KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A világ végleg megbolondult! Nézzük az eltelt pár nap történéseit…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Minden európaiak Ursulája nyilatkozott. Kijelentette, hogy a szankciók miatt Oroszország a gazdasági összeomlás szélén áll, továbbá a háború pedig ukrán győzelemmel fog zárulni. Ilyen szöveget a legutóbbi nagy világégéssel foglalkozó könyvekben olvastam, amikor Ursulánk kedves Papája és kamerádjai a berlini állatkertnél indított ellentámadással kívánták kivívni a végső győzelmet ’45 kora tavaszán.

Elhiszem, hogy a valósággal és a száraz tényekkel való szembenézés kényelmetlen. A brüsszeli buborékból nagyon nehéz a tisztánlátás. Az ebben tenyészők nem veszik észre, hogy Washingtonból és Moszkvából is már csak paprikajancsinak nézik őket. Ahogyan Pekingből, Delhiből és Tokióból is. Annyira lefoglalta őket a gendervécék ügye, hogy nem látják, időközben Európa megszűnt világpolitikai tényező lenni. Csak hánykolódik, ide-oda csapódik a tényleges nagyhatalmak keltette viharban.

Lehet ábrándozni az orosz gázfüggőség megszakításáról, de erre reális esély nincsen. Az amerikai palagáz még a magyar éves gázfelhasználás 1%-t sem lenne képes kiváltani, nemhogy a németét. A katari gázkitermelést már India és Kína évekre lekötötte, a norvég pedig most is teljes kapacitással működik. A Közel-Keleti gázmezők kiaknázását pedig a fényességes Nyugat lehetetlenítette el az iraki és szíriai háborúkkal, meg az ISIS-el.

A nyugati idiótáknak nem maradt más, mint a verbális agresszióba csomagolt gyarmatosító gőg, és a világpolitikát elborító elmebaj fokozása. Az előbbinek köszönhetően tiltotta ki Őfelsége teljes kormányát élén a kócos brit miniszterelnökkel Moszkva. Aki pedig most Indiába igyekszik, hogy rávegye őket, ne vásárolják meg az Európa által rubelben ki nem fizetett orosz gázt. Borítékolom nem fog sikerrel járni.

Kijevből meg a német szövetségi elnököt tiltották ki, mivel az orosz külügyérrel jó a kapcsolata. Erre a szocdem kancellár sértődött meg, nem hajlandó Kijevbe utazni. Korábban meg a berlini ukrán nagykövet a Bundestag külügyi bizottságának elnökét nevezte seggfejnek.

Ez is érdekelheti:  Dr. Bene Gábor: Ki tehát a Magyarok Istene? - A WEF egyre ellenségesebb a kereszténységgel

Ha már Kijev. Az ottani ripacs a fehérházi, demens vénembert rendeli magához. Aki gondolom, készséggel utazna is, feltéve, ha addig beszédje után letalál a színpadról.
Az unió parlamentjében pedig nemes egyszerűséggel kiröhögték azt az ír képviselőnőt, aki felhívta az ottani ápoltak figyelmét, hogy a békét tárgyalással és nem fegyverszállítással, szankciózással lehet megteremteni. Egyetértek az ír hölggyel!
Időközben az orosz csapatok teljesen elfoglalják Ukrajna kelti részét, pont azt, ahol gázmezők, vasérc-, szén-, és uránbányák vannak.

Mindeközben Ursulánk gazdasági összeomlást és győzelmet vizionál. Reménykedik, hogy az Azov-tengerparti acélgyár bunkereiből indított ukrán ellentámadás eljut Moszkváig. Biztosan megtanulta a kedves Papától, hogy a csodafegyver megérkezéséig nagyon fontos a végső győzelembe vetett töretlen hit!

De mi lehet a csodafegyver? Lehetne például, hogy a londoni National Galleryben lógó Degas Orosz táncosok című festményét átkeresztelték Ukrán táncosokra. Svédországban pedig nem engedtek fellépni egy zenekart, mert hangszereik között balalajka is volt. Szardínián élő volt F1 versenyző vagyonát a héten foglalták le, csak mert tulajdonosa orosz.

Kíváncsian várom, mikor határoz úgy az EU parlamentje, hogy az itt élő oroszok kötelesek megkülönböztető jelet viselni a ruhájukon. Tényleg kedves Ursula, az első gyűjtőtábort hol szándékozzák megnyitni?

Ezek után csak az Üvegtigris legendás párbeszédét tudom felidézni:
– Itt mindenki hülye?
– Itt? Mindenki!

Szamosvári Zsolt

Forrás: Facebook

Kiemelt kép: Ursula von der Leyen / EU parlament honlapja

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Balhé az EP-ben – az oroszok elleni szankciókkal szemben szólalt fel az ír képviselő (videó 📺)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük