KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Allahu Akbar” és F*ck You Budapesten-Az ISIS már a Németországba tartó vonaton toboroz! Félelmetes helyzetjelentés…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
A főáramú médiából szándékosan kihagyott, de egyszerűen sokkoló valóságot bemutató videók kerültek fel az internetre… 

Budapesten engedelmeskedni nem akaró, Fuck You és Allahu Akbar-t skandáló bevándorlók…. 

Mindannyian láttuk a Keleti pályaudvaron „elvágjuk a nyakatokat” üzenettel búcsúzó magát szíriainak kiadó migránst ! Az üzenet egyértelmű volt !

Már a francia külügyminiszter is azt nyilatkozta, hogy az összes bevándorló befogadása az Iszlám Állam győzelmét jelenti ! 

„Nagyon nehéz ez, de ha mindez a rengeteg menekült Európába özönlik, akkor az ISIS (Daesh) megnyerte a játszmát ! „ – mondta Laurent Fabius

Ausztriában azt hazudó bevándorlók, hogy Magyarországon ölik a szíreket…….
Még ez az egész is eltörpül szerintem amellett a videó mellett, ami a „menekülteket” Németországba szállító vonaton készült….. 

Az Iszlám Állam toborzó szövegét skandáló vezér már a vonaton elkezdi a muszlimok trenírozását és beizzítását …..
UPDATE – helyesbítés : Az alábbi videó nem a fenti körülmények között, hanem egy franciaországi metrókocsiban készült ! 


[youtube https://www.youtube.com/watch?v=UpZuEmKwNjM]

Eközben Juncker ki akarja nyírni Európát közösen az EU-s bábokkal !

“Juncker ki akarja nyírni Európát !”
„Legalilizálni kell a migrációt”– mondta Juncker, aki megvizsgáltatná a bizottsággal, hogy milyen pénzalapokból lehetne támogatni további menekültek fogadását. Ráadásul kijelentette, a kérelmek elbírálása után munkához kívánja segíteni a bevándorlókat ! Abban az Európában, ahol már eleve európaiak milliói vannak munka nélkül a bankok okozta válság miatt !

Lefordítva: örökre itt akarja tartani Európában az illegális úton érkezőket – értékelt a jobbikos politikus, aki szerint meg kell akadályozni egy olyan Európa létrejöttét, ahol a centrális országok kiválogatják maguknak a tehetségeseket, akik pedig senkinek nem kellenek, azokat “kvóta alapján szétterítik a periféria országaiban”. Z. Kárpát Dániel kitért arra is: ha a kormány nem teszi egyértelművé a kvóta elutasítását, akkor népszavazást kezdeményeznek annak érdekében, hogy harmadik országból érkező bevándorlót ne lehessen Magyarországon letelepíteni sem központi európai döntések, sem visszatoloncolás alapján.
A jobbikos politikus májusi értekezésekre hivatkozva beszélt arról is, hogy az Európai Unió áttelepítési programra készül.Úgy ítélte meg, hogy ez most gyakorlati fázisba lépett és ez ellen Magyarországnak határozottan tiltakoznia kell.

 
HAZAFIAK EGYESÍTSÉTEK ERŐITEKET ! – szólalt fel Morvai Krisztina Brüsszelben !

Morvai Krisztina az Európai Unió helyzetéről szóló strasbourgi ún. „kiemelt vitában” közös gondolkodásra biztatta a magyar hazafiakat Európa más nemzeteinek patriótáival, és a migráció „küldő” (származási) országainak hazájukat szerető polgáraival.

Mint magyarázta, az álom közös: saját szülőföldünkön élni, hazánkért dolgozni, megtartani gyökereinket, hagyományainkat, kultúránkat. Tegyünk közösen ezért az álomért! – mondta Morvai Krisztina a „baloldal” folyamatos fújolása, fütyülése közepette.

Szerdai második felszólalásában Morvai azt követelte: az EU Magyarország gyalázása helyett válaszoljon arra, betartsuk-e a kötelező uniós szabályokat, s megvédjük-e az Unió külső határait, avagy sem, hiszen a bevándorlók azt hiszik, legálisan mehetnek Németországba, holott a törvények arra kötelezik Magyarországot, hogy állítsák meg az idegeneket.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=6-M4URq8tnA]
http://vilaghelyzete.blogspot.hu/

 

0 thoughts on “„Allahu Akbar” és F*ck You Budapesten-Az ISIS már a Németországba tartó vonaton toboroz! Félelmetes helyzetjelentés…

  1. A hatterben kifundalt tervek mukodnek ! Vilagos ez a terv azok elott, akik egy kicsit is tudnak gondolkodni, a dolgok moge nezni, nem csak a szinfalakat latni, hanem azt is eszrevenni, mi folyik azok mogott. Mert nem csak a turhetetlen elet, a sok szenvedes hajtja a hatalmas tomeget Europara, hanem ez egy megtervezett, aljassag, amit a nemzetkozi penzhatalom krealt nagyon ugyesen es gonoszul. Egyik oka, hogy a nemzetallamokat, a nemzeti ontudatot, kulturakat, a nemzetek gerincet megtorjek. Ezzel a hatalmas tomeggel felhigitjak egyesz Europat, konnyebb lesz banni, elbanni a nepekkel. A masik ok – mivel a penzvilag satanjairol van szo – hogy leszoritsak a nyugati vilagban levo magas fizeteseket, a nagyobb profit miatt. Igy meg az is megeri nekik, hogy a bevandorloknak finanszirozzak az utazasukat, mert azutan olcso munkaerok lesznek es az oshonos europaiak fizetese is kevesebb lesz, mert le lehet csokkenteni, a nagy munkaero kinalat miatt. Tehat busasan megterul a befektetes. Ha esetleg meg befut egy kis polgarhaboru – mint Ukrajnaban – akkor a fegyverek, hadi felszerelesek forgalma is oriasi hasznot termel. Nem is beszelve a masik jo bizniszrol, a rombolas utani romhalmaz eltakaritasarol es az epuletek ujra epiteserol, ami ugyancsak hasznot hoz a konyhajukra. Apropo : ki nem vette eszre, hogy az ISIS es egyeb terrorszervezetek csak a keresztenyeket gyilkoljak, a legkegyetlenebb modszerekkel ?! Pedig vannak mas vallasuak is, akik a mohamedanok osi ellensegei ! Nem furcsa ? Vagy a kutya nem harapja meg a gazdajat ?! Miert van az, hogy europai vezeto politikusok foggal-korommel a bevandorlas partjan vannak ? Pedig kozos eroval, azonnal fel kellett volna lepni ez ellen az eszement, Europat kivegzo betelepules ellen ?! Na miert ? Mert a vegeredmeny, minden normalis es becsuletes politikus elott teljesen vilagos : Europa halala ! Nem CSAK keritesek kellenek – sok milliarokert, hasznavehetetlenul – hanem attorhetetlen hatarvedelem is ! Kivancsi vagyok a magyar Kormany csak szavakban vedi e meg hatarainkat, vagy csak szimpatiaszerzes miatt, mert eredetileg a Jobbik eroltette a hatarorseget !

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: