KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Donyeck civil lakosságát lövik az ukránok

Miközben az európai és a tengerentúli ultraliberális mainstream média azzal harsogja tele a világot, hogy az orosz fegyveres erők stratégiai célú támadásaik nyomán civil áldozatok is vannak, az ukránok folytatják azt a régi bevált módszert, amit már 2014-óta tesznek, vagyis abszolút polgári célpontokat lőnek, terrorizálva ezzel az ott élő civil lakosságot, és további célzott mészárlást folytatva közöttük.

A ma reggeli hírek arról számolnak be, hogy a Donyecki Népköztársaság ukránok által elfoglalt területeiről mind Donyeck városát, mind más, polgári célpontokat lőttek. A helyi hivatalos szervek tájékoztatása szerint az ukrán fegyveres erők moszkvai idő szerint 04:55 és 08:40 között több NATO szabványú lövedéket lőttek ki Donyeckre, amelyből három 155 mm-es Kashtanovoe és Mineralnoe településekre, valamint öt 152 mm-es lövedék Panteleymonovkánál csapódott be.

A jelentések szerint a támadásban egy civil életét vesztette, hatan megsebesültek.

Kiemelt képen Donyeck tüzérségi tűz alatt / illusztráció, archív /

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük