Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Bank perli a károsultakat

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az Unicredit beperelte Falus Zsoltot, a Bankcsapda Érdekvédelmi Szervezet vezetőjét. A mai tárgyalás idejére tüntetést is szerveztek a bíróság épülete elé a bankcsapdások.

N1Tv

6 thoughts on “Bank perli a károsultakat

 1. Ah! A kis mimózalelkű bankocskák. A kövér ujjacskáik mozgatásával kerestek milliádokat, miközben százezreket tettek tönkre, földönfutóvá, lelki nyomorékká. Generációk kezdhetik az életüket nyomorban, szülők nélkül. Nincs az a rossz, amit meg nem érdemelnének a bankocskák, mivel elejétől fogva a becsapás, ámítás, rosszindulat, kapzsiság és még hosszan lehetne sorolni mi vezette őket a lakosság becsapásához.
  Feleslegesen ítélkeznek azok, akik nem vettek fel bankhitelt, mert tényleg nem tudják/tudhatják milyen ocsmányságokat követtek el a bankok, s még aláírásukat sem adták hozzá, elérhetetlenek,jó ideig megtámadhatatlanok voltak.
  Egy kirívó példa, ami annyi csámcsogást váltott ki a neten: valaki földkörüli útra vett fel hitelt. Aki itt élt, ebben az egykoron izolált országban, nem csodálom, hogy életreszóló élménnyel akart gazdagodni a lehetőséggel élve, majd szépen visszafizetni apránként, de jóérzéssel a hitelt. Nos, még ettől is megfosztották őket, mert belerokkantak az egyre magasabb, egyoldalúan emelt költségekbe, s még azt is megbánhatták, hogy megszülettek, nemhogy öregségükre elmélázzanak a látottakon.
  A többiekről már nem is beszélve, akik lakásra, autóra egyéb alapvető szükségleti cikkekre használták fel a hazugságokkal adott hitelt, elhallgatva a következményeket.
  A remélt jobb élet, felemelkedés, tisztességes munkából tisztességes hiteltörlesztés már álom sem lehet, mert a valóság katasztrófális. A deviza hitelezés az évszázad csalása, s bűncselekményüket tetézi, az öngyilkosok száma, amit rákényszerítettek az emberekre. Akkor kinek van helye, minimum a börtönben?

  1. Kedves Szekelyse50!
   Magyarországon a látszat mindig csal.
   Semmi nem az aminek látszik.
   H.B.

 2. Ez tipikus zsidó mentalitás, akit rajtakapnak, hogy lopott az kiált tolvajt.
  H.B.
  “Az emberszerű külső alatt egy lárva morálja húzódik meg, amely a zsákmányra nyáladzik és mindenre képes, hogy azt megkaparintsa, főleg ha van még hozzá hatalom is!
  Hazudni, csalni, lopni, megjátszani magukat, ez nem ár érte, a konc a fontos!
  Miért lehetséges ez? – kérdezhetnénk jogosan.
  Erre a válasz az: MERT NEM TANULTUK MEG MÉG MINDIG FELISMERNI ŐKET!!!”

 3. Bizony sok igazság van Anna bejegyzésében, még akkor is, ha elgondolkozunk azon, hogy vajon miért nem reálisabban gazdálkodtak sokan az életükkel és lehetőségeikkel.
  A kommunizmus és a rendszerálcázás évei nem múltak el nyom nélkül, sajnos az emberek pszichológiailag megsérültek, ha nem is veszi észre, nem is vesszük észre akár magunkon is. Ahogy Anna mondja, a sok évtizednyi bezártság, az éjjel bezörgető rendőrség, az ellenségnek kikiáltott családok kitaszítása, amikor a szülők osztályidegen mivolta miatt a gyerekek is kitaszítottak lettek, se főiskola, se kilátás. Nyilván a látszat felszabadulásban, azt hitte az ország, hogy a szabadság a Mc Donalds, a pornó, a gagyi TV sorozat, az agyatlan amerikai filmdömping, a “mosolyogni” felszólítás az országba hatalmas mellénnyel visszatérő uracskáktól, és lehet sorolni a lélek torzító hatásokat. Ehhez vegyük hozzá a tudatlanságot, ami nem biztos, hogy az emberek hibája. Olyan nemzedék nőtt fel, akitől elvették a világra való kilátás lehetőségét. Egyoldalú és hazug volt minden információ. Persze a szülők, akik a komcsi rendszer előttről jöttek, sok és keserű és felemelő tapasztalatokkal is, adhattak útravalót, ha mertek. Szóval mindezek ellenére is az ember ösztöneiben lévő veszélyérzet sokakban megszólalhatott volna, nem mindenkinek kellett lakásra hitelt felvenni, mert különben kihajítják a házból, vagy egyéb olyan dologra, ami életbevágóan fontos volt, mások viszont meggondolatlanok és óvatlanok voltak, egy elemzésben olvastam ezt a mondatot, és nagyon megragadt bennem. “az, hogy valaki áldozat, még nem jelenti azt is, hogy biztosan ártatlan” valahogy így szólt.
  Ennek a gyalázatnak, a devizahitelnek a kitervelő a rendszerálcázás haszonlesőiből álltak össze. A devizahitel “megoldása” pedig a másik gyalázat, ami a globalizáció magyar helytartóit vádolja. Nyilván sok szorító körülmény is volt, de, ahogy némely esetben lehetett “forradalmat” csinálni, lehetett volna itt is példát statuálni.

  A dolgok soha nem feketék és fehérek, az embereknek tanulniuk kell, és józanul élni a világot, de kitől tanuljanak, ha az ösztön, ami valaha megóvott a veszélyektől kihalt, vagy eltorzult. Jó kérdés

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: