KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Budaházy Gyuri újra börtönben – Meddig tart még ez a gyalázat?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Miután a Budaházy-Hunnia ügyként elhíresült, a tisztességes magyarok körében méltán nagy felháborodást okozó ügyben a Fővárosi Ítélőtáblán sem született felmentő ítélet, Gyuri ismért börtönbe került.  Nem tudjuk tovább fokozni megvetésünket a magyarországi bíróságok és ügyészségeket illetően.

Azt azonban tisztán látjuk, hogy sem a bíróságok, sem az ügyészség nem szabadult meg sem kádárista, sem gyurcsányista örökségüktől. Ott ülnek közöttük ugyanazok az emberek, vagy azoknak a szellemi örökösei, akik a magyarországi bolsevista uralom egyik tartópillérét képezték.
Vonjuk le végre a következtetést: amennyiben Magyarország valóban szuverén állam, akkor ezeket az embereket el kell távolítani és örökre eltiltani ennek a hivatásnak a gyakorlásától. Egyszerűbben fogalmazva, itt lenne az ideje mind a bíróságoknál, mind az ügyészségnél a nagytakarításnak. Ez nem történt meg, hiszen éppen a Polt Péter vezette ügyészség volt az, melynek kitartó célja mind a mai napig példát statuálni Budaházy Györggyel.
A jóérzésű magyar emberek milliói várják teljes joggal, a köztársasági elnöktől a kegyelem megadását, azonban ez a folyamat ólomlábakon lépdel és egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy inkább csak topog egyhelyben. Már csak az a kérdés, miért?
Budaházy György testvére Budaházy Edda, közösségi oldalán hívja fel a figyelmet arra, mi történt, mi történik testvérével, aki jelenleg a Gyorskocsi utcai Büntetés Végrehajtási Intézetben van.

Így szól a bejegyzése:

Újra börtönben 1.
Gyorskocsi utcai Büntetés Végrehajtási Intézet
Bud@házy György eddig ült 3 évet és a végzés szerint 2025. június 25-ig kellene bent lennie.
Ez a hely lehet, hogy ideiglenes és átkerül máshová.
Sajnos elég sanyarúak a viszonyok, de korrekten bánnak vele, kiemelt figyelem övezi. Ugyanaz a nevelőtisztje aki korábban volt, rendes ember. Rövidesen lesz telefonja illetve, ha fel lesz töltve a pénzkerete, akkor tud vásárolni valami civilizáltabb ételt.
A kaja ugyanis kevés és vállalhatatlan, gyakorlatilag éhezik, mivel még nincs vásárlási kerete, ezért a reggeli például egy vékony szelet kenyér egy 1 centis párizsival és ennyi, a többi is hasonló, este egy májkrém konzerv, zöldség, gyümölcs semmi. Napi 1 óra séta egyedül az udvaron, heti 3 meleg vizes fürdés, egyébként meleg víz nincs, viszont gőzerővel fűtenek, hogy meg lehet sülni. Könyvei vannak, éppen Drábik Jánost olvas. Zárkája az ötödiken, egyedül van, szomszédját 13 kiló kábítószerkereskedés miatt 8 évre ítélték.
Az ő szintjén sok külföldi elítélt van, többségében embercsempészek.
Ráadták ezt az igen lehangoló elítélti rabruhát, nem áll valami jól neki. Kitaposott ócska, büdös cipőt kapott, amit elvileg fertőtleníteni kellene… Szerencsére a zárka viszonylag tiszta, poloska egyenlőre nincs, régi elavult cella, kb. 60 éve változatlan. Körülbelül 8 m2, ebből 3 m2 szabad hasznos terület.
Érezhetően nagy erőt és biztatást ad neki a sok kiállásról és akcióról szóló hír, meg hogy a Budah@zy Bizottság tagjai továbbra is aktívak.
Az iskolai gend@r érzékenyítés veszélyeire felhívó, pedofilokat is lebuktató másik ügyében az ügyészség nyomására éppen vádemelésre készülnek ellene a Háttér Társaság nyomására, ahol 2-8 éves szabadságvesztéssel fenyegetett közösség tagja elleni erőszak bűntette miatt akarnak rá és két társára lecsapni. A Fővárosi Főügyészség vádemelést erőltet teljesen alaptalanul, de nem baj ezt is végigcsináljuk felmentésig. Bár már lehetne jobb dolguk is mint Gyurit szekálni, és a Nemzeti Jogvédő Szolgálatot ilyen munkákra szorítani.
Egy szó mint száz, nagyon méltatlan ez a helyzet Gyurira és a többiekre nézve is és minden perc bent teljesen értelmetlen terrorizálás, szóval gőzerővel továbbra is a kegyelmi eljárást kell sürgetni, hogy végre végleges és megnyugtató mentesülést érjünk el nekik.
Köszöni mindannyiótoknak a segítséget, folytatjuk tovább a harcot.
Aki még nem írta alá a petíciót:

Támogatásra van szükségünk!

A szabadsagot.com mögött álló informatikai szakemberek, operatőrök, videóvágók és grafikusok teljesen ingyen dolgoznak, hazafias elköteleződésből végzik munkájukat.
Két dologra kell pénzt költenünk:
1. A fogvatartottak családjainak megsegítésére
2. A hirdetésekre, melyekkel széles tömegekhez juttathatjuk el a Bud@házy György és társainak a köztársasági elnöki kegyelemért indított kampányunk és petíciónk hírét. Az eddig érkezett adományok legnagyobb részét felhasználtuk, ezért kérjük, hogy támogassák kezdeményezésünket, hogy továbbra is tudjunk hirdetéseket megjelentetni, ezzel segítve a fegyházba zárt hazafiak ügyét!

A támogatásokat az alábbi bankszámlaszámra várjuk:

– Bankszámlaszám: 11773425-03215935
HU25117734250321593500000000
OTP bank bic kódja: OTPVHUHB
– Számlatulajdonos neve: Haraszti Mária
– Közlemény: Adomány
(A számlatulajdonos Budaházy György édesanyja.)
Köszi a megosztásokat.

NIF: Kérjük, minél többen, minél több közösségi rendszerben osszák meg ezt az információt olvasóink!

Kiemelt képen: Budaházy Gyuri a börtönben (archív)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Nemzeti jogvédő gondolatok március 15-ére: az önrendelkezés megvédése és korunk politikai státusfoglyai, Budaházy és társainak szabadon bocsátása együtt időszerű

One thought on “Budaházy Gyuri újra börtönben – Meddig tart még ez a gyalázat?

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: