KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Amikor a döglött kutyák ugatnak…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

….akkor nagy a hangzavar. Akkor görcsösen vonaglanak a bűzös tetemek, torz pofák vicsorognak, kivénhedt, foghíjas, sötét szájüregek szórják az átkot, nyüszítve, s a kínhalál borzongató hideg lehelete tölti be a teret.

Figyelve az új országgyűlés megalakulása körüli herce-hurcát, amiben főszerepet vállalt a maszop, nézve a gyurcsányfletó megnyúlt, szinte beteges ábrázatát, hallgatva a ráncrbaaszott lendvai kétségbeesett hörgéseit, a hetyke szakállát is feláldozó ifjú szocialista búsképű lovagot figyelve, ezt a sivár, kísérteties hangulatot éreztem, nehezen küzdve le a hányingert, ami kerülgetett. Hát ennyi maradt belőlük. Már csak kísértenek a szocik. És ennyi maradt nekik. Borzongató keserves nyüszítés, görcsös kapaszkodás. Még így, holtukban is kényszeresen fasisztáznak, habzó szájukból szitkok özöne árad a nemzeti oldalra, gyűlöletkeltésről ordítanak, de valójában aljas, sötét lelkükből árad a gyűlölet. Csakhogy a magukfajtákon kívül, senki magyar ember nem veszi már őket komolyan. Ők, a döglött szocialista vérebek. Soha többé nem lesznek kormányon. Lassan, de lebomlanak, s csak egy mocskos folt, egy undorító pacni marad belőlük a történelem palettáján.

A kétharmados, ígérgető, fogadkozó, hangzatos lózungokat megszavaztató Fideszről most nincs ingerenciám írni. Érdeklődéssel figyelem a lassan körvonalazódó képet, a még visszafogott, tétova tevékenységet, s némi malíciával szemlélem, ahogy koncot löknek az elhullott ebeknek a nemzetbiztonsági bizottság elnöki tisztének formájában. Nehezen viselik talán a vonyítást, a szánalmas nyüszítést? Pedig ezt négy évig hallgathatják, hacsak nem küldik át a bolsifrakció felét a Kozma utcai börtönbe pár év kikapcsolódásra.

Ami üde színfoltot jelent ebben a kavarodásban, az az új erő, a Jobbik. Persze a nagy hangzavarnak is ezek a fiatal, tisztatekintetű, becsületes jó magyar emberek az okai. Nem volt divat eddig e házban a Magyar Gárda oroszlános, Árpádsávos pajzsos mellénye. És bizony nagyon régen nem hallották ezek a falak a Székely Himnusz hangjait. Ám most eljött az ideje annak, hogy ezen túl mindez, természetessé váljon. Hozzá kell szokni az új módihoz. Bekerültek a parlamentbe a nemzeti Oldal képviselői, és ez után csak egyetlen fontos dolog lehet az országgyűlés számára: „csak a nemzet”, mint ahogy azt a Jobbik képviselőit a Parlamentbe kísérő magyar emberek skandálták. Nem az unió, nem a világbank, nem a nemzetközi valutaalap, nem a globális karvalytőke érdeke, igényei, elvárásai. Nem. Csak a Nemzet. És ha valakik, – akár a bolsevik hullakupac, akár az elempének álcázott, cigányszoknyás maradék, csökevény liberálisok, akár a hölgyeimuraimozó, magát polgárinak nevező, volt ifjúkommunisták által létrehozott, és vezérelt párt, – nem paríroz a Magyarságnak, akkor bizony baj lesz.

Ez az elempés cigányjány egyébként a szép öltözékéhez, amivel valakiket ő is képviselni akart, behozhatott volna egypár vasvillát, rugóskést és szamurájkardot, mert akiket ő képvisel a Gárdával szemben, azok ilyen eszközökkel operálnak. A Fidesz szépen szólt. Nagyon szépen. Behízelgő, csábító hangon. A Fidesz sokat ígért. Az országlakók mind a három harmadának. Hát adjon az Isten Fidesz! Itt az idő…a teljesítésre. Figyelünk, s ha kell, segítünk. Viszont minden olyan lépést, intézkedést, döntést, ami nem a Nemzet, nem a Haza érdekei szerint való, akadályozni fogunk, és világossá tesszük az ország számára azt, hogy miért nem jó nekünk egy adott kormányzati cselekmény, és mi lenne a helyes, mit kellene tenni helyette.

Idő teltével elválik a sz..r a májtól. Letisztul a kép. Ha képes lesz a Fidesz parlamenti többsége és kormánya visszaállítani az államiságot a történelmi alapokra, ha a korunkhoz igazítva visszaállítja a történelmi alkotmányunk, a Szent Korona Alkotmány jogfolytonosságát, és erre alapozva, a Nemzet, a Haza védelmét szolgáló törvénykönyveket alkot, amelyek garantálják a biztonságos, színvonalas életet, akkor számíthatnak a segítségre, a teljes nemzeti egységre. Ha nem, akkor ez lesz az ő utolsó négy évük is a hatalomban. Akkor a mostani döglött kutyák sorsára jutnak. Nem kívánom, hogy így legyen.

És megjelent az ülésteremben egy kopottollu, kivénhedt keselyű is, akiről, akihez szintén lenne pár keresetlen szavam.

Sólyom úr!

Menjen maga a fenébe.

Mint minden jogász, maga is nagyon jól tudja, hogy semmi akadálya egy nem nyilvános, nem mindenki számára nyitott rendezvényen, akár a teljes gárdaegyenruha viselése sem. Ronggyá olvasta már a Fővárosi Ítélőtábla ez ügyben megfogalmazott indoklását, hátha mégiscsak lehet valahogy másként értelmezni, mint amiről az valójában szól. Maga keresi uram a kiskapukat, maga csavargatná a jogértelmezést a saját ízlése szerint, karöltve a döglött üvöltőkórussal, de hiába. Semmi törvénytelenség, semmi „hamis eskü” nem történt Vona Gábor Jobbikos frakcióvezető részéről. Ez a fiatalember minket, a Nemzetet képvisel. Úgy, ahogy mi, majd egy milliónyian erre őt felhatalmaztuk. Szívünk szerint. A hazugság a maga szívében lakozik nagy jó uram. Szégyellje magát.

Hát szebb jövőt Fidesz, mindannyinknak!

Vass István

Nemzeti InternetFigyelő

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Amikor a döglött kutyák ugatnak…

  1. Azaz egy kimaradt, h. a fenébe alakulhat az új országgyűlésünk a zsidó állam alapításának évfordulója napján???

  2. Mielőtt egymás torkát harapdáljuk talán az ország ügyeivel kellene foglalkozni. Vona ruhája csak elterelő hadmozdulat a tetvesek részéről mert nem tudnak mit mondani. Viselkedésük meg csak folytatása annak a pimasz arroganciának amivel a FIDESZ-t lesajnálták és megalázták amikor náluk volt a kormánybot. Nevetségesen lecsúsztak és most nem tudnak magukkal mit kezdeni. Az ordító egér tipikus viselkedése……
    Orbánnak nem kellene a Fico félékkel kezdeni – legyen automatukusan minden magyar aki bárhol is él a világon – magyar állampolgár. Akkor a Ficó is tehet egy nagy szivességet… minden magyarnak

    Jöhet hátulról mélyen hajolva! ( NIF sterkesztő)

    . A magyar címer jelképét milyen meggondolásból viselik????????? talán csak nincs a felmenőik között magyar???????? Azonnal adják vissza!!!!!

  3. Ennek a bambaképű Fic(k)ónak azt kell elmagyarázni, hogy nekünk egyáltalán nem jelent problémát, ha kitagadják a szlovák állampolgárságból az összes magyart, aki felveszi a magyar állampolgárságot, mert mi örömmel visszavesszük őket. DE TERÜLETTEL EGYÜTT!! 90 éve területtel együtt lettek cseh, majd később tót állampolgárok, akkor most is a TELJES TERÜLETTEL FOGADJA ŐKET VISSZA Magyar Hazájuk. Ha értene a tót latinul, akkor a vonatkozó jogelv: RESTITUTIO IN INTEGRUM! – Lehet szájkaratézni, Fika, de mi tudjuk, hol szorít a bocskor! Ahogy a székely mondja: „Lopott ágyban nem esik jól az alvás!” Hát már jön a gazda az ágyért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük