KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Csikós Sándor: Nézzük, hogyan nem lesz nácivá néhány agyhalott, náci zászlókat lengető ukrán

Mert vannak, akik KÉTELKEDNEK BENNE…

Napjaink valósága a Tiszán túl. Ez létező valóság. Nálunk mégsem hiszi el az emberek elsöprő többsége. Miként ő sem…

 

Csikós Sándor kollégánk egy-egy olvasó által megírt kérdésre válaszol ebben a sorozatban. Ma sincs másként. Az olvasó által feltett kérdéseket változtatás nélkül, az azokban előforduló helyesírási hibákkal közöljük.

A FELVETÉS:

Mint mindig, úgy most is korrekt a szöveg, csak ezt a nácizást hagyjuk már ami náci fóbiát épp azok ültették az emberek agyába akik ellen most te is felszólalsz. Attól még hogy néhány agyhalott ukrán, náci zászlót lenget cionista oldalon, nem lesznek nácik.

 

CSIKÓS SÁNDOR VÁLASZA:

Akkor hát nézzük, hogy NÉHÁNY AGYHALOTT, NÁCI ZÁSZLÓT LENGETŐ
UKRÁNBÓL hogyan nem lesznek nácik.

Előre bocsátom hogy ezeket a videókat, illetve állóképeket (6:42-től) nem orosz propaganda ügynökök vették föl, hanem maguk az ukránok.

Az elhangzó jelszavak („Ukrajna mindenek fölött”, „Dicsőség Ukrajnának! / A hősöknek dicsőség!”; „Dicsőség Ukrajnának! / Halál az ellenségre!”; „Bitóra a muszkákkal”) a második világháború idején a hitleristákkal együtt harcoló ukrán nacionálfasiszta segédcsapatok harci kiáltása volt. Ezekből kettő is volt: az un. „Ukrán Felkelő Hadsereg” (UPA), illetve a német SS ukránokból álló egysége, az SS Galiccsina (ez Galícia ukrán neve).

Az UPA alapításának dátuma – (1942.) október 14. – A MAI UKRAJNÁBAN A FEGYVERES ERŐK NAPJA.

 

Érdekességként jegyzem meg: Putyin 2017. február 2-i budapesti látogatása ellen „demokratikus ellenzékünk” utóbb jobblétre szenderült partocskája, az Együtt szervezte az emlékezetes „fütyülős tüntetést”. Akkor valaki összeszámolta a rendezvényre elhozott zászlókat. Közöttük volt egy darab uniós, három magyar és HAT UKRÁN zászló. Senki sem figyelt föl azonban arra a két vörös-fekete zászlóra, amelyek közül az egyiket egy, az UPA egyenruhájába öltözött hadastyán tartotta a kezében. Nyilván mert nálunk senki sem tudja, hogy az micsoda.

Ukrán fasiszta zászló egy magyarországi „demokratikus”, „baloldali” pártrendezvényen… Hm-mm!

A vörös-fekete zászló egykor az UPA lobogója volt. Mostanra megörökölte a Majdan napjaiban született Jobb Szektor [egy pillanatra látjuk is], amelynek egyik alapítója volt és pénztárnoka ma is az önmagát ZSIDÓFASISZTÁNAK becézo Igor Kolomojszkij oligarcha. A Jobb Szektor vörös-fekete lobogója afféle második hivatalos zászlaja Ukrajnának: az ország parlamentjének épülete előtt együtt lobog Ukrajna kék-sárga állami zászlajával.

Ez is érdekelheti:  Egy orosz Tu-22M3-as bombázógépet akartak lopni az ukránok

Ezeket a jelszavakat többször is hallani fogjuk. Aprócska pici kislányoktól kezdve, ifjúsági táborba menet közben lelkesen kiabáló és náci karlendítőző leányokig. A felnövekvő nemzedékek nacionálfasiszta szellemben történő nevelésének egyik színtere az ifjú banderisták afféle cserkész egylete. Kórus énekli meg dicső tetteiket.

Sztepan Bandera, az ukrán nacionálfasiszta mozgalom egyik kultikus útjára indítója ma Ukrajna legnagyobb nemzeti hősének számít. Nincs olyan település ma Ukrajnában, ahol ne viselné közterület a nevét. A Donbassz lázadásának egyik oka éppen az, hogy az ottani oroszok nem akarták felcserélni hőseik emlékének ápolását az első számú ukrán háborús bűnösnek, véreskezű tömeggyilkosnak való hódolattal.

Bandera tiszteletére rendszeresek a felvonulások. Történetesen január 1-én, a hóhér születésének évfordulóján. Az izraeli és a lengyel nagykövetség évről évre tiltakozni kénytelen. Az egyébként szolgalelkű ukrán külügyi szervek ilyenkor azonban meglepően nyegle válaszokat szoktak adni.

A nacionálfasiszta ukrán segédcsapatoktól örököltek meg a kollektív ugrabugrálás szokását („Aki nem ugrál, az moszkál [muszka, ruszki]”) Próbáljon meg ezek után valaki nem együtt ugrabugrálni velük! Miként még a Majdan kezdetekor, 2013 novemberében a nyugat-ukrajnai Drogobics kisváros főterén egybegyűltek a teret színültig megtöltő középiskolások és egyetemisták, akik Ukrajna uniós tagságáért ugrabugráltak, nem felejtve el azonban eközben bitófára küldeni a „moszkálokat”. (Így született meg az, amit, beiktatási beszédében, Novák Katalin működő demokráciának nevezett.)

A Majdan napjaiban egy külföldi tudósító megkérdezte a tüntetés-sorozat egyik fiatal, a kamaszkort éppen hogy maga mögött hagyó, színtiszta orosz nyelven beszélő résztvevőjét a tüntetők céljairól. Az ifjú orosz „a tiszta ukrán nemzet” szükségességéről beszélt („persze nem úgy, ahogy az Hitlernél volt, de azért egy kicsit mégis…”) Honfitársainak pedig azt üzente: HA AZ OROSZOKNAK NEM JÓ UKRAJNÁBAN, AKKOR MENJENEK HAZA. (A mi, kárpátaljai magyarjainknak is megüzentek már ugyanezt, fenyegető levelekben) UKRAJNA AZ UKRÁNOKÉ – amint azt a nyelvtörvény is mutatja.

Ez is érdekelheti:  Orbán Viktor Pekingből Washingtonba utazik

Egy riporter a film elején kérdezgeti a pöttömnyi kislányt: irtana-e A RUSZNYÁT (gyűlölködően gúnyos szó az ukrajnai oroszokra, mint közösségre). A csöppség, igenlő válaszként, egy valamilyen fasiszta jelszót gügyög.

A zsúfolt metrón fiatalemberek egy csoportja „száll rá” egy orosz utasra.

Egy csontsovány, félmeztelen fiatalember eszelős állhatatossággal hajtogatja: „AMERIKAI BARÁTAIM, PUSZTÍTSÁTOK AZ OROSZ FAXFEJEKET!” Amerikai barátaim pusztítsuk el együtt az orosz faxfejeket!”

6:42-től állóképek következnek. (Egy kínai mondás szerint egy kép többet ér, mint tízezer szó. Előtte a narrátor mondja: a hitleri fasisztáknál is nagyobb gazember az, aki AZT ÁLLÍTJA, HOGY UKRAJNÁBAN NINCS FASIZMUS.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük