KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Budapesten találkozott Tucker Carlson és Aleksandar Vučić szerb elnök

Tucker Carlson népszerű amerikai televíziós műsorvezető a Twitteren közölte, hogy találkozott Aleksandar Vučić szerb elnökkel, és hallott tőle az európai gazdaság összeomlásáról az ukrajnai konfliktus miatt – számol be az Orosz Hírek.

A beszélgetésre a magyar fővárosban, Budapesten, Szerbia nagykövetségén került sor.

“AZ EGYIK ÁLLÁSPONTJA AZ VOLT, HOGY AZ UKRAJNAI HÁBORÚ, A NATO VEZETTE HÁBORÚ OROSZORSZÁG ELLEN TÖNKRETESZI AZ EURÓPAI GAZDASÁGOT” – MONDTA CARLSON A TWITTEREN, AHOL Ő ÉS VIDEÓMŰSORA TÖBBMILLIÓS NÉZETTSÉGET HOZ, MIUTÁN KIRÚGTÁK A FOX NEWS-TÓL.

Az orosz Északi Áramlat gázvezeték aláásása szerinte “megöli” Németország – Európa legnagyobb gazdaságát. Carlson szerint Joe Biden amerikai elnök kormánya közvetlenül vagy közvetve felelős a vezeték elleni merényletért.

“Ennek következményei – hogy egy NATO-ország ténylegesen megtámad egy másik NATO-országot – egész Európában érezhetőek. Ez őrültség, teljes őrültség. Ez a háború mindenkinek árt, talán hosszú távon Oroszországot kivéve, és erősít mindenkit Európán kívül – az Öböl-államokat, Kínát, Törökországot” – mondta az újságíró.

“A világ visszaállítását látjuk válaszul erre a háborúra. Ez egy kicsit bonyolultabb, mint Hitler kontra Churchill, jó kontra gonosz, demokrácia. Ez a hatalom masszív eltolódásáról szól az Egyesült Államoktól és a Nyugattól Kelet felé. Ez most is zajlik, de a mi országunkban valamiért csak nagyon kevesen vannak tisztában vele” – tette hozzá Carlson.

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük