KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Antonov: Nincs olyan, hogy korlátozott nukleáris konfliktus

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Moszkva nem fenyeget senkit, de ha rákényszerítik az atomfegyverek használatára, Washington nem bújhat el az óceán mögé – mondja Anatolij Antonov

Az Egyesült Államok a pusztulást kockáztatja azzal, ha nukleáris támadást indít Oroszország ellen – figyelmeztetett Moszkva washingtoni megbízottja. Nem létezik ilyen jellegű korlátozott konfliktus – mondta Anatolij Antonov.

Az orosz nagykövet azt állította, hogy az amerikai katonai stratégák „nyilván azt remélik, hogy az Egyesült Államok képes lesz az óceán mögé bújni” , ha Európában atomfegyvert használnak, és óva intett az ilyen hazárdjátéktól.

„Teljesen nyilvánvaló, hogy a nukleáris fegyverek bármilyen alkalmazása egy regionális konfliktust gyorsan globálissá fokoz.”

írta a The National Interest magazin szerdán megjelent cikkében.

Az eszkaláció kockázata az Egyesült Államokból ered, nem Oroszországból – mondta Antonov. Washington évtizedek óta sérti az orosz határokat a NATO-bővítéssel, és felszámolja az Oroszországgal kötött különféle stratégiai fegyverzet-ellenőrzési szerződéseket – mutatott rá.

Kiemelt kép: A Bulava ballisztikus rakéta kilövése a Barents-tengeren. © Szputnyik / Az Északi Flotta sajtószolgálata


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Kormányinfó - Gulyás Gergely: Magyarország továbbra sem ad ki senkit Ukrajnának (videó)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük