KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Donyecki Gyerekekért Egyesülés Elnökségének közleménye a tegnapi terrortámadás kapcsán

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az ukrán fegyveres erők a tegnapi nap folyamán terrortámadást hajtottak végre Donyeck egyik zsúfolt piaca ellen, amikor tüzérségi tűz alá vették azt.

A piac közelében, sőt, a városnegyedben sem találhatóak katonai célpontok, így szándékuk egyértelműen civilek gyilkolása volt. A terrorakcióra az ortodox vízkereszt másnapján, vasárnap került sor, amikor a piac tele van emberekkel. Jelenleg 27 halottról és legalább 20 sebesültről érkezett megerősítés.

Az ukrán rakétacsapás következtében meghalt emberek holttestei Donyeckben, 2024. január 21-én. Legkevesebb 25-en meghaltak és 20-an megsebesültek a kelet-ukrajnai Donyeck egyik piacán történt légitámadás következtében – közölte Denis Pusilin, a régió Moszkva-barát vezetője / Fotó: AFP/Stringer

A sebesültek között gyerekek is vannak. A Donyecki Gyerekekért Egyesülés mélységesen együttérez az áldozatok családjaival. Anyák és apák vesztek oda, gyerekek maradtak árván. A történtek hatására megkettőzött erővel folytatjuk munkánkat!

Minden gyermek élete számít, támogasd Te is munkánkat!

Donyecki Gyerekekért Egyesülés Elnöksége
https://donyeckigyerekekert.nethouse.ru/

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Kritikus a helyzet a lengyel-ukrán határ két átkelőjénél is

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük