkezett segítség. Az osztrákok még Magyarország nyugati területét is elfoglalták.

3. A balkáni háborúkban az oszmánok ellen folytatott százötven éves harcok során nem érkezett számottevő segítség Nyugatról.

4. A Hunyadi János vezette keresztény csapatok győzelmével végződő Nándorfehérvár( Belgrád) kritikus ostroma során és más alkalmakkor is a nyugat-európai hajókon szállították át az oszmán seregeket a Boszporuszon, Nyugat-Európából küldött hajókkal.

5. Külföldi tüzérség is segítette a törököket mind Nándorfehérváron, mind 1526-ban Mohácson.

6. A Nyugat soha nem segített Magyarországnak, amikor Szulejmán seregei megszállták és a mohácsi csatában elpusztították a középkori Magyar Királyságot. Ehelyett a nyugat-európai hatalmak vallásháborúkkal, parasztlázadásokkal voltak elfoglalva, és még Rómát is kifosztották.

7. A teljes magyar hadsereg megsemmisült Mohacsnál, a király és az egyház számos vezetője meghalt.

8. A törökök a mohácsi győzelem után megszállták Székesfehérvárt. Itt temették el Magyarország számos királyát. A szultán, Nagy Szulejmán őrséget állított a királyi sírok védelmére. Amikor valamikor később a budai pasa meggyalázta a sírokat, a szultán az isztambuli Héttorony börtönébe záratta. Savoyai Eugén herceg szintén feldúlta a várost, amikor a törökök készek voltak a megadásra,

9. A közel háromszáz évig tartó oszmánellenes harc kimerítette a magyar nemzetet, és az ebből eredő demográfiai veszteségeket soha nem hevertük ki.

10. Buda 1686-os úgynevezett felszabadítására és lerombolására presztízs okokból került sor. A török csapatok a magyar fővárostól távolabb, délebbre összpontosultak. Ha az összes ellopott kincset és műkincset valaha is visszaszereznék, Magyarország Európa egyik leggazdagabb országa lenne.

11. Az ostrom lerombolta Mátyás király akkor még meglévő palotáit, pedig magát a török megszállást túlélték.

12. A győztes hadsereg részeg orgiában ártatlan civileket mészárolt le, és váltságdíjért túszul ejtett néhány gazdag polgárt.

13. A budai műkincsek, különösen Mátyás király könyvei, a Corvinák, számos nyugati múzeumban és a bécsi Schatzkammerben találhatók.

14. Magyarország első királya, Szent István (István) által építtetett pompás templomot a tetővonalig felgyújtották. Az oldalkápolnában még miséket celebráltak, amíg egy Habsburgok által kinevezett érsek le nem bontotta a templomot, és köveit felhasználva palotát épített magának.

15. Buda „felszabadítása” után az idegenek mindent lefoglaltak; csak a cselédnek megtartott magyarok, maradhattak a Várhegyen .

16. Azok a magyarok, akik Magyarország középső területének oszmán megszállása idején északra menekültek biztonságba, nem kapták vissza birtokaikat, miután a törökök kivonultak. Ehelyett a Habsburgok külföldi bevándorlók százezreit hívták meg, hogy telepedjenek le az újonnan „felszabadított” területen.

17. Szabadságharcainkat a Nyugat általában nem támogatta. A szabály alól – legalábbis kezdetben – a Rákóczi-szabadságharc volt a kivétel, amely francia pénzt és fegyvereket kapott. Amint Ausztria és Franciaország békeszerződést kötött, a magyarokat cserbenhagyták, és harcuk vereséggel végződött.

18. Habsburg Mária Terézia császárnő trónját nagyrészt a magyar nemesség mentette meg, amely a pozsonyi (Pozsony) nemzetgyűlésen fogadalmat tett a ” vér és élet” (Vitam és sanguinem) adományozására. Pedig a királynőnek külön hivatala volt Bécsben, amelynek az volt a feladata, hogy rágalmakat terjesszen Magyarországról Európában. Amikor a magyar nemzetgyűlés tagjai tudomást szereztek erről, Mária Terézia megszüntette azt, és rendeletekkel kormányozta az országot.

19. Ausztria és Oroszország egyesített ereje legyőzte Magyarországot az 1848/49-es szabadságharcban. A Habsburgok kegyetlen bosszút álltak a magyarokon, amikor az véget ért.

20. Az Osztrák-Magyar Monarchia 1918-as veresége után a trianoni békeszerződés az újonnan alakult Ausztriának juttatott egy darab magyar területet. Ennyit a fegyvertárs iránti hűségről!

21. Magyarország a náci Németország 1944. márciusi megszállása után szenvedett. A magyar száműzetésben lévő kormány felállítására tett kísérletet sikeresen megakadályozta a cseh vezető, Eduard Benes teljes ellenállása.

22. Goebbels a Das Reich című újság 1945. március 1-jei számában írta: „mi (Németország) Budapesten Bécset védtük”. A magyar fővárost azért pusztították el, mert Hitler meg akarta védeni kedvenc városát ! A Budai Vár ostromakor elpusztult több száz helyiség közül a második világháború vége óta csak egy, a Szent Istvánról elnevezett helyiséget állították helyre teljesen pár évvel ezelőtt.

Soltenberg úr és mások, akik gyűlölik Magyarországot! Az összes nagyhatalom, amely egykor legyőzte és leigázta Magyarországot, ma már nem létezik. Önök és barátaik tönkreteszik Európát ebben a pillanatban! Én nem kívánok Önöknek sikert, mert mi lojális európaiak vagyunk és nem árulók!

Magyaródy Szabolcs, a második világháború 99 éves túlélője.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: Munkácsy Mihály: Honfoglalás (részlet)

Angol nyelvű változat ITT!

3 thoughts on “Tizenegy évszázados hungarofóbia – nyílt levél Jens Stoltenbergnek

  1. EZ MIND IGAZ.DE AKKOR MI EBBŐL A TAPASZTALATVAGY TANULSÁG? A TURÁNI ÁTOK MEGVALÓSULT.

  2. Az a helyzet , hogy a modern liberális társadalom , nemigen szeret olvasni ,lusta ilyen téren,, csakis amit ők látnak , az a jó , így minden betűért , szóért a libsik felé , teljesen fölösleges ..

  3. Nagyszerű és kiváló összefoglaló, a stoltenberg féléknek kötelező olvasmány!
    Köszönöm!

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: