Czakó István: Ha a féreg (inkább csak giliszta) nyilatkozik – avagy Herényi megszólalt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Herényi Károly: „Nem lehet egyenlőségjelet tenni a holokauszt áldozatai és a kommunizmus áldozatai közé. Az, hogy a kommunizmus áldozatává ki vált, az részben az ő döntése volt: antikommunista volt, egyéb nézeteket vallott, tehát ő erről dönthetett. Ha akart, kommunista is lehetett. Viszont az, hogy valaki zsidónak születik vagy cigánynak születik, az nem az ő döntésének a kérdése. No most a két dolgot ily módon egy platformra helyezni és teljesen egyenrangúnak és egyenértékűnek föltüntetni, ez az én számomra elfogadhatatlan… Húsz éve más sem történik, mint hogy megpróbáljuk ezt a két történelmi tragédiát egy szintre hozni… Az egyik egy népirtás, a másik pedig egy politikai diktatúra negatív következménye és eredménye, ami a történelem folyamán sajnos előfordul, sokkal sűrűbben, a népirtás az hála Istennek ritkább dolog, de ez nem két azonos fajsúlyú ügy, nem egy törvénybe való.”

Kérem szépen, így beszél egy gerinctelen, műveletlen aljas lelkű, cinikus csúszó-mászó giliszta. Ez az erkölcstelen, lelketlen hernyók jellemzője.

Herényi megszólalt, s szerinte az, aki nem hajol meg egy aljas, gyilkos lelkű, emberpusztító diktatúra előtt, ő maga hibás azért, amivel az embertelen hatalom sújtja. Nem meglepő ez egy mocsok lelkű, a megélhetésért mindenre képes féregtől. Az ilyenekre mondják, hogy „egy forintért az anyját is megizélné!” Herényi természetesen nem szenvedett a kommunizmus alatt, mert gátlástalanul nyalta azok ülepét akkor is, akikét kellett ahhoz, hogy neki ne legyen semmi baja. Vajon mit mondanak hozzátartozói? Neki viszont mindegy, hogy milyen rendszer, ideológia vagy akár bűnbanda van hatalmon, mert ő azt szolgálja, akit éppen aktuálisan kell. Az ilyen emberszabású az, akiről bármit el tudnék képzelni. Bármire képes. Ugyanis aki ilyen cinikusan, érzéketlenül képes belegázolni mások lelkébe, az minden aljasságra kapható.

A legszomorúbb az, hogy ilyen féreg ülhet a Parlament soraiban. Ezért tart ott az ország, ahol most van. Mindaddig, amíg ilyen erkölcstelen, etikátlan morális hullák „honatyák” lehetnek, addig semmi jót nem várhatunk. Másik szomorú tény, hogy egy-két halvány megszólalástól eltekintve nem zúdult fel a parlamenti ülésterem, hogy kizárja soraiból, s kiűzze az épületből Herényit és a hozzá hasonlókat. Itt tart ma a magyar közélet erkölcsisége, érzelmi töltése. Közönyösen tűrjük, hogy egy elvetemült lelkű senki így nyilatkozhasson. Tudom, az igazi demokrácia az, ha bárki elmondhatja véleményét, még akkor is, ha ilyen, mint Herényié. De az is hozzá tartozik az igazi demokráciához, hogy a hallgatóság kiközösítheti a számára nem kívánatos személyeket. Éppen ez mutatná, hogy mennyire demokratikus a hazai közélet.

Igenis, jogos, ha sokan azt mondják, bennük félelmet kelt ez a nyilatkozat. Mi lesz velük, ha ilyen emberszabásúak kerülnek hatalomra? Mi várható, ha netán a Herényihez hasonlóan gondolkodók teljesen szabad kezet kapnak? Nem ezért vagyunk ma is ilyen helyzetben? Hiszen Gyurcsány is hasonlóan gondolkodott és nyilatkozott, ha nem is arról, amiről az MDF-es képviselő, de minket illetően éppen ilyen lelketlenül és cinikusan. A hazugságai, a megnyilvánulásai („Ha nem tetszik, el lehet menni”, tüntetésekre: „majd megunják és hazamennek”, …) épp oly lelketlenek, az emberek sorsára fittyet hányók, mint Herényi szavai. Ízelítőt kaphattunk, hogy mit is jelent, ha a Herényi-féle alakokat nem rekesztjük ki magunk közül. Mellesleg ezek a férgek nem is tartoznak az emberek közé. Ezek csak úgy néznek ki, mint ha azok lennének. Jár a szájuk, de csak annyit hallunk: „Vau, vau, vau!” Bizony, joggal kelt félelmet, ha ilyen jellemtelen senkiházik ott lehetnek a legfőbb döntéshozók között! Tehát fel kell oszlatni az MDF-et! Félelem keltő, gyűlölködő, kirekesztő, tehát nem való a normális társadalomba.

ISTEN ÓVJA MAGYARORSZÁGOT!

Czakó István

Nemzeti InternetFigyelő

0 thoughts on “Czakó István: Ha a féreg (inkább csak giliszta) nyilatkozik – avagy Herényi megszólalt

  1. Herényi úr számomra a „VIP listások” közt vált ki a politikai háttérből. Szép kezdet, méltó folytatás.

  2. ekkora f@szt, mi az hogy a kommunista áldozatává az vált, aki így döntött. addig rugnám ezt a tetves férget amíg mozog. ezek szerint az 1919-es szamuely áldozatok, majd a vörös hadsereg áldozatai (már a háború után), 56-áldozatai sőt…tudok én 2001es katonai gyilkosságról is, azt mind maguknak köszönhetik az emberek, csak mert magyarok voltak, a hazájukat nem adták másnak. nem úgy mint ez a görény herényi. mikor a ruszkik csak lezártak 1 utcát s az ott lévő férfiakat mind bevagonírozták, akkor az ő hibájuk mi? mert éppen ott voltak! Ez kiverte nálam a biztosítékot. ilyen férgekkel van tele a magyar parlament! tényleg mondom, vér nélkül még sohasem volt sehol rendszerváltás. ezt a gané antimagyar szarzsákot jó magasra kéne húzni az oszlopra, s még a kötelet is duplán ellenőrizni nehogy elszakadjon.

  3. előbbi véleményemet a 4ik mondat elolvasása után írtam. most hogy végigolvastam a cikket, látom a cikk szerzője is hasonló véleményen van. adja az Isten hogy ne találkozzak ezzel a nyomorult féreggel, komolyan mondom úgy szájba verem hogy a sebész sem fogja összerakni egy könnyen. ezzel a véleményével ráhugyozott nem csak a családtagjaim sírjára-emlékére (akikben volt tartás és így vitték őket táborokba és az andrássy úti nevelő-kínzóközpontjukba is,de sikertelenül), hanem az összes kommunisták által megnyomorított családok, rokonok emlékére és jelen túlélőire is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük