A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Az IDEA Intézet a Demokratikus Koalíció megbízásának tesz eleget” – páros lábbal szállt bele a DK-ba az MSZP-társelnöke

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Komjáthi Imre szerint DK a többi ellenzék párt rovására akar növekedni.

„Ismét támadják az MSZP-t, azt híresztelve, hogy egyes mérések szerint a párt a valóságosnál sokkal alacsonyabb támogatással rendelkezik. Ezen kutatási eredmények publikálásával az IDEA Intézet a Demokratikus Koalíció megbízásának tesz eleget, amely része az ellenzéki térfélen zajló politikai játszmának” – idézett a 24.hu Komjáthi Imre videójából, amelyben többek között arról is beszél, hogy a DK elérte a plafont, és már csak a többi baloldali párttól tudnak támogatókat elhalászni.

Ezért törekednek az ellenzéki politikusok átcsábítására és a versenytársak szavazóinak elbizonytalanítására”

– hangsúlyozta az mszp-s politikus, aki szerint nem ez az első eset, hogy az Intézet összejátszik Gyurcsány Ferenc pártjával.

 „Ezt tapasztaltuk az előválasztáson, ahol az MSZP kiemelkedően teljesített. A jászberényi időközi választás szintén a szocialista párt erejét és támogatottságát bizonyította, ahol az MSZP vállán víve a választási kampányt, a DK nélkül, a többi ellenzéki párttal összefogva kétharmados győzelmet tudott aratni a Fidesz felett” 

– fogalmazott Komjáthi.

Mandiner

Kiemelt kép: Facebook

One thought on “„Az IDEA Intézet a Demokratikus Koalíció megbízásának tesz eleget” – páros lábbal szállt bele a DK-ba az MSZP-társelnöke

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: