KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Benedek pápa kívánsága volt, hogy Biden ne vegyen részt a temetésén

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

PÁPA TEMETETT PÁPÁT! – Az Idők Jelei: Egyik pápa eltemette a másik pápát – Benedek pápa kívánsága volt, hogy Biden ne vegyen részt a temetésén – az amerikai elnök nem is jelent meg – Eltemették Josef Ratzingert, azaz XVI. Benedek pápát

Csütörtökön, 2022. január 5-én hivatalos bejelentés és nyilvános vatikáni ceremónia során eltemették XVI. Benedek pápa földi maradványait. A temetési szertartás a maga módján megdöbbentően egyedi, ugyanis a nyugati, katolikus egyház fennállása óta most történik meg az, hogy “ egyik pápa eltemeti a másik pápát”.

XVI. Benedek, azaz Joef Ratzinger státusza mai napig vitatott, ugyanis katolikus Kánonjog törvényei szerint valójában ő volt a hivatalos, az egyházjogilag érvényes pápa és nem Bergolio bíboros, a ma Ferenc pápának nevezett személy.

Benedek pápa megpuccsolása, zsarolással történő lemondatása, vagy akár annak önszántából történő háttérbe húzódása számtalan találgatásnak ad helyet, egy azonban biztos, hogy az egész valami nagyon sötét és cseppet sem istennek tetsző folyamat eredménye volt. Ez után kutakodva, személyes véleményem az erről, hogy Benedek pápa nem volt hajlandó belemenni olyan dolgokba, melyekre aztán a globalista elit Benedeket felhasználta.

XVI. Benedek , azaz Joef Ratzinger státusza mai napig vitatott, ugyanis katolikus Kánonjog törvényei szerint valójában ő volt a hivatalos, az egyházjogilag érvényes pápa és nem Bergolio bíboros, a ma Ferenc pápának nevezett személy.

Benedek pápa megpuccsolása, zsarolással történő lemondatása, vagy akár annak önszántából történő háttérbe húzódása számtalan találgatásnak ad helyet, egy azonban biztos, hogy az egész valami nagyon sötét és cseppet sem istennek tetsző folyamat eredménye volt. Ez után kutakodva, személyes véleményem az erről, hogy Benedek pápa nem volt hajlandó belemenni olyan dolgokba, melyekre aztán a globalista elit Benedeket felhasználta.

Ez is érdekelheti:  Stoffán György: A magyar hősök napja... kivételekkel...

A temetés azonban azért is meghökkentő, mert több vatikáni feljegyzésben is említést tesznek a furcsa jóslatokról, arról, mikor egyik pápa eltemeti a másikat és ezek a jóslatok cseppet sem biztatóak a Vatikán szempontjából.

Figyelve a pápai teremtés ceremóniáját egyik volt tanítómesterem jutott eszembe, aki arra tanított többek között, hogy az ilyen eseményeket mindig az idők vetületében kell figyelni. Nos, így figyelve ezt a temetkezési szertartást, nekem nagyon úgy tűnt, eddigi tanulmányaimra alapozva,mintha csak egy régi egyiptomi főpapi vagy fáraó temetés szertartásrendjére alapozták volna.

A Vatikán valósága a közemberek előtt régóta rejtve van és persze kontózni se ildomos a különös jóslatokkal, mindenesetre, ha hiszünk az Idők jeleiben, akkor hamarosan úgyis bebizonyosodik, valóban beteljesedik e az Írás azután, hogy a Vatikánban egyik pápa eltemeti a másik pápát. Egy biztos, XVI. Benedek félreállításával a globalista/sátánista elit teljesen átvette a hatalmat a Vatikán felett, és ehhez még csak ködös jóslatok sem kellenek, hiszen valamennyien megcsodálhattuk, hogy állt Francesco pápa például a COVID19-népirtó projekt és vakcina terrorizmus szolgálatába.

Visszatérve Benedek temetésére, erről a későbbiekben szerintem még sok érdekes és furcsa dolog fog kiderülni. A hivatalos szertartás a “nagykönyv” szerint lezajlott, itt-ott persze némi politikai mellékízzel.

Francesco pápa kerekes székből végezte a temetkezési szertartás rá eső részét. Pápa pápát temetett, először és nyilván utoljára a nyugati egyház létezése óta

Például Joe Biden amerikai elnök nem vett részt XVI. Benedek pápa temetésén. A sajtó megkeresésére Biden teljesen mást nyilatkozott mint a Fehér Ház sajtóosztálya, ami ugye már teljesen megszokottá vált az utóbbi időben.

Mint kiderült, maga az elhunyt egyházfő kérte azt, hogy Joe Biden amerikai elnök ne vegyen részt a temetésén. Biden ezt eleinte azzal akarta szépíteni, hogy az ő megjelenése akkora horderejű lett volna, hogy az felborítja a vatikáni szertartás rendjét. Végül azonban kiderült, Benedek pápa valamiért nem akarta, hogy Biden is ott legyen a gyászszertartásán. Itt eszembe jut az a furcsaság is, hogy Joe Biden már második esztendeje olyan “karácsnyi szöveget” mond fel, amiben nem ejti ki Jézus nevét. Biden idén karácsonykor az elnöki köszöntőjében sem mondta ki Jézus nevét , hanem meghökkentő módon ez volt a neki megírt szövegben” a gyermek, akiről sokan azt hiszik, hogy ő Isten fia”. No ez a megfogalmazás önmagában blaszfémia és sátánizmus, s ha malíciát is keverek a megfogalmazásba, lehet a sátánisták credoja szerint Bidennek kiégne a nyelve, ha kimondaná Jézus nevét?!

Ez is érdekelheti:  Stoltenberg (is) nagyon akarja a harmadik világháborút

Visszatérve XVI. Benedek temetésére. A gyászmisét 130 bíboros, 400 püspök és 3700 pap mutatta be.

A nyilvános gyászszertartás után a 12 fehérkesztyűs koporsóvivő visszavitte XVI. Benedeket a Szent Péter-székesegyházba, hogy ott a nyilvánosság előtt elzárt ceremónián helyezzék végső nyugalomra a néhai egyházfőt. Mielőtt a koporsó eltűnt a bazilika kapui mögött, Ferenc pápa megáldotta, kezével megérintette és meghajolt előtte.

A templomban a ciprusfa koporsót egy cinkkoporsóba, azt pedig egy újabb fakoporsóba tették, majd a bazilika kriptájának azon szerény sírhelyén helyezték el, ahol elődei közül a később szentté avatott XXIII. János és II. János Pál pápa is nyugodott átmenetileg.

Utoljára 2005-ben temettek pápát a Vatikánban, II. János Pált, őt a most elhunyt pápa búcsúztatta akkor még bíborosként. A vatikáni csendőrség 50 ezerre becsülte a temetésre összegyűltek számát.

 

Szőke Mária Magdolna – Modern Apokrif

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Benedek pápa kívánsága volt, hogy Biden ne vegyen részt a temetésén

  1. „. . . az egész valami nagyon sötét és cseppet sem istennek tetsző folyamat eredménye volt.”
    Ki az az Istentelen, aki a Teremtő nevét kisbetűvel írja(szedi)?!
    S mivégre ez a trehány szerkesztés, ami tele van ismétlésekkel??

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük