KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Amerikai zsoldost likvidáltak Ukrajnában

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A „Tigris” Primorszkij különítmény önkéntesei likvidálták Joshua Alan Jones amerikai zsoldost – jelentette be Oleg Kozhemyako, a Primorszkij terület kormányzója saját Telegram csatornáján.

Hozzátette, hogy egy csapat kiképzett külföldi zsoldos támadta meg a Tigris önkénteseit. Az összecsapás során a harcosok meg tudták tartani pozícióikat és megsemmisítették a támadók egyik katonáját.

Augusztus közepén az orosz védelmi minisztérium már jelentett, hogy külföldi zsoldosokat megsemmisítettek meg Ukrajnában. Akkor több mint 100 Lengyelországból és Németországból érkezett Kijev oldalán harcoló katona vesztette életét és több mint ötvenen sebesültek meg. Nem sokkal később arról számoltak be, hogy Harkov körzetében 20 amerikai zsoldos vesztette életét.

 

Kiemelt kép: Jurij Szmitjuk/TASZSZ

Ez is érdekelheti:  Kína és Oroszország stratégiai partneri viszonyáról

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük