KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Devizahiteles hírek. A Kúria elvette a bankok fegyverét.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Bukott az OTP is!

ELBUKTA A PERT AZ OTP-NEM MEGFELELŐ TÁJÉKOZTATÁS
Aki másnak vermet ás…Elmarasztalta az OTP-t még a múlt héten a Fővárosi Törvényszék, és 43 millió forint megfizetésére kötelezte a bankot. A büntetést egy devizaopciós befektetési lehetőséggel kapcsolatban végzett nem megfelelő ügyféltájékoztatásáért kapta Tovább a cikkhez.


FACEBOOK: IDE KATTINTVA!

A JOGEGYSÉGIVEL A KÚRIA ELVETTE A BANKOK FEGYVERÉT?
A Kúria a nagy segítségnyújtási zavarában véletlenül elvette a bankok egyetlen fegyverét: a közjegyzői okiratot. A kúria levette a vonatot a sínről. A bankok eddig a közjegyzői okiratok alapján indíthatták végrehajtásaikat. A hétfői kúria határozattal ez megszűnt. Tovább a cikkhez.

ISMÉT GYŐZELEM A BANK FELETT!
Nem csodálkozunk rajta, ha az alábbi cikk olvasása közben „kinyílik a bicska”! Hatmilliót már kifizetett, még nyolcat kértek tőle. Legyőzte a bankot az autóhiteles! Pert nyert a bankok és a behajtó ellen a vádlottak padjára küldött devizahiteles asszony Tovább a cikkhez.

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a „Tetszik/Liked” gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Kattints ide! Köszönjük! Nemzeti Civil Kontroll.

Polgárjogi Mozgalom

Nemzeti Civil Kontroll, http://www.civilkontroll.com/

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: