KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az Orosz Biztonsági Szolgálat a mai terrortámadásról

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az oroszországi brjanszki területen a rendvédelmi szervek ellenőrzése alatt tartják a helyzetet – jelentette csütörtökön a Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) az ukrán szabotőrök támadása után.

Az ügynökség megerősítette azokat a korábbi jelentéseket is, amelyek szerint a támadásban egy helyi lakos meghalt, egy 11 éves gyermek pedig lőtt sebet kapott.

A brjanszki tisztviselők azóta hozzátették, hogy egy másik személyt is megöltek a szabotőrök Ljubecsane faluban.

Az FSZB közölte, hogy a területet jelenleg is ellenőrzik, ugyanakkor nagyszámú, különböző típusú robbanószerkezetet találtak. A helyszínen tűzszerészek dolgoznak a robbanószerkezetek hatástalanításán.

Csütörtök reggel több ukrán szabotőr lépte át az orosz határt, és rajtaütéseket hajtott végre Ljubecsane és Szucsany településeken. A fegyveresek megtámadtak egy civil járművet, egy embert megöltek, egy gyermeket pedig megsebesítettek. Ugyanakkor Alekszandr Bogomaz brjanszki kormányzó tüzérségi és aknavető csapásokról is beszámolt a térségben.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: