KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

CNN: Magyarországon nem tartóztatnák le Putyint

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az amerikai portál cikke hozzátette, Magyarország NATO-tag, de kifogásokat fogalmazott meg az ellen, hogy a nyugati országok fegyvereket küldjenek Ukrajnába.

A CNN idézi Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert, aki kijelentette, hogy Magyarország nem alkalmazza a római statútumot, így a Nemzetközi Büntetőbíróság elfogatóparancsa ellenére Magyarországon nem tartóztatnák le Putyin elnököt. A politikus hangsúlyozta, hogy az elfogatóparancs nem szerencsés döntés, mert a háború eszkalációja, és nem a béke felé viszik a dolgokat.

 

Az amerikai portál cikke hozzátette, hogy Magyarország NATO-tag, de kifogásokat fogalmazott meg az ellen, hogy a nyugati országok fegyvereket küldjenek Ukrajnába. Orbán Viktor miniszterelnök többször arra figyelmeztetett, hogy Európa belesodródik az ukrajnai háborúba, és jelentős erőfeszítéseket tett, hogy megakadályozza Ukrajna NATO-csatlakozását, valamint Svédország NATO-csatlakozási erőfeszítéseit is akadályozza.

Mandiner

Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin 2022. február 01-én Moszkvában

Ez is érdekelheti:  Német hírszerzés: 2023-ban Ukrajna az ISIS tranzitállomása volt

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük