KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Az aberráltak vonulása ellen tiltakozott a csendes többség a szombati Pride-on (videó)

Villámakciót szervezett a Pride ellen szombaton a CitizenGO Magyarország

A Telex, a Hvg.hu, a 24. hu, a Magyar Hang, a Magyar Narancs, az Euronews és az Index még egy képet sem közölt a CitizenGO Magyarország akciójáról. A Soros szervezetek által pénzelt bérfirkászok a rendezvényen „független média” feliratú kitűzővel szambáztak – írták a normalitás mellett kiálló tiltakozók.

Ma már mindenki tudja, ha valaki magát függetlennek nevezi, az biztosan nem az, ráadásul még csak nem is tisztességes, hanem inkább egy gyáva alak. Egyetlen célja van, követőinek és a hiszékenyeknek a megtévesztése, hazug, nemzet és erkölcsrontó ideológiák terjesztése. A kivételek pedig nagyon ritkák.

Teleki Béla és a CitizenGO csapata ezért is fordult minden tisztességes, normalitáspárti polgárhoz és a nemzeti médiumokhoz, hogy mutassák be, ők a lehetőségeik szerint megtették azt, amit egy Isten, Haza Család hármasegységet valló, egészséges gondolkodású közösség nemzetünk, gyermekeink, unokáink életéért megtehet.

Mivel filmüket a Facebookon osztották meg, ezért azt onnan lementettük, mert nem bízunk ebben a normalitásellenes, végtelenül beteg ideológiákat továbbító rendszerben. Nem tudhatjuk, mikor távolítják el onnan videójukat. Úgy gondoljuk, ezért nem fognak ránk megharagudni.

Az akcióról készült fényképek IDE kattintva tekinthetők meg.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)Kiemelt kép: CitizenGo Magyarország / Mátrai Dávid

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Az aberráltak vonulása ellen tiltakozott a csendes többség a szombati Pride-on (videó)

  1. aZ ÖSSZES LEFIZETETT DEGENERÁLTAT, ÖSSZEGYÜJTVE EGY LAKATLAN SZIGETRE, ÉLJENEK MEG AHOGY AKARNAK. dE NE RONTSÁK A KÖZERKÖLCSÖT. aKI ILYEN OCSMÁNY MEGMOZDULÁSRA MÉG A SAJÁT GYEREKÉT FELHASZNÁLJA, AZT IS. éKLJENEK AHOGY TUDNAK. PERSZE CSONAKOT NEM ADNI NEKIK, MERT MÉG MEGÚSZNÁK, ÉS MÁSHOL RONÍDTANÁK AZ ÉLETÜNKET.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük