KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Adolf, Németországnak szüksége van rád!” – az AfD vizsgálatot folytat területi vezetőjének a WhatsApp-ra kitett Hitler bejegyzése ügyében

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Alternative for Germany (AfD) – Alternatíva Németországnak párt egy parlamenti esélyt remélő tagja megosztott egy fotót Hitlerről a következő szavakkal “hiányzol 1945 óta.” A botrány egy nappal azután robban ki, hogy a párt egy másik vezetője a berlini Holocaust Emlékművet a “szégyen szobrának” nevezte.

hitler
An undated portrait of German Nazi Chancellor Adolf Hitler © HEINRICH HOFFMANN / AFP

Elena Roon elnöknő és parlamenti képviselőjelölt Nümbergben, megosztott egy Hitler képet a követőivel, egy zárt WhatsApp csoportban, a helyi média beszámolója szerint – reported.

A fotó a következő szöveggel jelent meg “Hiányzol 1945 óta … Adolf, kérlek jelentkezz! Németországnak szüksége van rád! A német nép!” A Führer másik fotóján, amit Roon elküldött, Hitler a hajába markol mondván, “Iszlamisták… elfeledkeztem róluk!”

Roon orosz származású német, a helyi szélsőjobb, menekültek ellen kampányoló, ‘Sichere Heimat –  Biztonságos haza’ aktivista csoport alapítója. Tavaly decemberben ő lett az AfD dél-nümbergi kerületének elnöke, jelenti a Spiegel

Habár nem tagadta, hogy elküldte a képeket, Roon azt mondta – told – a Merkur újságnak, hogy elhatárolja magát a “szélsőséges jobboldaltól és az antiszemitizmustól.” Úgyszintén tiltakozott a vád ellen, ő “semmiféleképpen” nem akarta, hogy Hitler visszajöjjön, állítván, hogy “bárki, aki arra a következtetésre akar jutni, hogy én elfogadom, amit a képek sugallanak, az teljesen kiforgatja az igazságot.” 

‘Anti-Semitic and inhuman’: Outcry as AfD branch leader calls to forget Holocaust

Nem teljesen világos, hogy a vitatott üzenetek miként kerültek nyilvánosságra, de az AfD vezetősége belső vizsgálatot indított, attól tartva, hogy a botrány rossz hírbe keveri a bevándorlóellenes pártot.

Az AfD bajor ágának vezetője, Petr Bystron azt mondta, hogy a párt “nagyon nehéz” helyzetbe került, hozzátéve, “ha valami súlyosan sérti a párt érdekeit, akkor annak következménye is lesz.” Azonban megjegyezte, hogy az állítások “valószínűleg alaptalanok,” – a Spiegel szerint.

A bajor város, Nümberg, a náci időkben, kiemelkedő jelentőségű volt, mivel itt tartották az éves *NSDAP találkozókat. 1935-ben Hitler elrendelte a Reichstag összehívását a városban, hogy elfogadja a hírhedt nümbergi faji törvényeket, amelyek a németországi zsidókat és egyéb ‘nem árjákat’ célozták meg, mint “a (árja) faji alapú állam ellenségeit.”

*(Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei – Nemzeti Szocialista Német Munkáspárt. ford.)

A 2017-es általános választások közeledtével az AfD azért küzd, hogy a felső pártvezetésben lévő viták ellenére is erősítse a párt hírnevét. Január elején Bjorn Hoecke, AfD vezető Türingiában, úgy jellemezte a berlini Holocaust Emlékművet, mint a “szégyen szobrát” és megfogadta a “180-fokos politikai emlékezet váltást.”

Mivel a beszéd széleskörű felháborodást váltott ki, a párt gyorsan úgy határozott, hogy a szélsőjobb politikust a helyi tagság széleskörű támogatása ellenére is kizárja a soraiból.

Frauke Petry AfD vezető, aki személyesen kezdeményezte a lépést, azt mondta, Hoecke átlépte azt a vonalat, ami még “demokratikusan elfogadható,” míg néhány német újság válaszképpen a címlapon együtt közölte a politikus képét és a náci propaganda vezér Josef Goebbels fotóját, azzal az aláírással, hogy “még mindig a helyén van.”

Russia Today

Fordította: Urthvas Bethad

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

11 thoughts on “„Adolf, Németországnak szüksége van rád!” – az AfD vizsgálatot folytat területi vezetőjének a WhatsApp-ra kitett Hitler bejegyzése ügyében

 1. ENNYIRE HÜLYÉNEK NÉZIK AZ ELLENÁLLÁST MINDEN HOL!
  Meggyőződésem, hogy saját maga a bűnöző zsidó tette – mint mindig a történelem során!
  És ezen írásom ide másolom – terjesszétek!
  AZ EGYMÁS BÁNTÁSA GÁTOL
  https://www.facebook.com/events/158351544672038/?notif_t=plan_user_invited&notif_id=1487184965461576

  Péter Menyhért Tudod, ti vagytok a hatalom bohócai, de nem vagytok komolyak, nem jelentetek veszélyt a bűnözőknek.
  Tetszik · Válasz · 1 · 7 órája

  István Veres Bocsi? Nem illik ez hozzád Péter.. Valamikor itt etted a sót te is.. Tudod bohóckodtál pár helyen,a csapat árnyékában..Sok sikert.
  Tetszik · Válasz · 7 órája

  László Kiss KEDVES Péter Menyhért NEM SZÉP DOLOG MÁST BÁNTANI – MERT MINDEN TETTRE ÉS MINDENKIRE SZÜKSÉGÜNK VAN, HOGY A DIKTÁTORT ÉS HATALMÁT – URALMÁT BANDÁJÁVAL EGYÜTT ELŰZZÜK! A továbbiakban kisbetűvel folytatom: Szóval akkor régen én is bohóc voltam – mert lemertem írni talán legelőször, biztos, hogy legelőször bátran – merészen nem félve – azt, hogy Budaházyt jogalap-nélkül ítélték el – nem volt joguk, mely történetet párosítottam egy példa beszéddel: amit már egyszer elloptak (állam) az ellen már nem lehet fellépni vagy erőszakosan, megdönteni se rákészülni, mert megelőzte az orbáni maffia , ez volt a tartalma. Befejezve – én nem tudok sehol ott lenni, mert engem taccsra tettek és bizony abban a köztársaságban, amit Bende úr szorgalmaz, hogy helyre állítsa – anyagilag és egészségügyileg 2003-tól utolért az 1987 BM. trauma és lerokkantam! Mai napig – szenvedem és feleségem és családom is! Kubinyí a tegnapi adásában is elmondta ugyan ezt, miközben egyetért a jogos felháborodással nem ért egyet a szoc- kommcsi rendszer vezette pontokhoz való visszatérésre – ÉN SEM! – – ezért egy minimumot kell mindenkinek elfogadni! Ez így van legyen közös cél – és ez az, hogy a maffia bűnöző államot megszüntessük – hogy utána milyen lesz na ezt itt a kérdés! Én leírtam TERVEZETT RÖPLAPOMON – mit most ide idézek újból EMLÉKEZTETŐNEK:: „…. VÉDELEM –SZABADSÁG —FÜGGETLENSÉG—-SEMLEGESSÉG—
  J O G F O L Y T O N O S S Á G !
  Mind ezt elérhetjük, ha helyesen tesszük!

  A cél
  AVATÓ KORONA JOGFOLYTONOS ALKOTMÁNYOS RENDJÉNEK VISSZAÁLLÍTÁSA!

  Belső Magyarországnak nevezett területen élő minden emberének – a külső területen különböző néven formált nevezett államok területén élő magyar embereknek szóló:

  F E L H Í V Á S!

  A felhívás kéri, hogy 2018, évi megszokott választás napja előtt , spontán, jöjjön össze Budapesten,
  Legalább 100000 embernek kell összejönni ahhoz, hogy ki kiáltsuk kívánságunkat: védelmünk előzetes megszervezését követőn:
  S Z A B A D S Á G —-F Ü G G E T L E N S É G —-S E M L E G E S S É G BELSŐ MAGYARORSZÁGNAK! KÜLSŐ MAGYARORSZÁGNAK EGYESÍTÉSSEL!

  Egy emberként kijelentjük, hogy a jelenlegi ÖSSZEZSUGORÍTOTT ÁLLAPOT A DIKTÁTUMMAL ÁTRAJZOLT MAGYARORSZÁGI TÉRKÉP ÉS A BENNE LEVŐ működtetett antidemokratikus rendszer semmiképp sem szolgálják a magyar NÉP – NEMZET érdekét.
  Hisszük, de tudjuk is, hogy EREDETI FORMÁBAN ÉS RENDBEN kell működnie, nem pedig egy függőségen alapuló, kiszolgáltatott rendszert kell fenntartania.
  Korszerű, demokratikus, szakmai alapokon nyugvó rendszert akarunk, amit nem a félelem, hanem a közös tenni akarás vezérel.
  Szeretnénk együttműködni MINDENKIVEL annak érdekében, hogy a magyar NÉP-NEMZET az általa megérdemelt helyet foglalhassa el a világban.

  MAFFIÓZÓKKAL – TERRORISTÁKKAL NEM TÁRGYALUNK!

  KEZÜNKBE VESSZÜK SORSUNK IRÁNYÍTÁSÁT – MI A MAGYAR NÉP!
  Tetszik · Válasz · épp most

  1. A fenti írásom bevezetője lemaradt utólag is bocsánatot kérek – most pótolom:

   Egyik éjjel felébredtem és egy betörővel találtam szembe magam – rá csodálkoztam és kérdeztem tőle – jó ember mit keres maga itt éjnek idején, amikor én nappal sem találok semmit! Mert elloptak tőlem mindent a nav, a maffia orbán állama – és stb. soroltam neki fel – megsajnált és sűrű bocsánat kérés közepette elváltunk –
   és ez VALÓSÁGBAN – OLVASSÁTOK ÉS TERJESSZÉTEK:
   AZ EGYMÁS BÁNTÁSA GÁTOL…
   Tovább…

  1. Machináció= ejtsd mahináció bizony náció az az istentelen faj bűnöző faj amire ma 2017-re minden nemzet állam felfigyelt és elítél –latin szó magyarul= mesterkedés, cselszövés, fondorlat”! orbitális? Nem tudom jelenti föld-körüli pályán keringő – stb. esete! Egy biztos a teremtő kegyvesztett lényei lettek – elpusztítja e őket egy vízözönnel vagy tűzvésszel én nem tudom – azt tudom elég volt ámokfutásaikból nem csak az emberiségnek de mint már tudjuk a teremtőnek is!

 2. „elmebeteg emberek irányítják világunkat,elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb,hogy, aki erről beszél azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják. (John Lennon)

  1. Tóth Ferenc
   2017/02/19 – 10:32 soha ne feledd mi a fizika világban való megfogalmazásban a tudás népe vagyunk – de mi tudjuk magukról, hogy nem e világ gyermekei vagyunk és úgy is viselkedünk . hiába gyilkolsz le gyilkos határtalan bódulattal mi mindig itt vagyunk s leszünk!

   1. EGYEDÜL VAGYUNK

    Tibor Zéman
    17 órája ·
    Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt megérdemel.
    Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi! De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor a nemzet aljas vagy műveletlen."
    (gróf Széchenyi István)
    TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
    Hozzászólás
    Megosztom
    4 4
    1 megosztás
    Hozzászólások

    László Kiss Kedves Tbor Tibor Zéman – hányszor mondjam – írjam le, hogy ezt nem gróf Széchenyi István mondta, írta, ezt a szöveget egy regényében Surányi Miklós – írta az EGYEDÜL VAGYUNK c. könyv 2. kötet 268.old. alján találhatóan! Ha ő a gróf úr írta volna, hogy alja nép a magyar akkor nem adta volna egyévi jövedelmét, nem épített volna lánchidat – vagy a Magyar nemzeti akadémiát nem alakította volna meg és stb. dicső tettei – az író e fő művét 1882-1936 megélt szakaszában valamikor 1936 előtt írhatta – és akkor abban az időben így tárta az olvasó elé aggodalmát regényformában – ha ma én írnék egyet – egy hasonlót – én ma már nevén nevezve írnám halálos ellenségeimet – és ma már azt is tudom, hogy miért gyűlölnek bennünk 2017-ben is! A pozsonyi háború 907- magyar győzelme miatt amikor a nyugat kereszteseinek nem sikerült bennünk ki irtani – pedig a jelszavuk az volt irtasson ki minden magyar! Szóval – ez az én véleményem – ne terjessz valótlan híreket – ha terjeszted írd le, hogy kiírta de ne hamisan – tisztelettel id. Kiss László Kiss
    Tetszik · Válasz · épp most
    Ha már utalást tettem rá le is írom nektek:

    Minden nemzetnek olyan kormánya van, amilyet a közönséges köztörvényes bűnöző zsidó politikai-gazdasági és pénz bűnözők vezetésével, az csahosaival erőszakkal rád tesz! Írom ezt neked ma 2017-02-23-án
    Ha valami oknál fogva bűnöző zsidó és csahosai vagy politikai kalandor emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi! De ha egy erős – bűnöző maffia kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor nem biztos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor a nemzet alja vagy műveletlen. Része kiszolgálja gyarmat tartó gazdáját a nemzet érdekeinek ellenében! Amit csak a VÁLTOZZ, HOGY VÁLTOZTATNI TUDJÁL – értelemmel juttathatod eredményre!
    Tisztelettel írom Bázakerettye, 2017-02-23 id. Kiss László

 3. T. Kiss Úr!
  2017. 02. 20. -18:15
  Nekem címzett válaszának második részét sajnos nem tudom értelmezni.

 4. Nyílt levelem Mihályfalvi Jánosnak!

  EGYRE NAGYOBB HANGGAL BÍRÁJÁK A KORMÁNYT MIHI 2017
  https://www.youtube.com/watch?v=mZK4UanKcq8&feature=youtu.be

  Így még egy írás sem irritált ennyire, nem tudom, hogy kinek a szellemi terméke, azt tudom, hogy Mihályfalvi János nevén és oldalán jelent meg. Már az elején abba akartam hagyni elolvasását, amikor Orbán Viktórt fényezte! De legyűrve undorom, tovább olvastam és végig! Amikor ahhoz a részhez értem, hogy két párt és nemzeti vezeti Magyarországot Orbán Viktór vezetésével – elég volt és akkor ragadtam tollat és kezdtem írni ennek az írásomnak, előlegben minden párt egy tőről fakad komcsi – szoc utódai a kisztitkárok és holdudvara vezetésével az élen! a címe lesz a:

  DIK—TÁ—TOR!
  Ennek a vége tor lesz – mégpedig halotti tor, ORBÁN HALLOTTI TORA! ahogy a magyar nyelv mindig kimondja a valóságot csak értelmezni, kell!

  Tehát ő diktál – pl. a rendőreinek, akik így teljesítik parancsait:
  SZIBÉRIÁBA A ROHADT MOCSKOKKAL!
  c. cikk elénk tárja amely olvasása és a videó látása – után csak annyit tudtam mondani – még leírni se tudtam a megdöbbenéstől na ez már valóban nagyon durva!
  Itt láthatod a videót és olvashatsz róla:
  http://www.balrad.com/2017/02/23/sziberiaba-a-rohadt-mocskokkal/
  A FÉNYEZÉS ODÁIG ELJUTOTT, HOGY NEM EMLÉKSZIK A 2004-BEN TÖRTÉNTEKRE – ÉS AZT IS DICSFÉNYBEN ECSETLI AZ OLVASÓNAK – AKKOR EMLÉKEZTETNI KÍVÁNOM, HOGY AKKOR A TRIANON MEGEMLÉKEZÉSKOR KIVONULT ORBÁN DIKTÁROR ÉS ODA KIABÁLT A TÖBBIEKNEK CSUHÁSOK TÉRDRE – ÉN NEM FELEJTEM, EL – ÉS TE SE FELEJSD!

  Itt az egyik videó amelyben – Novák Előd, akit már rég kirúgtak elmondásában utal rá:
  https://www.youtube.com/watch?v=ifAbLlLHCNE

  És így vége felé az írásnak olvasom benne, hogy elég volt a házárulásból – meg stb. amivel egyetértek, és mind azon helyes mondatokkal amivel tele van tűzdelve a diktátor fényezése mellett! Bizony elég volt – ők az 1919-1945 – ük—és unokái kik KISZ titkárok voltak ma a magyarnép nyúzói és ezt tényként közöltem!

  Na tessék, jó volt végig olvasnom, mert így megtudtam kinek a szellemi terméke: Stoffán György úgy tudom zsidó – és már teljesen értem, amit ír, mert valóban végük, ha a diktátor a pokolfenekére kerül, mert nem lesz a hazája az én hazám – az ő hazája – hogy hol van? Azt nem tudom, úgy tudom nincs is – van egy csinált elrabolt rész ma, amit úgy neveznek, hogy Izrael! Rá keresek ki ez a Stoffán és folytatni, fogom.
  Itt találtam egyet nem tudom ez az e – : https://hu.wikipedia.org/wiki/Stoff%C3%A1n_Gy%C3%B6rgy
  It írják jelenleg Sepsiszentgyörgyben helyettes főszerkesztő, mivel ő újságíró!
  Jelenleg a Sepsiszentgyörgyön megjelenő Európai Idő helyettes főszerkesztője”
  És még ezt is találtam:
  „…Amikor meghalt Castro, azt hittem, hogy egy történet a magyarországi kommunisták tetteiről elegendő megemlékezés, figyelmeztetés lesz. Tévedtem. Önjelölt filozófusok kezdték felmenteni, védeni a kubai gyilkost, s telehazudták ártatlanságával a médiát. Majd jött a pápa gyásztávirata, amely után mindenkinek kötelező lett elismerni, hogy Castro egy hős volt, és ha valaha ölt is, vagy rendszerében öltek, az csak a véletlen műve, amit megbocsájtással a szőnyeg alá lehet söpörni, mert hát mi az a pár százezer a leninizmus érdekében? És ismét megundorodtam ettől a rohadt liberális szellemi szartömegtől, amit a mai európai és egyházi vezetők zúdítanak az amúgy is lepusztult erkölcsű nemzetekre, és amely szartömeg akkor indult el ránzúdulni, amikor a pápák úgy mentek Kubába egymás után, az egyházat és az embereket is pusztító leninistához, mintha ő lett volna a legnagyobb úr a világmindenségben. Ma pedig istenítik ezt a hitetlen gyilkost… aki nem volt jobb, mint a mi három hírhedt gyilkosunk: – Szálasi, Rákosi és Kádár… fűszerezve egy kis Décsi Gyulával és Péter Gáborral…”
  itt:
  http://stoffangyorgy.blogspot.hu/

  szóval ez a Stoffán nem az a Stoffán akire én gondoltam – nem tudom – tudom azt az az Ehco tv-ben volt műsorvezető, ahol fényezte a bitorló hatalmat furfangosan!
  Így kénytelen vagyok megkérdezni kiírta ezt az írást, amire én reagáltam és engem irritál!
  Neked mi a véleményed?
  Kelt: Bázakerettye, 2017-02-25
  Id. Kiss László

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: