KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az odesszai régióban az áramszünetek több napig is eltarthatnak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az odesszai régióban a vészhelyzeti áramszünet több napig is eltarthat a régió energia-infrastruktúrájának károsodása miatt. Ezt a DTEK energetikai holding jelentette be.

Elmondása szerint jelenleg az Odessza régióban történt pusztítások miatt vészhelyzeti áramszünetek vannak. Megjegyzendő, hogy ez a helyzet több napig is fennállhat, amíg a sérült energetikai létesítményeket helyre nem állítják.

Korábban az odesszai regionális államigazgatás arról számolt be , hogy két kritikus infrastrukturális létesítmény megsérült a régióban.

Herman Galuscsenko ukrán energiaügyi miniszter közölte, hogy az országban az energetikai infrastruktúra létesítményeiben bekövetkezett károk miatt vészhelyzeti áramszüneteket vezettek be.

Január 26-án reggel légiriadót jelentettek be Ukrajna egész területén. Robbanásokat jelentettek Odesszában, Vinnitsa, Dnyipropetrovszk, Kijev és Mikolajiv régiókban.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Levédia krónikása: Melyek az orosz fél tárgyalási feltételei?

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük