KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Botrány: Magyar Pétert biztonsági őrök vezették ki egy rendezvényről

A Ripost értesülései szerint biztonságiak vezették ki a Tisza-párti politikust Budapesten hajnali négy óra tájban egy fővárosi klubból. Az ügyben Magyar Péter is megszólalt.

A Ripost értesülései szerint több szemtanú is arról számolt be, hogy Magyar Péter péntek hajnalban „nagy mennyiségű szeszesital elfogyasztása után órákon át folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett” egy budapesti klubban – számolt be a Mandiner. 

A portál úgy tudja: Magyar „több vendégbe belekötött, nőket zaklatott, visszautasíthatatlannak vélt ajánlatot tett nekik”. A történtekről a lap szerint a jelenlévők több videófelvételt is készítettek.

„Magyar Péter belekötött azokba is, akik telefonnal próbálták rögzíteni a Tisza-párti politikus botrányos viselkedését”

– írja a Ripost, amelynek értesülései szerint több szemtanú is „verbális agresszióról, obszcén beszédről, vállalhatatlan viselkedésről számolt be”.

A lap által megosztott videón az látható, hogy a szórakozóhely biztonsági emberei „a fenyegető helyzet súlyosságára tekintettel fizikai erőszakot alkalmazva, aztán Magyar Péter köré gyűrűt alkotva határozottan kivezetik a botrányosan viselkedő politikust”.

A botrány kapcsán a Mandiner kérdéssel fordultunk a Tisza Párthoz, valamint a Talpra Magyarok!-hoz. Arra voltak kíváncsiak, meg tudják-e erősíteni a Ripost által írtakat? Hogyan kommentálják az esetet? Mi történt?

Egyelőre a kérdésre választ nem kapott a portál.

Az ügy kapcsán Magyar Péter is megszólalt közösségi oldalán

A politikus „provokátorról” ír közösségi oldalán. Mutatjuk az említett bejegyzést:

Fotó: Printscreen Magyar Péter Facebook oldala

Kiemelt képen: Magyar Péter üvölt

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Botrány: Magyar Pétert biztonsági őrök vezették ki egy rendezvényről

  1. Ripost a trágyadomb!Ilyen mocskos közpénz milliárdokkal kitömött aljas elme silányitó agylugozó sajtó bértollnokok rákosi éra alatt is börtönben ültek volna.

    1. Az igaz, hogy a Ripost egy trágyadomb, de attól még az eset megtörtént!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük