KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Bige László a bolsi oligarcha olyan luxusban él, amit elképzelni is nehéz

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Elképesztő luxuserődben él Gyurcsányék pénzembere – írja a Magyar Nemzet a Ripostra hivatkozva.

A Gyurcsányék mellett teljesen elkötelezett és a baloldalt nyíltan anyagilag támogató Bige az ország egyik leggazdagabb embere. Mivel az ő tulajdonában van lényegében a magyarországi műtrágyagyártás minden eszközállománya (Péti Nitrogénművek, Tiszamenti Vegyiművek), így lényegében teljes egészében ő határozza meg a földműveléssel, növénytermesztéssel foglalkozó vállalkozások működéséhez szükséges műtrágya árakat, melyek az utóbbi időben minden különösebb indok nélkül legalább négyszeresére emelkedtek.

Ha ezt a tény vesszük figyelembe, akkor világossá válik, hogy ezzel az akcióval Bige lényegében támadást indított a magyar mezőgazdaság, a termelők és a fogyasztók ellen is.

Nem lennék meglepve, ha ez az árdrágítás része lenne a baloldal nemzetellenes terveinek, melynek célja a az általános élelmiszeripari áremelkedésen keresztül egyfajta lakossági elégedetlenség fokozása, mely gyengítheti a választásokra a jelenlegi kormányt.

Amennyiben ez így van, akkor ismét bebizonyosodik, hogy a baloldali oligarcha-rendszerek működése kifejezetten hatalommegszerzési célokat szolgál, átgázolva hétköznapi embereken, kihasználva őket, közvetlen felhasználókat és élelmiszervásárlókat egyaránt, tehát mindenkit.

No, de lássuk, hogyan is él ez a Bige László nevű ember, akihez tavasszal már valamilyen „szakmai” látogatásra ellátogatott az a Horn Gábor, akit korábban rendszeresen láthattunk és „tapasztalhattunk” meg a Hír TV műsoraiban, aki Gyurcsány államtitkára is volt.

A Ripost így fogalmaz:

Bige László több milliárdot érő birtokából földi halandók számára megközelíthetetlen erődrendszert építtetett, amit betonburkolatú vizesárok, megfigyelőrendszerrel felszerelt masszív kerítés és milliós quadokkal ellátott őrszázad véd a hívatlan látogatóktól.

A több ingatlan összevonásával létrehozott nagybirtok központi területe 46 hektár, azaz csaknem félmillió négyzetméter, ami húsz százalékkal nagyobb mint a kaliforniai Disneyland területe.

A birtok közelébe sem mehet senki, az elektromos védőrendszer azonnal riasztani kezd.

Az elképesztő gazdagság talán leginkább a saját, házi vadasparkban testesül meg, Bige László több száz őzet, szarvast, vaddisznót zsúfolt be a saját kerítése mögé. Ilyet utoljára Magyarországon csak az Anjou-királyok engedhettek meg maguknak – írják.

A fák közé gondosan elrejtett óriási házat egy egész tórendszer veszi körül, egymással összekötött és egymástól független tavakkal.

A teljes cikket IDE klikkelve olvashatják

A Magyar Nemzet és a Ripost nyomán

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: