Czakó István: Tényleg? Most gyarmatosítják Magyarországot? Szerintem már rég megtették!

2009.08.21., Nemzeti InternetFigyelő

/Semjén Zsolt augusztus 20-i beszédéhez kapcsolódó gondolataim, és a beszéd ismertetése/

Hirdetés

Milyen szomorú, amikor azok, akiknek vezetőinknek kellene lenniük, messze hátul kullognak. Ugyanis azt a tényt, hogy országunkat gyarmatosítani akarják, sőt azt, hogy az egész globalizmus valójában a világ legújabb újrafelosztása, új gyarmatosítási folyamat, már réges-régen és igen sokan megmondtuk. Még akkor beszéltünk erről, s próbáltuk megértetni az emberekkel, amikor az EU-s csatlakozás előtt álltunk, s a “belépjünk, ne lépjünk” döntés előtt állt nemzetünk. Mi, akik akkor erősen elleneztük a csatlakozást (bár láttuk, hogy az ország kényszerpályán van, s a kitöréshez nagy nemzeti összefogásra és roppant szilárd elhatározásra lett volna szükség) éppen erről beszéltünk. De azzal is tisztában voltunk, hogy az ország nincs olyan állapotban, hogy az EU-s belépést megtagadjuk. Ez akkor az egyetlen út volt előttünk. Éppen ezért könyörögtünk akkori vezetőinknek, hogy tegyenek meg mindent – mégpedig nagyon kemény fellépéssel -, hogy minél kisebb kár érje hazánkat, de minden hiába volt. Vezetőink siketek voltak, az egyszerű emberek hangjára oda sem figyeltek. Sokan közülük csak a saját karrierjükkel törődtek, s hagyták, hogy a létező legrosszabb feltételekkel csatlakozzunk. Különösen érvényes volt ez a földkérdést illetően!

Valóban, jó lenne, ha mindenki helytállna ott, ahova a gondviselés állította! De mi van azokkal, akik olyan helyekre verekedték magukat – könyökölve, taposva, másokat <náluk sokkal tehetségesebbeket, de kevésbé erőszakosokat, sokkal szelídebbeket, de sokkal többre érdemeseket> letaszítva, eltiporva -, ahova egyáltalán nem a Gondviselés állította őket, hanem arcátlanságuk, törtetésük, mohóságuk, pénz- és hataloméhségük?! Nekik nem kellene önvizsgálatot tartaniuk, s megtenni a szükséges lépéseket, azaz visszavonulniuk, s átadniuk helyüket az arra érdemeseknek? Ők nem is lehetnek képesek helytállni a jelenlegi helyükön, mert nem odavalók! Véleményem szerint ezért áll ott az ország, ahol most van! Az alkalmatlan, méltatlan törtetők, a gátlástalan kalandorok miatt.

Bizony, ideje lenne, hogy az ország jelenlegi gazdasági és politikai vezetőit, sőt a jelenlegi dúsgazdag réteget népünk alaposan átvilágítsa, górcső alá vegye, s az alkalmatlan gazembereket – szigorú elszámoltatás, számonkérés után – kivesse magából, egyenesen a börtönökbe! Mert – ha megfigyeljük – minden alapvető változás, rendszerváltás idején a kalandorok, simlis gazemberek, bűnözők jelennek meg legelőször a színen, mint vezetők, hiszen a még zavaros, tisztázatlan viszonyok számukra ideális terep.

Nemrég láttam egy filmet arról, hogy a szervezett bűnözés hogyan hálózza be a világot. Nos ennek a fő irányítói, a legnagyobb maffiózók éppen arra törekszenek, hogy az ő embereik töltsék be a hivatalos gazdasági és politikai vezető pozíciókat, hogy azután az igazi maffiafőnökök a háttérben maradva irányíthassák a dolgokat (legyen az egy multinacionális cég, egy ország vagy akár egy egész földrész)!

A zsellérsorssal kapcsolatban azt gondolom, nem teljesen úgy tervezik a globalizmus tényleges vezetői népünk jövőjét, ahogy elnök úr mondja. Már Gyurcsány is megmondta – aztán el is tüntették mindenhonnan ezt a kijelentését -, hogy elég 5-6 millió lakos (nem bennszülött, nem honfitárs!) Magyarországon. Hogy ezek kikből fognak állni, csak sejtelmeink lehetnek. Márpedig annak a kis elit létszámnak sokkal kevesebb bennszülöttre van szüksége ahhoz, hogy rabszolgaként kiszolgálja őket! Magyarországot már nem gyarmatosítják, hanem LAKÓPARKKÁ alakítják! Egy elit lakóparkká! Ki is lehet nemsokára tenni a határokra: Magyarország Lakópark! Sejtésem szerint hamarosan a határokat is keményen le fogják zárni, s csak szigorú ellenőrzés mellett léphetnek be ide idegenek. Mint a nyugati elit negyedekbe! A rabszolga-őslakosok pedig nem nagyon mászkálhatnak innen sehova. Most még szabad, még “el lehet menni”, hiszen a gazdák örülnének, ha a lázadó típusúak elmennének önként. Könnyebb lenne a dolguk!

Ami Koppányt illeti, nem kellene bántani. Igaz magyar ember volt. Nem volt diplomata, nem ismerte fel az akkori kényszerpályát, a megmaradás áldozatos, de (sajnos) egyetlen akkori útját. De Koppány magyarsága nélkül már rég nem létezne nemzetünk! Minden tisztelet Istvánnak, de vigyáznunk kell, mert csak rendkívül kevés ember képes pontosan érzékelni, hogy hol a határ az okos kompromisszum és a szolgalelkű megalkuvás között. Az igazán zseniális vezető szerintem István és Koppány csodálatos egyvelege. Talán Géza fejedelem volt ilyen. Hiszen ő ismerte fel, mi a járható út, de látta a behódolás veszélyét is. Egy mai okos politikusnak tudnia kell, hiszen számtalan tapasztalat áll már mögötte a történelemből, hogy egy család ereje a testvérek összefogásában van, s nem az ellenségeskedésükben!

Az unióba mi már rég bekullogtunk a cselédlépcsőn, ehhez kétség sem férhet. Elkésett ez a gondolat, amit Semjén elnök úr mondott. Semmiféle “méltó helyünk” nincs, legalábbis nem olyan, amire elnök úr gondolt, csak az a KIS SÁMLI, amin ma kuporgunk. Elegendő csak rápillantani országunk állapotára, s világosan látszik minden. Nem csak fizikailag van toprongy állapotban, hanem – s ez a rettenetesen nagy baj – lelkileg, erkölcsileg, érzelmileg egyaránt. Ezért pedig a jelenlegi politikai elit minden tagja – az pedig, aki már többé-kevésbé húsz éve benne van, fokozottan – felelős. Éppen ezért erősen kétlem, hogy – ha a következő parlamenti választások során győz a jelenlegi ellenzék – bármiféle felelőségre vonás következik majd be! A kollektív felelősség az ÉN-ből MI-t csinál, s nem lesznek egyéni felelősek, csak a mindőnkre szétkent trutymó által egyformán bűnös MI számonkérhetetlensége!

Következzen a beszéd ismertetése:

(forrás: http://kdnp.hu/news/most-gyarmatositjak-magyarorszagot-video)

Szent István örökségének lényege a magyarság, kereszténység, európaiság – mondta augusztus 20-i ünnepi beszédében Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke a budai Várban. Hozzátette: most gyarmatosítják Magyarországot, sőt szinte az utolsó húzásokat teszik, hogy a magyarok zsellérek legyenek saját országukban.

Minden ünnepségnél felmerül, hogy mi az értelme? Szerinte két alapvető értelme van: hitet és erőt merítsünk az őseink példájából és levonjuk a tanulságokat. Az államalapító Szent István király az ország megmaradásának szimbóluma, a magyar megmaradás fundamentuma, ez az alap, amire fel lehet építeni azt az épületet, ami valóban a magyar megmaradás katedrálisa. Mint mondta, Magyarország akkor gyarapodott, amikor I. Szent István király példáját követte.

Szent István előtt voltak magyar szállásterületek, de nem volt Magyarország. Úgy jött létre, hogy felépíttette a vármegyéket, így képesek voltunk ellenállni a történelem viharainak. Nincs még egy ország ami 1000 éves megyerendszerrel büszkélkedhet – tette hozzá. Ugyanez igaz szerinte egyházi szempontból is, az egyházmegyék a mai napig állnak. A jurták helyett kőtemplomokat épített, a szállásterület helyén rendezett közösségeket hozott létre – összegzett Semjén Zsolt. A párt elnöke kiemelte: István beépítette a fiatal magyar államot Európa és a világ vérkeringésébe, hiszen zarándokházat hozott létre Rómában és Bizáncban, Aachenben és a Szentföldön.

Szólt arról is, hogy Szent István példát adhat ahhoz, hogy mindenki a maga helyén, ki az önkormányzatban, ki a parlamentben, ki a munkahelyén, ki a földeken ott építse az országot a saját környezetében, ahova a gondviselés állította.

Semjén Zsolt kijelentette: kirajzolódik egy hármas oltár – magyarság, kereszténység, európaiaság. Szuverén Magyarországot hozott létre a magyar megmaradás alapján. Azért vagyunk unió pártiak, mert az unió a megmaradás egy eszköze, az unió nem cél, hanem eszköz. Az egyetlen cél: a magyar megmaradás gondolata, mert ezt a nyelvet, kultúrát csak mi adhatjuk az egyetemes emberiségnek, ezért magyaroknak kötelességünk a saját magyarságunk felmutatása.

A pártelnök szerint a magyarok talpa alól kihúzzák a földet, a tulajdont, mindent, nem lehet hagyni, hogy az országot idegenek gyarmatosítsák, és a saját országunkban valamifajta bennszülöttként kelljen itt maradnunk, holott az ország az államalapítás óta, ezer éve Európa szerves része.

A pártelnök üzent a hazai radikálisoknak is, mint mondta: a magyar megmaradás szempontjából István sokkal értékesebb volt, mint Koppány. Ha Koppány nyert volna, ugyanúgy eltüntünk volna a történelemből, mint az avarok, és a hunok. Hozzátette: a keresztényellenesség ellentétes a magyar megmaradással.

A történelmi megemlékezések szoros összefüggésben vannak a jelennel. Sajnos oda jutottunk, hogy néhány éve december 5-én közjogi értelemben a magyar nemzet egyharmadát kirekesztették a magyar közjogi állampolgárságból. Ez Szent István tekintete előtt egy botrány. A pártelnök szerint azonban az is botrány, hogy egyes vezető politikusok azt mondják, hogy mi Európához csatlakoztunk. Legfeljebb az unióhoz. Hol lennénk 1100 éve, ha nem Európában? És hol lenne Európa, ha mi nem lettünk volna benne? Ezért nekünk nem a cselédlépcsőn kell bekullogni az unióba, hanem a történelmi szerepünkhöz méltó helyet elfoglalni.

Facebook hozzászólások


3 thoughts on “Czakó István: Tényleg? Most gyarmatosítják Magyarországot? Szerintem már rég megtették!

  1. nagyhatalom voltunk kiemelkedő diplomáciai érzékkel rendelkezett géza fejedelem, országunk szerepe meghatározo volt, nagyságunkat senki kétségbe nem vonhatja, szétapritották országunkat, mert csak igy lehetett kivenni a kezünkből az irányitást , sajnos minket már nem tanitottak ezekre a fontos dolgokra az iskolában, eltitkolták kik vagyunk és kik is voltunk valojában. nincs meg a büszkeség ami összekötné a magyar népet, pedig ebben a mai olvasztotégelyben csak igy tarthatjuk meg országunkat ,és népünk ősi multját ha szivből jövő magyarságtudatunkat megerősitjük és egymás felé fordulunk amig nem késő

  2. “Most már, jó lesz a magyar sorsa
    Annyi a megváltó, kutyában a bolha
    De még jobb, akkor Vóna,
    Ha Morvai-nyilai benne nem Vóna”

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
Azt a 14 napot nem lehet feledni – NDK-menekültek lelkésze voltam (II.)
NDK-menekültek lelkésze voltam (I.)
Iványi Sándor: Szabadságunk alapja: alkotmányosságunk
Close