KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Adócsalás vádjával indítottak vizsgálatot Olaf Scholz ellen

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Scholtz és a 30 ezüstpénz

Adócsalás vádjával vizsgálat alá helyezték Olaf Scholzot, aki az amerikaiak által lehallgatott Angela Merkel utódjaként jelenleg Németország kancellárja.

A hamburgi regionális parlament újította fel vizsgálatot az ügyben, amelyet már – ugyan  kisebb elánnal -már a 2021-es kancellárjelöltség időszakában megindítottak ellene. A CDU/CSU a következő parlamenti ülésen fogja kezdeményezni vizsgálóbizottság felállítását a Bundestagban, amely Scholz pozícióit tovább csökkenti belpolitikai szinten.

A német kancellár 2011-2018 között volt Hamburg polgármestere, ezt az időszakot elemzi a vizsgálóbizottság, mivel a gyanú szerint Scholz aktív szerepet vállalt egy 30 milliárd eurót érintő bűncselekmény-sorozatban.

Scholzék 2012 előtt cégek és magánszemélyek részvételévek részvényesek szándékosan bújtatott adásvételével többszörösen igényelték vissza a tőkejövedelem után fizetendő adót.

Már maga a vizsgálat ténye is azt bizonyítja, hogy a Nyugat bűzlik a rengeteg korrupciós botránytól és már nem csak a napi szinten házkutatásokba torkoló európai parlamenti ügyek kerülnek felszínre. A magát morálisan felsőbbrendűnek érző és ezt erőteljesen hangoztató európai elit saját hazugságainak fogja. Várva a vizsgálatok végét is igazolódni látszik az alábbi gondolat, melyeket korunk neoliberális vezetői éreznek: az a korrupció amiből kimaradtál.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: rp-online.de

One thought on “Adócsalás vádjával indítottak vizsgálatot Olaf Scholz ellen

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: