KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Amerikai színésznő az ukrajnai konfliktusról: az irányítás kicsúszott a NATO kezéből

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Susan Sarandon amerikai színésznő, számos filmes díj nyertese úgy véli, hogy a NATO “nem ura” az ukrajnai konfliktusnak, és tárgyalásokat kellene kezdenie a békés rendezéshez. Az il Messaggero című olasz lap cikkét az Orosz Hírek szemlézte.

“Tekintettel arra, hogy pacifista vagyok, úgy vélem, hogy kicsúszott az irányítás a NATO kezéből, diplomáciai tárgyalásokat kellene kezdenie” – mondta Sarandon.

“EGY PROXY HÁBORÚ FOLYIK, AMELY MÁR AZ UKRAJNAI INVÁZIÓ ELŐTT ELKEZDŐDÖTT A MINSZKI MEGÁLLAPODÁSOK MEGSÉRTÉSÉVEL” – MONDTA A SZÍNÉSZNŐ, .

Azt mondta, hogy a Nyugat “meg akarja gyengíteni Oroszországot a Kínával való kapcsolata miatt, ami megrémít minket”.

A színésznő, aki Olaszországba utazott, hogy részt vegyen a catanzarói filmfesztiválon, azt mondta, hogy a harcokat “csak diplomáciai úton” lehet megállítani.

Susan Sarandon 1996-ban elnyerte a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat (“Ments meg, Uram!”). A színésznő több mint 50 filmben játszott, és az 1990-es években szinte minden évben jelölték Oscar-díjra, Golden Globe-ra. Különösen ismert a Thelma és Louise, Az eastwicki boszorkányok és a Felhőatlasz című filmekből.

 

Kiemelt kép: bolsamania.com

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: