KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Bayer Zsolt: Az ellenzék még mindig nem érti

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A baloldal soha nem is fogja megérteni a választókat.

„Annyira bonyolultak ők, mint az ácskapocs. Éppen ezért még mindig nem értik. És nem fogják megérteni sohasem. »Agymosott, félrevezetett, szerencsétlen emberek« szavaznak Orbán Viktorra, akire amúgy »tisztességes, keresztény, magyar ember nem szavazhat«. Ezekkel a »gondolatokkal« zárta kampányát a hódmezővásárhelyi dumb, majd vasárnap reggelre dumber lett, és elővett egy molyrágta, dohszagú pátoszt a hülye közhelyek rozsdás vasszekrényéből, aminek Tuto lakat van az ajtaján, az ajtó belső részén pedig egy pikáns kép.

Szóval onnan vette elő a hódmezővásárhelyi dumber ezt: »Béke Európában, béke magyar és magyar között. Egy szeretetország, ahol a legkülönbözőbb emberek és a legkülönbözőbb gondolatok megférnek egymás mellett. Ahol nem a megosztás, a szembeállítás, hanem egymás tisztelete és megbecsülése a természetes. Magyarország a hazánk, vigyázzunk rá, figyeljünk egymásra! Szavazzunk ma egy jobb világra, egy boldog Magyarországra!« Igen. Aztán lett, ami lett. Jött úgy 2,8 millió agymosott, félrevezetett, szerencsétlen, tisztességtelen, nem keresztény magyar ember, csatlakozott hozzájuk további nagyjából háromszázezer ugyanilyen magyar ember a határon túlról, és mind leszavaztak a Fideszre. Ez így együtt cirka 3,1 millió magyar ember. A hódmezővásárhelyi dumber ővelük ne fusson össze mostanában. Viszont ez a 3,1 millió ember viszi a hátán ezt a nemzetet.

És nem értik. Még mindig nem értik.”

Ez is érdekelheti:  Kónya-Hamar Sándor: A KÖLTÉSZET NAPJÁN - 2024. április 11.

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük