KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az aberráltak és elmebetegek között vonaglott Donáth Anna – több elmeorvosra lenne szükség? (videó 18+)

Nem is igazán lehet jelzős szóösszetételben megfogalmazni azt a látványt, amit a Momentum lemondott elnöke nyújtott szombaton az aberráltak szokásos, éves népünnepélyén.

Az, hogy valakinek ennyire ne legyen emberi tartása, az minden képzeletet felülmúl. Úgy látszik azonban, hogy a szellemi színvonal tökéletesen megegyezik a látvánnyal, mondhatni szinkronban van a két dolog. Erre szoktam azt mondani, hogy ezek az egyedek az emberi lét selejtjei minden vonatkozásban. Donáth Annánál azonban ez hatványozódik az elmúlt öt évben mutatott EU parlamenti ténykedései miatt, amely véleményem szerint maximálisan kimeríti a hazaárulás és a magyar nemzet elleni gyűlölet fogalmait.

Donáth Annát semmilyen körülmények között sem lehet felmenteni a fenti megállapítások alól. Azok ugyanis tények még akkor is, ha sajnos a magyar jogrendben ebben a vonatkozásban nincsenek megfelelő szankciók, pláne úgy, hogy képviselői státuszban még mentelmi jog is megilleti az elkövetőt. Ezen mindenképpen változtatni kell úgy, hogy a mentelmi jog lejárta után is számonkérhető legyen egy képviselő az elkövetett nemzetellenes cselekedetiért, persze a legjobb a mentelmi jog – mint intézmény – megszüntetése. Ez azonban a mi helyzetünkben csupán egy vágy marad – sajnos.

Donáth Annát tehát nem érdekli sem a hazája, sem a normalitás. Donáth Anna pontosan oda való, akik között a plató tetején vonaglik, az aberráltak és elmebetegek közé.

Szépe ÁronNemzeti InternetFigyelő (NIF)

Vannak akik kiállnak a normalitás mellett:

Az aberráltak vonulása ellen tiltakozott a csendes többség a szombati Pride-on (videó)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük