KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Demszky Gábor is beállt Magyar Péter mellé

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Magyar Péter több korábbi interjújában elárulta, hogy gyermekéveinek egyik példaképe Demszky Gábor korábbi SZDSZ-es főpolgármester volt, akinek a plakátja ki volt tűzve a szobája falára. A Tisza Párt vezetője több nyilvános beszélgetése során megerősítette ezt, először március közepén a Spinoza Színházban, a Rangos Katalin balliberális újságírónak adott interjúban, de ugyanígy egy Puzsér Róberttel folytatott beszélgetése során is.

„A legdurvább hiba elhinni, hogy a nemzet végérvényesen kettészakadt. Magyar Péter színre lépése és népszerűségének gyors növekedése is ezt igazolja és ezért elfogadható a számomra. Nincs itt olyan választóvonal, amely a nemzetet két, ennyire ellenséges táborra osztotta volna. A magyar polgárok azt várták, hogy jöjjön végre valaki, jöjjön egy párt, mely túllép ezen az őrületen” – írja Facebook-posztjában Demszky Gábor.

Ez is érdekelheti:  Papverés a Margit-körúton – A feltehetően beteg Magyar Petinek, tanulságul

Mindig is a harmadik pólus szándékozott lenni, aki az ország kibékítésén dolgozott már a 2000-es években, de ez akkor meghíúsult – írja a bejegyzés alatti hozzászólások között Budapest egykori főpolgármestere. Szerinte a Tisza Párt viszont pólusképző erővé válik és az általa korábban megfogalmazott elképzelések szerint működik majd.

„Az akkori kudarcos, harmadik pólus létrehozásának kísérlete most sikerre vihető” – emelte ki volt főpolgármester.

Magyar Nemzet

Kiemelt képen: Magyar Péter / Fotó: Kurucz Árpád – Magyar Nemzet

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük