KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kevin Roberts a The New York Times-ban: Orbán lenyűgöző vezető, és a magyar kormány politikai győzelmei is nagyon megnyerők

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kevin Roberts, a The Heritage Foundation elnöke a The New York Times-nak adott interjúban kifejtette, továbbra is azt gondolja, hogy Magyarország a konzervatív államvezetés mintaképe – osztotta meg Facebook bejegyzésben a hírt Orbán Balázs.

Orbán Balázs bejegyzésének hozzászólásában folytatta gondolatait:

„Kevin Roberts, a The Heritage Foundation elnöke a The New York Times-nak adott interjúban kifejtette, továbbra is azt gondolja, hogy Magyarország a konzervatív államvezetés mintaképe.

Roberts szerint sok országtól lehet tanulni, köztük hazánktól is, erre pedig kiemelt példa a családpolitika: a magyar kormány helyesen felismerte, hogy valamit tennie kell azért, hogy visszafordítsa a születésszám-csökkenést.

Magyarország az a hely, ahol nem csak beszélünk a konzervatív politikai fordulatról, hanem sikeresen meg is valósítottuk azt! ????????????

MH

Kiemelt képen: Kevin Roberts, a The Heritage Foundation elnöke
Fotó: Getty Images via AFP/Chip Somodevilla

Ez is érdekelheti:  Az oroszok ötvenezres sereggel támadhatnak hamarosan Zaporizzsjában

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük