KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Czeglédi Andrea: Romániában nagy a baj…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az utóbbi hónapok vezető hírévé vált a koronavírus-járvány. Volt idő, amikor a csapból is a rémhírek folytak, de normalizálódni látszik a helyzet és úgy tűnik, lassan minden visszatér a rendes kerékvágásba… kivéve Romániában.

Azt már megszokhattuk, hogy Romániában minden a normálistól eltérően működik, azonban, ami az utóbbi időben ott zajlik, és amit ott igyekeznek az emberekkel elhitetni, az túlszárnyalja a legrémisztőbb Grimm-meséket is.

A romániai lakosság és velük együtt Erdély és a Partium magyarjai és székelyei sohasem látott diktatúrát voltak kénytelenek elviselni az elmúlt időszakban. A középpontban a SARS-CoV2 vírus állt, mert erre mindent rá lehet fogni.

Az ügyvezető liberális kormány naponta többször hozott aberrált sürgősségi rendeleteit a sajtó „Mi Atyánk”-ként szajkózta és szajkózza most is folyamatosan, az emberek pedig félelemtől dermedten lapulnak otthonaikban. Félnek a vírustól, a betegségtől, a haláltól, a nincstelenségtől, de amitől leginkább rettegnek az az embertelen liberális diktatúra, amiben kénytelenek mindennapjaikban élni, már amennyire hagyják.

Mennyire nevetségesnek tűnik az ott élő magyaroknak a magyarországi ellenzék és Brüsszel vádja, akik szerint Magyarországon diktatúra van! Nem, a diktatúrát csak a liberális-kommunista idegenbérencek képesek igazán megvalósítani, amelynek igazi iskolapéldája az aktuális romániai helyzet.

Az első hetekben, amikor a vészhelyzet kezdődött, valóban a világméreteket öltött járványtól rettegett mindenki. A forgatókönyv itt is azonos volt, mint szerte a világon. Mindenki bevásárolt, aztán bezárkózott és az interneten, valamint a televízió képernyőjén át leste rémülten a tömeges elhalálozásról szóló híreket. Egész nap folyamatosan kezet mosott, hiszen még Ursula von der Leyen is a kézmosást tanította, akár a gondos óvónő, fertőtlenített, és aranyárban vásárolt maszkban vitte ki még a konyhai hulladékot is az udvaron lévő szeméttárolóhoz. Cégek tömege szüneteltette be tevékenységét, így rengetegen maradtak munka és jövedelem nélkül és sokaknak okozott problémát a banki hitelek visszafizetése is. A társadalom korosztályait drákói szigorral választották külön és a keresztény hit gyakorlása egyik napról a másikra virtuálissá vált. Nyugodtan legyinthetnénk ezen a ponton, hiszen nincs ebben semmi különös, a világ számos pontján egyszerre és ugyanezen forgatókönyv szerint zajlottak az események. A furcsaságok sora csak ezután következett.

A liberális kormány látszólag szemrebbenés nélkül vette a vészhelyzet okozta akadályokat, meghozták a szükséges döntéseket. Közben románok ezrei menekültek hazájuk mioritikus tájaira a jólét nyugati bölcsőjéből. Populista szólamokkal követelték Magyarországtól, hogy a román állampolgárokat ne akadályozzák a hazajutásban, majd karanténba zárták őket, ami teljesen normálisnak volt mondható az adott helyzetben, de az már nem, hogy sok esetben összezsúfolva, bezárva, szinte élelem nélkül tartották őket. Ennek, természetesen villámgyorsan híre ment, sokan megszegték a karantén szabályait. Volt, aki nemtörődömségből, volt, aki kényszerből tette, de a válasz sem váratott sokáig magára…

A liberális kormány rögtön azzal kezdte a védekezést, hogy biztosította a saját anyagi jólétét. Hatalmas hitelt vettek fel az IMF-től, elfogadva minden feltételt, amit a magukat a világ urainak képzelő, elmebeteg „elit” bankja támasztott. Egyetlen tollvonással adták el azt, ami még az országból megmaradt… Ennek tudatában roppant nevetségesnek tűnik Iohannis, a bukott-bakszász kőműves-elnök azon vádja, miszerint a megpuccsolt szocialisták kiárusítják Erdélyt Orbán Viktornak. Ez teljes egészében lehetetlen, hiszen ezt megelőzendő ők ezt már megtették. Eladták a kőműves céhnek örökre és visszavonhatatlanul. Eladták azt is, ami nem az övék. Ez azonban nekik nem volt elég. Eladták a saját állampolgáraikat is, szerződést kötve a német kormánnyal, akik éppen rabszolgákat kerestek földjeikre, akár annak idején, az amerikai kontinensen a büszke Dél. Romániát hermetikusan lezárták, se ki, se be, családok ezreit szakítva el hozzátartozóiktól, de a zsúfolt rabszolgajáratok naponta szabadon repültek a Lenin-szoboravatók, a szabadság, az egyenlőség, a testvériség, a tolerancia, a multikulturalitás, stb. képviselőinek spárgaföldjeire.

Az otthon maradottak közben hatalmas összegekkel járultak hozzá a vírus elleni védekezés költségeihez. Persze, nem önszántukból… A rendőrség megadott kvóta szerint osztotta a büntetést mindenkinek, aki élt és mozgott.

Az emberek többsége már ekkor sejtette, hogy valami nincs rendben, sántít az egész járvány-mese, csak azt nem lehet tudni máig sem, hogy mi igaz belőle és mi az, ami hazugság. A kórházakban az egészségügyi dolgozók felmondtak, a koronavírussal kezelt betegek hozzátartozói pedig arról számoltak be, hogy a beutaltak nem kapnak gyógyszert, de több esetben még ételt és vizet sem. Az egyre fokozódó elégedetlenséget a jól jövedelmező hatalomhoz foggal-körömmel ragaszkodó liberálisok még nagyobb szigorral és a mindig beváló magyarellenes kirohanásokkal igyekeztek megfékezni. A média ebben hű partnerüknek bizonyult, ugyanis a pánikkeltést tökélyre fejlesztették.

Az utóbbi hetekben, nem lévén más választásuk, kissé lazítottak a szigoron, ám a vészhelyzet adta hatalmi hegemóniát eszükben sincs feladni. Ezért most is a fertőzések növekedését szajkózza az operatív törzs, Raed Arafat egészségügyi államtitkár és a teljes romániai sajtó. Rengeteg a fertőzött, nő a halálesetek száma… az emberek rettegnek. A legújabb sajtóhírek szerint megtelnek a kórházak, hm… Lássuk tehát a tényeket! Miközben a gazdaság romokban hever, a kormány még semmilyen stratégiát nem dolgozott ki a gazdaság élénkítésére. Románia gazdasága nagyrészt a fogyasztásra épül, ami a vészhelyzet bevezetése óta drasztikusan csökkent a lakosság vásárlóerejének gyengülése miatt. Ez végzetes következményekkel járhat az ország amúgy is romokban lévő gazdaságára nézve. A liberálisok egyetlen gondja eközben az, hogy meghosszabíthassák a vészhelyzetet, elnémítva ezzel az ellenzékbe kényszerített szocialistákat.

A mai hírek már arról szólnak, hogy megteltek a kórházak járványos betegekkel, és közben a bukaresti Colentina kórház egészségügyi személyzete a’ miatt tiltakozik, hogy a 867 ággyal rendelkező kórházban, amely normális esetben 20.000 beteget lát el havonta, jelenleg 100 koronavírusos fertőzöttet kezel… kezel?! Dehogy, erről szó sincs! Etet és fogva tart, mert Romániában a tünetmentes fertőzötteket (!) kórházba utalják, és hetekig ott tartják. Sokat pénzért. Ugyanis a hírek szerint fizetnek azoknak, akik bevállalják, hogy papíron betegek.  Partiumban akad olyan eset, amikor a beutalt „fertőzött” közvetlen családtagjai, sőt még a felesége sem fertőzött. Igazán válogatós azon a vidéken a koronavírus… Sokszor, aki betegnek érzi magát, sem mer orvoshoz fordulni, mert az államtól jobban fél, mint a vírustól… Ami pedig a haláleseteket illeti, nos, a számok mindent elmondanak. Hivatalos adatok szerint, amíg a 9 milliós Svájcban 2000 ember halálát okozta koronavírus, addig a 19, 242 millió lakosú Romániában 1427 halálesetet jelentettek. Ebből azonban minimum egy haláleset kétséges, ugyanis egy elhunyt idős férfi fia arról panaszkodott, hogy édesapja infarktusban hunyt el, de utólag a hivatalos jelentés koronavírus okozta halálesetként tünteti fel… a többi hozzátartozó talán nem mer feljelentést tenni…

Világosan látszik, hogy a liberális kormány hazug ámokfutása katasztrofális helyzetbe és Ceausescu-i diktatúrába sodorja az országot, amiből lassan nem lát senki sem kiutat. Csak Brüsszel elégedett, nem kér számon, nem aggódik. A magyar diktatúra miatt azonban következetesen vizsgálódik… Hiszen a „Befehl ist Befehl”!

andrea78.blogstar.hu

NIF

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Czeglédi Andrea: Romániában nagy a baj…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük