KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az amerikai szenátor kiváló befektetésnek tartja az oroszok gyilkolását Ukrajnában – Medvegyev keményen reagált

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az ukrán elnök pénteken Kijevben találkozott Lindsey Graham republikánus amerikai szenátorral, aki megköszönte az Egyesült Államok Ukrajnának nyújtott óriási támogatását. Viszonzásképpen Graham így válaszolt Zelenszkijnek:

– Az oroszok haldokolnak – ez a legjobb dolog, amire valaha is pénzt költöttünk.

Graham hosszú évek óta oroszellenes keményvonalasként ismert. A 67 éves szenátor 2022-ben került nemzetközi sajtó fő híreibe azzal, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök meggyilkolására szólított fel.

Lindsey Graham amerikai szenátor szeretett Amerikájában nemcsak hétköznapi embereket ölnek meg rendszeresen, hanem piszkos pénzt is költenek szenátorok meggyilkolására

– ezt már Dmitrij Medvegyev, az Orosz Föderáció Biztonsági Tanácsának alelnöke írta Telegram csatornáján az amerikai szenátor kijelentését kommentálva.

„Az öreg bolond Lindsey Graham szenátor azt mondta, hogy az USA soha nem költött annyi pénzt oroszok meggyilkolására, mint most. Szeretett Amerikájában nemcsak hétköznapi embereket ölnek meg rendszeresen, hanem piszkos pénzt is költenek szenátorok meggyilkolására” – fogalmazott Medvegyev.

Medvegyev felszólította Grahamet, hogy emlékezzen „Robert Kennedy, ḪJuy Long, Clement Carlos Pinckney, John Milton Elliott, Wayne Owens és más amerikai politikusok szomorú sorsára”.

Maria Zakharova orosz külügyminisztérium szóvivője is élesen elítélte elítélte Lindsey Graham amerikai szenátor szavait, aki szerint az oroszok megölése Ukrajnában Amerika legjobb befektetése. A diplomata utalt az olyan amerikai vállalatok második világháborús szerepére, mint a Ford és a General Motors. Zakharova azt írta, hogy a Harmadik Birodalomban gazdasági érdekeltséggel rendelkező Ford évente akár 70 000 teherautót is gyártott a Wehrmacht részére úgy, hogy kényszermunkásokat, köztük az auschwitzi haláltáborból származó foglyokat dolgoztattak. Az amerikai Kodak cég légibombákhoz gyártott detonátorokat a Harmadik Birodalomban található üzemében, hadifoglyok munkáját kihasználva. A Standard Oil olajóriás leányvállalatain keresztül segítette Adolf Hitlert, amikor a hadigépezete üzemanyaghiánnyal küzdött.

Zakharova a Coca-Colát, az IBM-et és a JPMorgan Chase & Co. bankot is a náci rezsimmel együttműködő amerikai vállalatok közé sorolta.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Lindsey Graham amerikai szenátor egy megsemmisült orosz tank előtt pózol Kijevben 2023. május 26-án. SERGEI SUPINSKY /AFP

One thought on “Az amerikai szenátor kiváló befektetésnek tartja az oroszok gyilkolását Ukrajnában – Medvegyev keményen reagált

  1. Tudtam , hogy sok hülye van az USA területén de ez már enyhénszólva is sok!!

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: