Büntetés helyett bátorítja a bűnözőket az igazságszolgáltatás

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ezt állította szerdai sajtótájékoztatóján Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője és Szemes István, az Érpataki Modell miskolci vezetője azok után, hogy egy lyukói cigány követ hajított két nőre, egy gyermekre, valamint a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom aktivistájára, az ügyészség azonban a bizonyítottság ellenére sem emelt vádat az elkövető ellen.

Szemes István szerint a közelmúltban történt eset rávilágít az igazságszolgáltatás elégtelen működésére: az ordibáló, fenyegetőző hajigálóval szemben a rendőrség csak garázdaság miatt indított eljárást, „lezseren eltekintve a kiskorú veszélyeztetés, a veszélyes fenyegetés és a zaklatás megvalósulásától”. Hab a tortán, hogy a nyomozást követően az ügyészség elhalasztotta a vádemelést mondván, „feltételezhető az elkövető magatartásának javulása”. Szemes jelezte, jogi segítséget nyújtanak a sértettek számára, a határozat kézhezvétele óta ugyanis az elkövető már újra fenyegetőzik, ami jelzi: az ügyészség „büntetése” nem visszatartotta a jogsértéstől a renitenst, hanem felbátorította.

Jakab Péter szerint a következetes, szigorú büntetőjogi felelősségre vonás elmaradása miatt a miskolciaknak egyre elvetemültebb bűnelkövetőkkel kell szembenézniük. Mint mondta, a deviánsokkal szemben toleráns hatóságok miatt ma már Miskolcon sötétedés után nem lehet az utcára kimenni, mert kirabolják, megerőszakolják a fiatal nőket, egyes városrészekben pedig fényes nappal támadják meg a járókelőket. „A rendbontó kisebbséggel szembeni elnéző bánásmód a törvénytisztelő többség terrorban tartását eredményezi” – fogalmazott a Jobbik frakcióvezetője, aki szigorú fellépést sürgetett a bűnelkövetőkkel szemben nemcsak a rendőrség, de az ügyészség és a bíróság részéről is.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

5 thoughts on “Büntetés helyett bátorítja a bűnözőket az igazságszolgáltatás

 1. Ha ez igy megy tovább akkor a turizmust is el lehet felejteni és ezt az
  ott történteket fogják tovább adni igy aztán Magyarországra nagyon kevesen fognak menni. Söt könnyen elképzelhetö, hogy nagy nyilvánosságot is tesznek és akkor a kormányra nagy nyomás lesz és akik elakarják tüntetni a mostanit könnyen sikerülhet nekik. Hogy mi jön utánna az csak a jo Isten tudná megmondani. Pedig jo lenne ezt mielöbb kezelni, mert több emberrel beszéltem akik nem a legjobb véleménnyel vannak jelenleg Magyarországrol.!!!!!!!!!!!!!

  Esther

 2. Jó láthatóan 2 részre van szakítva az ország!
  1, Az őshonos MAGYAROKRA.
  2, A magyarokon élősködő parazitákra.
  Ami 1990-ig homogén volt, a zsidokból a nyakkendős bűnözőkből állt, ők vezették az országot a javait lefölözték. De ezt a struktúrát 1990-től megváltoztatták,eladták az ország javait, gyárait, mezőgazdaságát szétlopták,a termelő eszközöket ellopták, eladták.De ekkor rájöttek, hogy nem változott szinte semmi, mert az a „szemét” MAGYAR berendezkedett a túlélésre, háztáji gazdaságokkal és különböző GMK-kal, kisvállalkozásokkal. A tönkre tételük gazdasági szankciókkal szinte lehetetlen volt, mert ha többet nem is termelt de annyit mindenképpen, hogy magának és a családjának elég legyen. Ezt kellet megszüntetni a putris bűnözői kaszttal a cigányokkal.
  El kellet érni azt, hogy ne érje meg termelnie a MAGYARNAK, ezt sikeresen el is érték. A cigány tenyésztés, meghozta az eredményét. A putris bűnözők letarolták a háztáji termelést azzal, hogy minden mozdíthatót elloptak. A nyakkendős bűnözői kaszt meg nem, hogy elítélte volna ezeket a gyilkosokat, lincselőket, terroristákat, rablókat, tolvajokat. Még welness szállókat, erőnlét fejlesztő konditermeket, tovább képző tanfolyamokat szerveztek nekik a börtönökben! És elérték, hogy a putris bűnözők ki „kupálódtak”. Most már nem volt elég nekik a „kis” pénz, a rablás, öregezés,………………… Most már részt kértek és kaptak a „nagy” lóvéból is, az ország szét rablásából is.
  Így most már az élősködő kaszt is két részre van osztva, de arra egyenlőre nagyon vigyáznak, hogy az elnyomott MAGYAROK ellen egységesen lépjenek fel! Ami még működik, mert van még mit lopni, de ha elfogy a lopni való ez a két csürhe egymás ellen fog fordulni.
  A hatalmi struktúra jól elkülöníthetően így néz ki:
  2 Közös a politika, törvényhozás
  2,1 A nyakkendős bűnözői kaszté: az állam igazgatás, ügyészség, bíróság, rendőrség, bankrendszer,
  2,2 A putris bűnözői kaszté: Az adózás NAV, Pénzbehajtás, Védelmi pénz, Büntetés végrehajtás.
  Csak egyre nem gondolt a két parazita csürhe, arra, hogy mi lesz ha elfogy a lopni való!

  No most tartunk itt! Recseg ropog a tákolmány, de még áll. Már itt is ott is kilóg a lóláb, egyre többet szólják el magukat, és egyre többet gondolnak arra, hogy mi lesz ha vége a „üzletnek”, kit mikor vonnak felelősségre és miért.
  LÁTUNK MI MÉG ITT CSODÁT!!!
  http://shoebat.com/wp-content/uploads/2014/12/%D9%82%D8%B7%D8%B9-%D8%B1%D8%A3%D8%B3-%D8%B4%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%D8%B6%D8%B1%D8%A8%D8%A9-%D8%B3%D9%8A%D9%81-%D8%AA%D8%AD%D9%83%D9%8A%D9%85-%D8%A7%D9%84%D8%B4%D8%B1%D9%8Akilling-field-.mpeg-1.mp4?_=1
  Remélem bevezetik is az iszlám törvénykezést!

  1. Kedves Taly Shaul!
   A neved furcsa,de a tisztánlátás képessége megadatott neked.
   H.B.

 3. az ügyészség a rendőrséggel is szembemegy – amikor alapos okkal büntető feljelentést tesznek és a paraszt bepanaszolja a rendőröket: a tényleges bűncselekmény kapcsán a vádirat késik, el sem készül, de a rendőr elleni panaszt másnap elkezdik vizsgálni, addig sem dolgoznak a rendőrök, amíg a vizsgálat leköti őket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük