A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A volt amerikai hírszerző tiszt felszólította az ukránokat, hogy lázadjanak fel Zelenszkij ellen

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Scott Ritter nyugalmazott amerikai tengerészgyalogos hírszerző tiszt a U.S. Tour of Duty YouTube-csatornának adott interjúban azt tanácsolta a Kijev politikájával elégedetlen ukránoknak, hogy lázadjanak fel Volodimir Zelenszkij elnök ellen.

„Most sok ukrán elégedetlen azzal, ami az országában történik. Miért ülnek tétlenül és nem tesznek semmit? <…> Ha csalódottak Zelenszkij kormányában, akkor ne tegyenek semmit”

– buzdított a katonatiszt.

Ritter párhuzamot vont az amerikai történelemmel, felidézve, hogy az amerikai nép hogyan lázadt fel a britek ellen, hogy harcoljon a szabadságáért. Meglátása szerint az ukránoknak is követniük kellene a példájukat, tekintettel a helyzetükre.

Azoknak az ukránoknak, akik nem hajlandóak életüket adni a Washingtonnal szövetkező Zelenszkijért, harcolniuk kellene a jogaikért – tette hozzá a hírszerző tiszt.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Kiemelt képen : Zelenszkij / Fotó: globallookpress.com © IMAGO

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: