KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

“Bérencek! Békét akarunk!” – Kifütyülte a nagymihályi közönség Káčer és Naď minisztereket (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Botrányba fulladt Naď és Káčer nyilvános lakossági fóruma Kelet-Szlovákiában.

Nem várt problémákkal kellett megküzdenie a szlovák kormány két miniszterének Kelet-Szlovákiában. A nagymihályi kultúrházban külpolitikai és biztonságpolitikai témában zajlott nyilvános fórum vendégei Rastislav Káčer soviniszta, magyarellenes, Orbán-fóbiás külügyminiszter és Jaroslav Naď védelmi miniszter voltak.

A beszélgetésre az alábbi videófelvétel tanúsága szerint több tucat háborúellenes résztvevő is beült, akik hangos fújolással, fütyüléssel és különböző bekiabálásokkal adták jelét véleményüknek.

Árulók! Bérencek! Békét akarunk! – ilyen, és ehhez hasonló bekiabálások színesítették a műsort, ezzel is jelezve a két miniszternek, hogy mit gondolnak az általuk képviselt politikáról az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban.

Szavak helyett azonban beszéljen az alábbi videó:

“Örülök hogy itt vannak. A biztonsági szolgálatok legalább felvételt készítenek róluk” – próbált a beszélgetés végén Naď védelmi miniszter, aki alá a katonai elhárítás is tartozik, ráijeszteni a közönségre.

Körkép.sk

Ez is érdekelheti:  Autonómiaellenes válasz a román kormánytól

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük