KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

NIF, Nemzeti InternetFigyelő statisztikai kiértékelés 2016; Nemzetstratégiai Kerekasztal (NsK)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Már egyszer beharangoztuk, hogy portálunk újra fellendült és a keresett nemzeti oldalak közé került. A wordpress statisztikai felmérését szeretném közreadni (nem teljes egészében), melyből kitűnik, hogy hány látogatója volt a NIF-nek 2016 január 1-töl 2016 június 15-ig. Cikkünk második részében egy örvendetes hírt is közlünk,mely a NIF-közösséget érinti és ha a Magyarok Istene is úgy akarja, akkor a magyar nemzet sorsfordító folyamatának is a NIF lesz és marad a kovásza.

Mely országból, hányan keresték fel a NIF-t. Nem a kommentárok száma a mérvado, habàr az idén az is a múlt évekhez képest megugrott.
Mely országból, hányan keresték fel a NIF-t. Nem a kommentárok száma a mérvadó, habár az idén az is a múlt évekhez képest megugrott.

Melyik cikket olvastak el eddig a legtöbben. Íme az első 10 helyezett.
Melyik cikket olvastak el eddig a legtöbben. Íme az első 10 helyezett.

Es végül következik az utolsó kép az évenkénti statisztikai kiértékelés. A kiértékelés csak 2013-tol teljes értékű, mert azelőtt az oldal nem volt bejelentkezve ebbe a kiértékelő statisztikába. Tehát a 2013 előtti adatok teljesen hibásak, hisz látszik, hogy látogató nem volt, de megnyitások igen. Ezeket a 2013 előtti adatokat a statisztikai szoftver az internetről gyűjtött közvetett információk alapján becsülte meg. Ezért nincsenek látogatók.

Oldalmegnyitások, látogatók száma, tetszikelések és kommentek száma.
Oldalmegnyitások, látogatók száma, tetszikelések és kommentek száma.

2013-as év kitűnő év volt és az idén a 2013-as év eredményeit újra el fogjuk érni. Habár a labdarúgó bajnokság visszavetette a látogatók számát. Ugyanakkor  június végén Transyadmin Londonban lesz beszippantani a BREXIT atmoszférát. Mivel laptopját nem viszi magával igy egész héten nem lesz alkalma cikkeket publikálni. Ezért a NIF oldalon remélhetőleg Nifadminnak lesz ideje elegendő cikket publikálni és nézettségünk nem fog újra lecsökkenni. A nézettségünket az is csökkenti, hogy 2016-ban a WordPress gyakran nem küldi el a hírleveleinket.

Ahogy az utolsó kép alsó jobb sarkában is latszik 5.5 hónap alatt 4512 kommentár született, de csak 843 tetszik. Az Olvasóink elfelejtik a tetszik (like) gombot megnyomni. A statisztikai kiértékelésben látott adatok nagyságrendjét különösen a facebook megosztások befolyásolják. Ezért kérjük a NIF-közösségét és az Olvasóinkat, ne felejtsék el a cikkeinket megosztani! Van olyan cikkünk, mely a virulens statisztika nélkül is tényleges 253’000, és sok olyan, mely 100’000-en felüli megnyitásnál tart. 2016-ot mutatja a képen lévő statisztika, és ezen is látható, hogy 2016-ban is 5,5 hónap alatt már több 100’000 megnyitással rendelkező cikkünk van.

A WordPress valószínű nagyobb fejlesztés alatt van, mert nemcsak az történik meg, hogy nem küldi ki a több tízezer címre a hírleveleket, hanem a kiemelhető cikkek számát is korlátozta 6-ra. Viszont kiemelni csak 5 cikket emel ki és a jobb alsó sarkot üresen hagyja. A kiemelt cikkeket alul újra megismétli. Igy az olvasó nem tudja, hogy hol kezdődnek az aznapi hírek, és lehet megunja lefelé lapozni. A szerkesztésnél is vannak ilyen hibák, melyek a szerkesztő életét keserítik és időt rabolnak el. Reméljük, hogy ezek az olvasok számát csökkentő hibák hamarosan eltűnnek.

A NIF nézettségének növelése a következő örvendetes hír miatt is fontos. Tehát kérünk mindenkit, tessék like-olni (tetszikelni) és megosztani a NIF cikkeit, hisz a rendszerváltás kovásza akarunk lenni és maradni!!!

Örvendetes hírünk is van.

Az oldalunk olvasói késztetésére és Transyadmin koordinálása, közvetlen és közvetett noszogatása mellett elindult egy reformokat követelő folyamat. Vitéz Kövér György Ungvárról „Reformok kellenek” cikkével elindította a hozza szólás lavinát, amiből kidomborodott az a kívánság, hogy az eddigi nagyon mélyre süllyedt politikai-gazdasági rendszer helyett kellene valami jobb. Transyadmin szorgalmasan összegyűjtötte a jobbítási reform javaslatokat. Romek Károly a NIF-közösségünk másik oszlopos tagja reform választási törvényt irt egy első formában. Ehhez is több javaslat született. Végül további párt-programjavaslatok, választási szervezési javaslatok, stb. születtek. Ez felhívta természetesen a különböző pártok figyelmét is. Legtöbbje csak sutyiban másolgatták a publikált javaslatokat, míg volt olyan párt is, amely nyíltan megkeresett bennünket.

A jelen pillanatban ott tartunk, hogy egy Nemzetstratégiai Kerekasztal (NsK) van szervezés alatt, ahol az eddig leközölt elképzelések vitaanyagként a 3 napos tárgyalások témája lesznek.

A NsK szervezése és a Nyilatkozatok közzététele a NIF feladata lesz.

A NsK megtartásának dátuma a nyár vége lesz. Egyelőre még minden cseppfolyós, de a közismert személyek a nemzeti oldalról már többen kinyilatkoztattak részvételi szándékukat..

A NIF, mint ennek az új kezdeményezésnek a kovásza az események központjában lesz és a NIF-közössége első kézből fogja kapni az információkat.

A NIF közösséggé kovácsolódása azt jelenti, hogy mindenki a közösségből alkotó módon próbál hozzájárulni a felvetett problémákhoz, különös tekintettel azokra a cikkekre, melyek a magyar nemzet sorskérdéseinek jobbításával foglalkoznak.

Bízunk bennetek!
 Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

3 thoughts on “NIF, Nemzeti InternetFigyelő statisztikai kiértékelés 2016; Nemzetstratégiai Kerekasztal (NsK)

  1. Köszönjük ezt a részletes tájékoztatást! Jó volt olvasni., ez öröm 🙂

  2. A londoni út most nagyon izgalmas lesz. Várjuk a beszámolókat és jó utat kívánok!

  3. Gratulálok !!!! Hát ezt nagy megelégedéssel olvastam. A hasonló közlemények éltetőek, biztatóak. Hogy növeljük az érdeklődők, az olvasók számát, célszerű lenne külön tematikús rovatokat(részleteket) létesiteni.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: