KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Adócsalás vádjával indítottak vizsgálatot Olaf Scholz ellen

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Scholtz és a 30 ezüstpénz

Adócsalás vádjával vizsgálat alá helyezték Olaf Scholzot, aki az amerikaiak által lehallgatott Angela Merkel utódjaként jelenleg Németország kancellárja.

A hamburgi regionális parlament újította fel vizsgálatot az ügyben, amelyet már – ugyan  kisebb elánnal -már a 2021-es kancellárjelöltség időszakában megindítottak ellene. A CDU/CSU a következő parlamenti ülésen fogja kezdeményezni vizsgálóbizottság felállítását a Bundestagban, amely Scholz pozícióit tovább csökkenti belpolitikai szinten.

A német kancellár 2011-2018 között volt Hamburg polgármestere, ezt az időszakot elemzi a vizsgálóbizottság, mivel a gyanú szerint Scholz aktív szerepet vállalt egy 30 milliárd eurót érintő bűncselekmény-sorozatban.

Scholzék 2012 előtt cégek és magánszemélyek részvételévek részvényesek szándékosan bújtatott adásvételével többszörösen igényelték vissza a tőkejövedelem után fizetendő adót.

Már maga a vizsgálat ténye is azt bizonyítja, hogy a Nyugat bűzlik a rengeteg korrupciós botránytól és már nem csak a napi szinten házkutatásokba torkoló európai parlamenti ügyek kerülnek felszínre. A magát morálisan felsőbbrendűnek érző és ezt erőteljesen hangoztató európai elit saját hazugságainak fogja. Várva a vizsgálatok végét is igazolódni látszik az alábbi gondolat, melyeket korunk neoliberális vezetői éreznek: az a korrupció amiből kimaradtál.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)Kiemelt kép: rp-online.de

Ez is érdekelheti:  Nagy területet foglaltak el az orosz csapatok Harkov térségében, várják az ellenség reagálását

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Adócsalás vádjával indítottak vizsgálatot Olaf Scholz ellen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük