A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az ukránok saját magukat hülyítik: most éppen arról vitáznak, hogy Putyin életben van-e még

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az ukrán hírszerzés a lapos föld hívők és a Balaton tagadók szintjére süllyedt

Az ukrán katonai hírszerzésnek nincs bizonyítéka arra, hogy Vlagyimir Putyin orosz diktátor járt volna az ideiglenesen megszállt Mariupolban – közölte hétfőn Andrij Juszov, a Védelmi Minisztérium hírszerzési főosztályának sajtószóvivője egy televíziós műsorban, számolt be az rbc.ua hírportál alapján a karpatalja.info.

A jelentés szerint Juszov az ukrán televízió non-stop háborús adásának nyilatkozva elmondta: „Nincs bizonyítékunk arra, hogy ez a személy (Mariupolban – a szerk.) Vlagyimir Putyin volt. Valóban egy Vlagyimir Putyinra hasonlító embert örökítenek meg ezeken a felvételeken. Szakértői körökben most vita folyik arról, hogy maga Putyin életben van-e még. De ha él, akkor általában egy hosszú asztalnál látjuk Putyin találkozóit, távol az élő emberektől, remeg egyik keze, és sok más árulkodó jel van, amely jól jellemzi Putyint.”

A szóvivő megjegyezte, hogy ezek között a jellegzetességek között nincsenek mariupoli esti séták, beszélgetés civilekkel az udvarokban. „Úgy értem, ez egy jó rendezés. És nyilvánvaló, hogy az orosz propaganda tudja, hogyan kell különféle színpadi beállításokat készíteni” – tette hozzá Andrij Juszov, olvasható a portálon.

One thought on “Az ukránok saját magukat hülyítik: most éppen arról vitáznak, hogy Putyin életben van-e még

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: