KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Biden segítség nélkül már semmire sem képes

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Joe Biden, az Egyesült Államok elnöke, ismét kritikák kereszttüzébe került, miután egy pennsylvaniai beszéd és a Delaware-be történő helikopteres leszállásnál zavarosnak tűnt. A 81 éves elnök körül az aggodalmak egyre csak nőnek mentális állapota miatt.

Az amerikaiak többsége úgy véli, hogy Biden mentális állapota rohamosan romlik, ugyanakkor a Fehér Ház nem biztosít átlátható tájékoztatást erről − állította Ronny Jackson, az elnöki rezidencia korábbi orvosa, aki felelős volt Donald Trump és Barack Obama egészségéért is. A szakember kritikával illette a múlt héten nyilvánosságra került jelentést, amely szerint a nyolcvanegy éves politikus teljes mértékben alkalmas az elnöki feladatok ellátására.

Beszédét követően Jill Biden, az elnök felesége, hirtelen a színpadra lépett, hogy segítsen férjének elhagyni az emelvényt. Ezután az elnök még röviden motyogott valamit a mikrofonba, majd lassan elhagyta a színpadot.

A kampánybeszédet követően, mikor Biden szállt ki a Marine One helikopterből Delaware-ben, szintén zavarodottnak látszott, amit aztán a közösségi média felhasználói újabb kritikákban osztottak meg.

A helikopteres leszállásnál többen megfigyelték az elnök furcsa viselkedését. Az RNC közösségimédia-fiók megjegyezte, hogy

két hét szabadság és egy 32 perces beszéd után Biden nagyon zavarodottnak tűnt.

A Benny Johnson kommentátor hasonlóan kijelentette, hogy

Biden újra eltévedt.

Az elnök, aki 78 évesen lépett hivatalba 2021 januárjában, rendszeresen kérdéses egészségi és mentális állapota miatt szembesül kritikákkal. Egy friss NBC-felmérés szerint a regisztrált szavazók 59 százaléka „jelentős aggodalmakat” érez Biden fizikai és mentális egészsége iránt.

Ez is érdekelheti:  NATO-katonák harcolnak zsoldosokként az ukrán erők soraiban

Magyar Nemzet

Kiemelt képen: Joe Biden amerikai elnök nagy csattanást hall a Delaware állambeli Wilmongtonban lévő kampányközpontjából távozóban, amikor egy autós nekiütközik az elnök gépkocsioszlopához (Fotó: MTI/AP/Manuel Balce Ceneta)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük