KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Berlin, Unter den Linden – a németek szembe mertek nézni a múltjukkal

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A különbség Berlin és Budapest között az, hogy a németek szembe mertek nézni a múltjukkal. MI NEM.

A németek már feldolgozták magukban a múltjukat (ez a mindennapi emberekre értendő). ŐK MÁR MAGUK MÖGÖTT HAGYTÁK A MÚLTAT, MI NEM! A németek a MÁBAN élnek, azonban MI MÉG MINDIG A MÚLTBAN (akárcsak a lengyelek). Náluk a naptárak 2023-at mutatnak – NÁLUNK MÉG MINDIG 1945 ÉS 1956 VÉGÉT. A németek lenézték az oroszokat, megvetették, gyűlölték őket. ÉS MI? MI HOGYAN ÁLLUNK EZZEL?

Ukrán performansz Berlinben: egy kilőtt orosz tankot raktak ki az orosz nagykövetség elé – meglepődtek, mi történt utána

Láttam fényképeket az 1945-ös Unter den Lindenről. Kő kövön nem maradt belőle, szovjet – orosz – tankok lőtték szét (persze, HARC KÖZBEN, és nem passzióból, ahogy azt a Wehrmacht tette, és a német kormány keleti szövetségesének hadserege teszi ma is.) A német kormány eleget tett nacionalfasiszta szövetségese kívánságának és az oroszok provokálására, megalázására, a berlini orosz nagykövetségnek az Unter den Lindenen álló épülete elé állította egy, az ukránok által kilőtt orosz tank roncsait. (Ez a bulvár olyan, mint nálunk az Andrássy út. Ahol a budapesti orosz nagykövetség is áll. 

Egy németnek ma már nem jutna eszébe, hogy a Donbassz, Oroszország MA ÉLŐ OROSZAIT tegye felelőssé a malenkij robotért, a megerőszakolt német nőkért. Nálunk nemcsak hogy családok százezrei okádnak ma is epét nyolc évtizeddel ezelőtti sérelmeikért (amit AZ UNOKÁK, DÉDUNOKÁK NEMZEDÉKE egyre kevésbé ért, és érzi magáénak) – de KORMÁNYUNK ÉVRŐL ÉVRE KORBÁCSOLJA a szovjet-, tehát OROSZELLENES ÉRZELMEKET A MAGYAR TÁRSADALOMBAN, az ilyen-olyan emléknapok sokaságával.

(A szerkesztő megjegyzése: a Szovjetunió nem egyenlősíthető Oroszországgal, bár sokan ma is egyenlőségjelet tesznek a két állam közé. Oroszország a Szovjetunió része volt, akárcsak Ukrajna és a többi, a Szovjetuniót alkotó tagköztársaság, melyet a bolsevik vörös terror alkotott meg. Ebben az erőszakkal, bolsevik ideológia mentén létrehozott államban oroszok és más nemzetiségű emberek milliói vesztették életüket a bolsevik terror és ideológia következtében. Vagyis Oroszország éppen úgy megszenvedte a Szovjetuniót, mint Ukrajna és a Varsói Szerződés tagállamai is – emberek millióinak meggyilkolásával, megnyomorításával.)

Pont most, amikor CSAK EGYETLEN ORSZÁG VAN IRÁNTUNK MEGÉRTÉSSEL, JÓINDULATTAL. Mely országnak eszébe sem jutna, hogy lépten-nyomon beavatkoznia, hova tovább, HÁLÓSZOBÁINK TITKAIBA IS.

AMIKOR IGAZÁN SZÜKSÉGÜNK LENNE A SEGÍTSÉGÜKRE,  a mi miniszterelnökünk a három évtizede magunk mögött hagyott múlttal hadakozik – ahelyett, hogy az ajtónkon dörömbölő VÉGVESZÉLY ELLEN KERESNE SZÖVETSÉGESEKET. (A V4-gyel, minden esetre, befaragott.)

Akárhogy is, de az sajnos jól látható, hogy Orbán Viktor feje fölött már régen eltörte a pálcát a liberálfasiszta Nyugat.

NE ISMÉTELJÜK MEG 1944. MÁRCIUS 19. TRAGÉDIÁJÁT!

Írta: Publius

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: