KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Dévai Nagy Kamilla és tanítványainak megemlékező koncertje 1848. március 15-ről

Dévai Nagy Kamilla, Liszt-, Bartók-, és Kazinczy díjas előadóművész, Magyarország Érdemes Művésze, a Krónikás Zenede alapítója tanítványaival emlékezett meg az 1848. március 15-én történt eseményekről nemzeti ünnepünkön.

Tekintettel a járványügyi helyzetre, csak az internet adott lehetőséget arra, hogy a nemzeti gondolatokat zenében is kifelyezve tolmácsolja a művésznő tanítványi közreműködésével az emlékezőknek, az ünneplőknek.

Dévai Nagy Kamilla a Nemzeti InternetFigyelő Olvasóinak az alábbi gondolatokkal ajánlja a megemlékező házi koncertet:

Kedves Barátaim, Ismerőseim, Ti is szenvedtek a covid okozta korlátok miatt. Két dolog miatt készítettük ezt a fimet: egyrészt vírus ide, vírus oda, a múltat őriznünk kell, hőseink emlékét gondoznunk kell. Másrészt hírt szerettünk volna adni magunkról, a Krónikás Zenedéről, hogy minden nehézség ellenére folyik a munka, a tanítás zajlik, és továbbra is adni szeretnénk egy csepp kultúrát az arra szomjazóknak.. Fogadjátok szeretettel emlékező rövid filmünket, melyet Streit Krisztián, és Streit Gábor Bora segítségével készítettünk.
                                                   Dévai Nagy Kamilla
                                             Liszt díjas érdemes művész

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük