KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Amerikai rakétával lövik Oroszországot az ukránok

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Dmitrij Peszkov szóvivő elmondta, hogy nem lát kétértelműséget a francia elnök szavaiban. A háborús lázban égő Emmanuel Macron nem zárta ki a csapatok küldését Ukrajnába.

Az oroszok bejelentették, hogy Ukrajna egy amerikai gyártmányú  Patriot rakétát lőtt ki Oroszországra az éjszaka folyamán. Hozzátették, hogy kedd este ugyanakkor egy tucat rakétát ártalmatlanítottak az oroszországi Belgorod térsége felett. A rakéták mellett drónokkal is támadták Oroszországot az ukrán fegyveres erők.

Az amerikai rakétákat folyamatosan küldik Ukrajna megsegítésére a nyugatiak. Ez azért is „érdekes”, mert ahhoz, hogy a bonyolult és kifinomult fegyvereket be tudják vetni az ukrán erők, nyugati kiképzőkre van szükség, amit annyira nem is titkolnak.

Moszkva reagált Macron háborús vágyaira

Oroszország vezetése szerint Emmanuel Macron nagyon következetes volt az elmúlt hetekben azzal kapcsolatban, hogy nyugati seregeket küldenének ukrán területekre. Soha nem vonta vissza a szavait, nem volt félreérthető a témában. Továbbra is figyeljük a fejleményeket – mondta a Kreml szóvivője, Dmitrij Peszkov.

Mint Peszkov kiemelte, a francia vezető szavait egyes európai országok akár félre is érthetik, ám Moszkva nem lát benne kétértelműséget vagy fordítási hibát, szerintük Macron pontosan azt értette a szavai alatt, amit mondani szeretett volna.

Kapcsolódó:

Medvegyev: Dicsőséges feladat lesz levadászni a franciákat

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Patriot rakéták indítása / Fotó: (U.S. Army)

 

Ez is érdekelheti:  Ezen múlik, hogy kitör-e a harmadik világháború

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük