KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Bahmutban harcoló „magyar” Orbán Viktornak: „Figyelj rám, te büdös disznó!”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nem minden arany, ami fénylik és nem mindenki magyar, aki annak jegyzi magát. Ez az ukrán katona, akiről szó van, semmi esetre sem magyar, csupán magyarul beszélő ukrán, akinek teljesen mindegy a kárpátaljai honfitársai elleni magyargyűlölet és a kisebbségi jogok semmibevétele illetve ignorálása

– legalábbis ezt a következtetést vonhatjuk le abból a telegram bejegyzésbő, amelyet a Szent István Légiója Közösség továbbított portálunknak.

A férfit a Szent István Légiója Közösség tájékoztatása szerint Magyar Róbertnek hívják és az egyik ukrán felderítőegység parancsnoka. Az információk szerint ő nem az a bizonyos „magyar” hívójelű katona, akit a közelmúltban kilőttek.

Szó szerint a következőket írja Orbán Viktornak:

Figyelj rám, te büdös disznó! Gyere Bakhmutba. Mondd el a Kárpátaljai magyaroknak, akik most háborúban állnak, hogy Putyinnal együtt tervezed Ukrajna felosztását. A péniszed már régóta Ott van Ukrajnának azon a részén. Nem minden magyar gondolkodik Így. Ne feledjétek, hogyan végzik a zsarnokok és a hatalom bitorlói. A legközelebbi példa a román diktátor, Ceausescu – ezeket a mondatokat intézte a magyar miniszterelnökhöz.

Szent István Légiója Közösség Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

2 thoughts on “Bahmutban harcoló „magyar” Orbán Viktornak: „Figyelj rám, te büdös disznó!”

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: