KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Amerikai lap: A milliárdos az egyik leggonoszabb ember, aki jelenleg alakítja az amerikai és a nyugati politikát

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

George Soros egy gonosz ember

A milliárdost mindenkinél nagyobb felelősség terheli azért, hogy Amerika városai anarchiába süllyedtek – írja az amerikai lap.

A legtöbb zsidó elutasítja azt az állítást, mely szerint Soros György kritizálása az antiszemitizmust erősíti. A milliárdos etnikai és vallási hovatartozása nem akadályozhatja meg, hogy annak nevezzék, ami valójában: gonosznak – írta a The American Spectator oldalán megjelent véleménycikkében Josh Hammer

 

Valójában Soros az egyik leggonoszabb ember, aki jelenleg alakítja az amerikai és a nyugati politikát, és általában véve a globális eseményeket.

Az antiszemitizmus vádja évek óta kedvelt eszköze a milliárdos hálózatának, valahányszor kritika éri a Nyílt Társadalom Alapítvány vagy más liberális szervezetek működését. Soros 128,5 millió dollárt költött a tavaly őszi amerikai félidős választásokon, ezzel a választási ciklus legnagyobb egyéni adományozója lett.

40 millió dollárt költött arra, hogy radikális baloldali „reformügyészeket” juttasson hivatalba. Ez a törekvése sajnos sikeres, hiszen 75 ügyész választási győzelméhez járult hozzá. Egyszerűen fogalmazva, Sorost mindenkinél nagyobb felelősség terheli azért, hogy Amerika ikonikus városai anarchiába süllyedtek, és igazi pokollá váltak az ott élők számára.

Mandiner

Kiemelt képen: George Soros / Eric Piermont / AFP

Kapcsolódó:

Kónya-Hamar Sándor: AMI EGY CSOÓRI – INTERJÚBÓL KIMARADT (Avagy ki is az új világhatalom és világrend eszmei megálmodója?)

Az ember a függöny mögött: Egy jelentés arról, hogyan korrumpálta meg a médiát Soros György propagandagépezete

One thought on “Amerikai lap: A milliárdos az egyik leggonoszabb ember, aki jelenleg alakítja az amerikai és a nyugati politikát

  1. Sorosnak van etnikau hovatartozása (már ha még zsidónak valja magát, de vallási hovatartozása nincs, mivel nem hisz semmilyen istenben, így Jehovában sem!!! Főleg azért nem hisz egy istenben sem, mert eddig bármekkora gonoszságot követett el, megúszta!!!! Valamint halhatatlannak hiszi magát. Életünknej egyik kihívása Soros György gonoszságainak túlélése, semlegesítése.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: