KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Bill Gates: Minden embert be kell oltani! (természetesen csak azzal az oltóanyaggal, amit mi szállítunk)

Bill Gates filantróp és multimilliárdos évek óta különleges érdeklődést mutat az egészségügy kérdései iránt. Hogy ez összefügg-e azzal, hogy komoly csomagjai vannak a legnagyobb gyógyszeripari konszernek részvényeiből, ugyanezen konszernek képviselői pedig ott ülnek a Bill és Melinda Gates Foundation felügyelőbizottságában, amely alapítvány viszont a WHO legfőbb szponzora, nem tudjuk.

Egyet tudunk, Gates erős aktivitást mutat a koronavírussal kapcsolatos kérdésekben is. Sőt, mint akinek a varázsgömb van a birtokában, már 2019 októberében sejtette vagy tudta, hogy hónapokon belül ki fog törni egy koronavírus járvány, és ezért a WHO-val közösen levezényelt egy koronavírus pandémia gyakorlatot, úgyszólván a mai helyzet főpróbáját.

Ma mindenesetre milliárdokat mozgat meg, hogy egyedüli szállítója lehessen a koronavírus elleni oltóanyagnak. Mindezt természetesen emberbaráti indíttatásból teszi, aki mást gondol, az szégyellje magát.

Gates egyszerre 7 gyógyszergyárat akar az oltóanyag gyártására ráállítani. Így nyilatkozott a The Daily Show c. tévéműsorban (Fox News). Alapítványának megvan hozzá a szaktudása. „Segíteni akarunk a járvány leküzdésében.” – mondta az önzetlen filantróp.

https://www.bild.de/news/inland/news-inland/coronavirus-news-liveticker-usa-fuerchtet-ausbreitung-der-pandemie-in-deutschland-ruecklaeufig-69855062.bild.html#la69873908

„A helyzet akkor fog normalizálódni, ha mindenki számára rendelkezésre fog állni az oltóanyag.” – jelenti ki Bill Gates a Bild tudósítása szerint. „Több milliárd oltási dózist kell előállítanunk.” – mondja a multimilliárdos.

„Mindannyian egy csónakban ülünk.” – mondja a Microsoft alapítója a Fox News hírműsorának. „Hiába küzdjük le a fejlett országokban a vírust, ha a szegényebb országokban elterjed, visszajön az USA-ba is.” Figyelmeztet: „A vírust az egész világon le kell győznünk.”

Hogy ki kivel ül egy csónakban, arról részletesen tájékoztat Flo Osrainik a Korona-dosszié c. igen részletes, igen jól dokumentált oknyomozó újságírói összefoglaló munkájában

Egy biztos: A Bill és Melinda Gates Alapítvány, a WHO, a Johns Hopkins Center for Health Security, a Bloomberg School of Public Health és a Világgazdasági Fórum illetékesei egy csónakban ülnek. Ugyanis ők mind résztvevői voltak a 2019. októberi Event 201 nevű pandémiagyakorlatnak.

A Bill & Melinda Gates Foundation gyakran tesz ajánlásokat a WHO felé a következő cégek gyógyszereinek vásárlására: MSD, GlaxoSmithKline, Novartis és Pfizer. Az meg nyilván teljesen véletlen, hogy az alapítvány komoly csomagokat birtokol a fenti gyógyszerkonszernek részvényeiből.

Az Alliance for a Green Revolution in Africa (AGRA) vonatkozásában pedig a Wikipedia utal az alapítvány szoros kapcsolatira az alábbi konszernekkel: Monsanto, Cargill, DuPont, Dow Chemical, BASF und Bayer Az alapítvány igazgatósága és a Monsanto között személyi összefonódások vannak, írja a Wikipedia.

A Rubikon news idézett cikke részletesen tájékoztat Bill Gates alapítványának a WHO-val történő összefonódásáról a 2002-es madárinfluenza pánikkeltés, a 2009-es sertésinfluenza pánikkeltés, illetve a 2013-as madárinfluenza pánikkeltés kapcsán. A WHO ajánlására a világ államai milliárdos nagyságrendben vásároltak a TAMIFLU nevű gyógyszerből, amelynek mellékhatásai súlyosabbak voltak magánál a hatásnál. Mivel a prognosztizált, millió halottal riogató pandémia csak nem akart eljönni, a legtöbb országban veszélyes hulladékként kellett a készleteket megsemmisíteni. Ami még mindig jobb, mint ha valaki avval gyógyította volna magát. – teszi hozzá a közzétevő.

Az Event 201 ajánlásait olvasva a Rubikon idézésében az ember hátán végigfut a hideg.

Csak néhány mondatot idézünk belőle.

 • A pandémia nemcsak az emberéletben és egészégben fog veszteségeket okozni, hanem súlyos gazdasági és társadalmi következményei is lesznek.
 • Ez a kormányok, nemzetközi szervezetek és magánszektor együttműködését igényli – eddig soha nem látott mértékben.
 • A kormányoknak fel kell készülniük készletek létrehozásával az oltóanyagokból, diagnosztikai eszközökből és gyógyszerekből.
 • A kormányoknak új módszerek kidolgozásával kell felkészülniük a dezinformációk elleni küzdelemre. Ennek nagy prioritást kell biztosítani. E célból a kormányoknak együtt kell működniük a hagyományos és szociális médiavállalkozásokkal. Ez azt jelenti, hogy a kötelező hírtovábbításokat előnybe kell részesíteni, a hamis híreket pedig el kell nyomni. (http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/recommendations.html)

Amely ajánlásokat olvasva fel kell, hogy tegyük a kérdést a magyar hatóságok felé: Kaptak-e hivatalosan pandémiás (korona pandémiás ajánlásokat) a WHO-tól vagy az itt felsorolt szervezetek bármelyikétől 2019 októbere után?

Még kérdés? – teszi hozzá a
közzétevő
Király József

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

4 thoughts on “Bill Gates: Minden embert be kell oltani! (természetesen csak azzal az oltóanyaggal, amit mi szállítunk)

 1. Döbbenetes hogy a hatalmas vagyonnal mit lehet tenni. Mindenkit meg lehet venni neha jotevessel villogni de a legtöbb esetben kart okoznak az emberisegnek. Veszelyesebbek mint a maffiozok.

 2. „Veszelyesebbek mint a maffiozok.”
  Ők is maffiózók csak más szinten tevékenykednek.

 3. Egy tisztességes világban az ilyenek, és az ehhez hasonlók már régen a börtönbüntetésüket töltenék, ha nem ló.nának, de hol van itt isztességes világ? (költői),amikor „elmebeteg emberek elmebeteg célokkal irányitják a világot. És az egészben az a legelmebetegebb,aki erről beszél,azt azonnal elmebeteggé nyílvánítják.”
  Köztudott,hogy ez díszes társaság pénzeli a világ „elitjeit” ,a politikusnak nevezett fertőt. Jelenleg az történik,amit az „ipar” diktál. A politikai pocok meg kiszolgálja a nyomorult „lelkivilágu”,már ha van neki ilyen pénz lobbit. Ezek karöltve nem az életet szolgálják,hanem a halált !
  Az eredmény fogható !
  Amerikában évente 970 ezer Ember hal meg ,hamis diagnózis,és a gyógyszarok mellékhatásaitól.
  Magyarországon naponta (!) 50 (!) Magyar Ember,akikért senki nem emel szót !
  Talán azért,mert „európában csak egyetlen hatalom létezik,és ez a rotschild.” (sombart werner zsidó közgazdász)

 4. Először oltsa be a kedvesét,anyját,meg a legközelebbi hozzátartozóját !
  Utána meg,aki a legkedvesebb neki !
  Dehogy engem nem fog,abban biztos vagyok !
  Még erőszakkal sem !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük