KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az agyszennyezés növekvő térhódítása

Barátaim érdeklődnek naponta tőlem arról, hogy mit tapasztalok az USA legliberálisabb államában, New Yorkban? Nem könnyű feladatra vállalkozik ma az, aki egy ilyen komoly kérdést röviden, de korrekt módon szeretne megválaszolni, de mégis megpróbálom, hátha sikerül.

Az a hely ahol „vendégeskedem” az állam északi része, Westchester megye, kifejezetten dombos-sziklás vidék, sok kisebb településsel. Az egyik közeli helységnév tábla felirata ez: Kent Democratic. Eleinte csak az tűnt fel nekem, hogy hatalmas 7O-8O centis vöröscsillagok díszítik egyes házak falát. Tehát nem fehér vagy kék színű, nem hat-nyolcágú hanem kifejezetten a rosszemlékű, ötágú vörös csillagok. Némi kérdezősködés után két féle válasz jött arra, hogy tudnak-e arról, hogy e jelkép bőven száz millió áldozatot okozott a világtörténelemben?

1/ Nem tudunk mi ilyenről, nekünk tetszik ez a csillag!

2/ Kérem mi demokraták vagyunk, ezért tettük ki a falra!

Ezek a válaszok elgondolkodtatóak. Vagy nem tanítják itt sem megfelelően a vörös csillagot jelképül használó bolsi aljasságot, ami gulágostól, holodomorostól, a diktatúra továbbfejlesztéstől kezdve, szerintem a legembertelenebb társadalomátalakító kísérlet volt a nácizmust is hajazva a XX.-ik században. Maga a vörös csillag az öt világrésznek a vérrel való meghódítását irányozza elő, tehát nem csak a múltban, hanem a jelenben is ilyen üzenete van. Anno a Gulágon agyondolgoztatott milliók sorsa sokkal hamarabb fordult a „haláltáborok” irányába, mint bárhol másutt a világon. Pedig az tudható itt is, hogy éppen az USA szövetségeseként nyerte meg Sztálin a világháborút. Talán a gulágok mutattak példát Eisenhower tábornoknak arra, hogy a háború utáni német hadifoglyokat (szerinte) nem volt kötelező a nemzetközi szerződések értelmében folyamatosan élelmezni? Hiszen a szövetséges Sztálin sem hizlalta az agyondolgoztatott foglyait a táboraiban. Ám ennek hozzávetőlegesen milliós áldozatai lettek, mert a német hadifoglyok közül legalább ennyi halt éhen! Ámbár lehet, hogy ezen a környéken még nem hallottak azokról az ukrán parasztokról, akiktől elrekvirált minden élelmet az ötágú vörös csillagos szovjethatalom, s hagyta őket éhen halni? (Amikor Ukrajna ellenállt a szovjet kollektivizációs kísérleteknek az 1920-as és 30-as években, a Szovjetunió Sztálin alatt munkatáborokat, kivégzéseket és éheztetést használt fel, hogy ukránok millióit megtörje vagy megölje! Így kb. 1O milliót sikerült megölni! A Holodomor ukrán szó, jelentése: éhség okozta halál, amit csak az 1932-33-as mesterséges éhínségre alkalmaznak Ukrajnában!)

Óvatos becslések szerint is 100 milliós áldozata van a világon a „dekorációnak használt” vörös csillagnak! Ennyit a Kent-ben élő demokratákról, akik az USA két nagy politikai pártja közül az 1828-ban Andrew Jackson elnök támogatói által naggyá tett Demokrata pártnak a szavazói. Ebben a közegben viszonylag kevesen szimpatizálnak a másik nagy politikai csoporttal a Republikánusokkal, de az én (sajnos itt élő) rokonságom nem demokrata, mert inkább a hagyományos értékek felé vonzódnak a hazájuktól távol is, mintsem beálljanak az elbutított liberális-fogyasztói létbe!

Ez is érdekelheti:  Brüsszel kicsinyes és hatástalan bojkottja

Főleg a gondolkodni képes emberek számára lesz egyre világosabb, hogy mekkora baj van itt az emberi fejekben! Az amerikai életforma egyfajta elzárkózó kiválasztottsági tudat, hiszen az átlag amerikai, nem tud szinte semmit a világról!  S ebből a mítoszból fejlődött ki az ún. balliberális gondolkodás hamissága. De ebből sarjadtak ki a modern művészet mai melléktermékei is: a meleg büszkeség, az állandó orgiára vagy élvezethalmozásra való vágyakozás, a modern kufárság és mindenféle egyéb perverzió, aberráció, a szavak átértelmezése, stb. stb..

Mindezek egyik legnagyobb és legügyesebb sulykolója Hollywood és a nemzetközi zeneipar, amit lassan már zajiparnak kellene hívnunk, mert kevesebb benne a zene és több a zaj! Az agyszennyező sulykolást ezek mellett az ún.  balliberális televíziózás biztosítja a teljesen értéktelen, de mintaként felmutatott celebjeivel, illetve a hírfogyasztásra szoktatott szerencsétlen, szinte tudatmódosított nézőivel.  (Szerencsére itt élő rokonaimnak nincsen televíziójuk!)

Mindezek mellé lazán illeszkedik a pénzvezérelt, liberális egyetemi oktatás, amely még az addig normálisan élő és gondolkodó vidéki diákokat is beviszi az agyszennyezés sötétségébe. A megvilágosodás helyett: elsötétítés folyik! Csak egyetlen példa erre: Itt élt és sokáig “tanított” pl. Noel Ignatiev, aki pár hete halt meg.  Elkötelezett amerikai, marxista-kommunista volt, aki a Harvard egyetem oktatójává vált, később egy massachusettsi főiskola professzora lett. Nekem kicsit viccesen hangzott, hogy úgy kapott egyetemi tanári állást a Harvardon, hogy nem volt hozzá képesítése. Ám eszembe jutott a szegedi egyetem, ahol olyan is “tanított” engem, aki cipőfelsőrész készítő szakmával lett – kommunista gyorstalpalón – professzor! Ám ennek a Harvardon tanító amerikai zsidó embernek, voltak komoly alapelvei az egyetemen!

1/ A legnagyobb ideológiai korlátja a marxista-proletár osztálytudatosságnak, ill. a szolidaritás és a politikai tett elérésének: a fehérek sovinizmusa, most és történelmileg is.

2/A fehér sovinizmus, a fehér felsőbbrendűség ideológiai bástyája, a feketék fehérek általi elnyomása.

Ez is érdekelheti:  Kiderült Magyar Péter csúnya titka, lelepleződött a díszes társaság

3/ A faj nem egy biológiai, hanem egy szociális kategória. A fehér faj azokat tartalmazza, akik kiveszik részüket a fehér bőr kiváltságaiból.

4/ Van olyan, hogy kábítószeres kultúra, de nincs fehér kultúra!

5/ A fehér ember nem csupán bőrszín, hiszen a távol-keletiek (pl. japánok, koreaiak) is fehér bőrűek, de ők nem „fehér kiváltságosok”, mert ők ázsiaiak.

Sajnos ma már teljesen ezt az irányt vették át a többszörös kontroll alatt tartott közösségi felületek is. Ma már az USA minden területen – sajnos nem csak titkosszolgálati úton – hanem a tudatipar által megfertőzve, szinte önkéntesen korlátozzák a saját véleményüket, amit hívhatunk ugyan öncenzúrának, de annál sokkal rafináltabb! Ma a tudatipar teljes spektruma gondoskodik tehát arról, hogy az önálló gondolatok nélküli fejekben mindez lassan még trendi is lehessen. S így a legtöbb USA polgár még büszke is arra, hogy ők a világ csendőrei, „rendet-raktak” az arab tavasz államaiban, befolyásolják a magánkiadású zöldhasúakkal, de a mértéktelen hitelpénzként megjelenő elektronikus dollárral is a világgazdaságot, egyúttal a világ gazdagodása helyett elérték a világ elszegényítését! Ez a liberalizmus a gátlástalanság liberalizmusa, amely a nemzetközi pénz-tröszt, vagyis a bankárkaszt találmánya az emberiség ellen! Ennyit az itteni negatívumokról!

Ám létezik Amerikában olyan, 1956-os magyar közösség, amely nem így gondolkodik, és mindezt a magtudin.org nevű honlapon meg is jelenteti. Holnap megyek hozzájuk vendégségbe, s meg fogom írni az ottani tapasztalataimat!

 Dr. Bene Gábor

A szerző: nemzetépítő segédmunkás és nyugdíjas közjogász

Nemzeti InternetFigyelő(NIF) – Nemzetegyesítők

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük