KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Daniel Freund rémálomnak nevezte a magyar EU soros elnökséget

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A balliberális politikus szomorú, hogy Magyarország 2024 második felében az Európai Unió soros elnökeként komoly hatással lehet az uniós politika alakulására.

A magyar kormányt bíráló kirohanásairól ismertté vált zöldpárti politikus, Daniel Freund most a soros magyar elnökség miatt aggódik. Magyarország ugyanis 2024 második felében az Európai Unió soros elnökeként komoly hatással lehet az uniós politikák alakulására.

Freund a közösségi oldalán megosztotta Kovács Zoltán egy korábbi bejegyzését, amelyben a magyar államtitkár Szijjártó Péter külügyminisztert idézve azt írta, hogy „nem számít, hogy valaki mennyire kiabál velem, vagy mennyire agresszív valaki, én békepárti maradok. Mi, magyarok békepártiak vagyunk. Őszintén remélem, hogy ez a békepárti álláspont lesz a többség június 9-e után.”

Daniel Freund jól láthatóan nem örült a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár bejegyzésének, így a következő kommentárt fűzte csak hozzá:

A Tanács elnöksége kevesebb mint 6 hét múlva. Mert senki sem tett eleget az Európai Parlament ajánlatának, hogy függessze fel ezt a rémálmot”

Mandiner

Daniel Freund német zöldpárti európai parlamenti képviselő (Fotó: MTI/EPA/Stephanie Lecocq)

Ez is érdekelheti:  Két éve nem volt erre példa: Oroszország több földgázt szállított Európába, mint az USA

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük