KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A válság egyre csak szedi áldozatait

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A válság egyre csak szedi áldozatait, már több tízezren vesztették el lakásaikat, autóikat, munkahelyeiket, lettek földönfutóvá, lettek öngyilkosok vagy menekültek el többszázezren az országból…

Az alkotmány ellenes puccs úgy jött létre, hogy a 2. Orbán kormány vezette akkor még törvényes országgyűlés saját hatáskörét túllépve, az alkotmány 19. § (3) kifejezett tiltását semmibe véve, 2011. április 25-én elfogadta, majd 2012. január 1-én hatályba léptette a „Magyarország Alaptörvénye” nevű jogi fércművet, megfosztva ezzel a magyar népet az önrendelkezési jogától. (népszuverenitás)

Mivel az alkotmány nem adott lehetőséget ezt a törvényt és pláne ebben a formában megalkotni, ezért az nem helyezheti hatályon kívül az alkotmányt, és maga az új törvény is közjogilag érvénytelen, joghatás kiváltására nem alkalmas.
Viszont ennek ellenére az országgyűlés rendre azt hazudja, -és a Magyar Közlönyben is azt közöltette le- , hogy a nép szavazatának hiányában is hatályon kívül tudta helyezni az ideiglenes alkotmány, a „Magyar Köztársaság Alkotmányát„.

A Magyarország Alaptörvénye nevű törvény közjogi érvénytelenségének rövid bizonyítását itt olvashatjuk, a részletes jogi szakvéleményt pedig beadvány formájában itt tölthetjük le.

Ennek pedig igen súlyos közvetlen és járulékos következményei vannak!


2012 január 1 óta az alkotmányos válság következtében az alábbi állapot uralkodik:

 • Az országgyűlés az érvénytelen alaptörvényt mint legmagasabb jogforrást használja törvény(jog)alkotásra. (alaptörvény 1. cikk (2))
 • A magyar állam neve továbbra is „Magyar Köztársaság”, ami ’89 óta ideiglenes név, a „Magyarország” nevű állam pedig nem a magyar állam, sőt, jogilag létre sem jött, még csak nem is állam.
 • A Magyarország területén működő hatóságoknak nincs joghatósága a magyar állampolgárok felett.
 • Az alkotmánybíróság már csak az érvénytelen alaptörvény-ellenességet vizsgálja, és azt is csak egy érvénytelen felhatalmazás alapján (24. cikk (2)).
 • A kormányhivatalok nem rendelkeznek többé végzési vagy határozati jogkörrel.
 • A helyi önkormányzatok, polgármesteri hivatalok sem rendelkeznek többé végzési vagy határozati jogkörrel.
 • Minden szerv vagy hatóság, OGY által hozott határozat, végzés, rendelet, törvény, vagy korábbi törvény módosítása kivétel nélkül mind érvénytelen, vagyis joghatás kiváltására nem alkalmas.
 • Az ügyészség sem tud senki ellen sem vádat képviselni a magyar állam nevében, az alaptörvényből szerzett jogkör alapján.
 • Nincs ma Magyarországon olyan bíróság (sem helyi, sem járási, sem központi, sem kúria) ami rendelkezik érvényes jogszabályi felhatalmazással, döntési jogkörrel.
 • Az állampolgárok az adóikat nem a magyar államnak fizetik be, hanem egy maffia szervezetnek.


A járulékos következmények pedig a következőek:

 • Bárki szabadon hivatkozhat arra, hogy ellene egy nem is létező állam (a „Magyarország” nevű állam) nevében akarnak eljárni, ami jogszerűtlen, törvénytelen eljárás lenne.
 • A hatóságok nem tudnak védekezni, mert egy nem létező állam nevében eljárva csak arra tudnának hivatkozni, hogy „ők nem tudtak róla”.
 • Minden 2012 után alkotott törvény érvénytelen, vagyis a választási törvény is, ami a 2013 XXXVI.
 • A választási törvény érvénytelenségének következtében (továbbá 2 kapcsolódó következmény okán) a 2014-es választás eredménye is érvénytelen.
 • A 3. Orbán kormány soha nem lett a magyar államban megválasztva, még formailag sem.
 • 2014 áprilisában lejárt végérvényesen az összes még érvényes mandátum, ami a magyar államban, annak érvényes jogrendjében keletkezett 2010-ben, vagy korábban.
 • Akik az országgyűlésben részt vesznek, a magyar állam jogrendje szerint kivétel nélkül mind bizonyítottan bűnözők, és nem miniszterek, képviselők.
 • A szervezett maffia által fizetőssé tett közút szakaszok is csak megtévesztés, csalás bűncselekménye következtében termelnek bevételeket, a nem-magyar (idegen) „államnak”.
 • A fizetőssé tett útszakaszok okozta büntetések sem szedhetőek be törvényesen.
 • A devizahitelek forintosítása jog szerint nem történt meg.
 • Az összes bírósági ítélet semmis, jogkövetkezmény nélküli.
 • Jogszerűen senki ellen sem indítható végrehajtási eljárás, senki sem lakoltatható ki törvényesen.
 • Ezt a jogilag nem is létező „államot” csak és kizárólag a törvényesség látszata, a tömegek tudatlansága, és a tudók félelme tartja működésben, ami egyben támogatja is az ország kifosztását.
 • A törvénytelen kifosztás miatt sokkal rosszabb az életszínvonal, mint amilyen lehetne, sokkal kevesebb idejük jut az embereknek a családjukra, vagyis egymásra. Sokaknak még a létminimumra sem elegendő a keresete, vagy épp munkahelye sincs a válság következtében.Az alkotmányos válság megelőzésére és felszámolására a tudatos emberek egyre bővülő csoportja, kezdve Geri Tiborral még 2011-ben, igen sok kitartó lépést tettek már meg, de mivel a válság -mint téma- szigorúan ki van tiltva a közmédiából, emiatt nem jut el a híre elég gyorsan a kisemberek tömegéhez, akik mind mind áldozatai ennek a törvénytelen kifosztó maffia rendszernek.
  Erről nemrég egy nyilvános leleplező levél is napvilágot látott, aminek kapcsán a bűnözők közül néhánnyal szemben a helyi ügyészségek hivatalból eljárást indítottak, majd áttették a „Központi Nyomozó Főügyészségre”.
  Erre az alkotmányos válságról való közel 5 éves szigorú hallgatás után a Központi Nyomozó Főügyészség válaszolt is, pontosabban kérdezett, amire a leleplező levelet író tag válaszolt is.Az alkotmányos válság megelőzéséről és ellene való küzdelemről a nyilvános leleplező levélben részletesebben is olvashatunk, ezért ez a cikk ezzel a továbbiakban nem foglalkozik.Nemrég egy riport is készült Dr. Gyarmati Éva jogásszal, aki röviden elmondja a közjogi helyzetet és a megoldást is:[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Bxwjj1FLXr8?wmode=transparent]Az alkotmányos válság megszüntetése:Mivel az összes érvényes mandátum végleg lejárt, ezért nincsenek közjogi méltóságok, nincs aki kiírjon választást és emiatt az alkotmányos válság választás és kormányváltás útján nem oldható meg.
  Az alkotmányos válság csak egy valódi rendszerváltás útján oldódhat meg, aminek során a nép megalkotja saját alkotmányát.
  A hatályos alkotmányunk pedig pontosan ezt teszi jogszerűvé és emiatt lehetővé!
  2§ (2) A Magyar Köztársaságban minden hatalom a népé, amely a népszuverenitást választott képviselői útján, valamint közvetlenül gyakorolja.
  Vagyis mivel a minden hatalom a népé, amelyet közvetlenül gyakorolhat, ezért a nép ma is jogosult megalkotni saját alkotmányát, és hatályon kívül helyezni mind az ideiglenes alkotmányt, mind az érvénytelen alaptörvényt.
  Erre, vagyis a népszuverenitás visszaszerzésére szerveződik a korábbi tudatos csapatból mára már több ezres létszámmal rendelkező társasalmi önszerveződés, aminek a mai neve: Alkotmányos Magyarország.
  Aki felismerte, hogy az alkotmányos válság az ország pusztulásához, a magyar nép megsemmisüléséhez vezet, és TENNI szeretne érte, csatlakozzon az Alkotmányos Magyarország -hoz!
  A kivételesen megadatott békés rendszerváltáshoz 100.000 tudatos hazafira van szükség, emiatt ne várjunk másra, mert ha mindenki csak a másikra vár és kifogásokat keres, akkor az alkotmányos válság továbbra is szedi vétlen áldozatait és napi szinten visszafordíthatatlan károkat okoz nemzetünknek!
  Most a mi kezünkben van a lehetőség, éljünk hát vele!
  Köszönjük a figyelmet
  Budapest, 2016 július 16.
  A.M. aktivisták
 • forrás: http://www.agytroszt.com/rendkivuli160716/

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)
 

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

30 thoughts on “A válság egyre csak szedi áldozatait

 1. ..Bárki szabadon hivatkozhat arra, hogy ellene egy nem is létező állam (a “Magyarország” nevű állam) nevében akarnak eljárni, ami jogszerűtlen, törvénytelen eljárás lenne.”
  A hatóságok gyakorlatiasabban gondolkoznak. Én a fenti okoskodást akkor szoktam elővenni, ha politikai céljaim vannak vele, különben semmi értelme nem lenen. A hatóságok ezt jogi akadályt úgy lépik át, hogy egészen mást vélnek ,,hallani” a törvényre való hivatkozáskor, és e félreértés miatt olyan választ adnak, hogy aki kérdezett, azt sem tudja, neki válaszoltak-e. Ez addig megy, amíg a hivatalosan megengedett lehetőségeket ki nem használták, aztán közlik, hogy a határozat ellen nincs helye panasznak. Ekkor érkezik el minden ügy oda, hogy világossá válik mindenki számára, hogy a játékszabályokat és játékteret kizárólag az államot játszó rezsim írja és uralja.
  ,,Mivel az összes érvényes mandátum végleg lejárt, ezért nincsenek közjogi méltóságok, nincs aki kiírjon választást és emiatt az alkotmányos válság választás és kormányváltás útján nem oldható meg.”
  Ezt én is felvetettem, nincs kipróbálva, mi lenne ezzel a lehetőséggel élni. Lehet, hogy számoltak vele.
  ,,A kivételesen megadatott békés rendszerváltáshoz 100.000 tudatos hazafira van szükség…”
  Fontos lenne tudni, hogy ők mit csinálnának rendszerváltás címén?

   1. Úgy bizony eSzel, mint ahogy lejjebb írtam is! A zsidó a másik zsidót szidja a tv-ben – meg cigány a cigányt – de tudd ezek a prókátorok! Magyarul mert latin szó: ügyvéd, védőügyvéd – Mert a szegény itt is szegény meg ott is és egyformán nyögi az elbitorolt uralkodó elit kizsákmányolását – kizsigerelésünket általuk!
    id. Kiss László

  1. Egy nagy szamárság az egész cikk,úgy ahogy van,valakinek az álma van leírva,de hiába ez álom marad.

 2. Én is úgy gondolom és tudom is – játszanak velünk – és tudd te is:
  A bűnöző zsákmányát talán még oda adná, vagy belőle csorgatna vissza – de az elbitorolt hatalmát békésen soha!
  id. Kiss László

 3. „amíg az efélék ülnek a Magyarság nyakán a kilábalás hiú remény!! Szédítik, hülyítik a Népet, miközben a dolgozó „réteg egyre lejjebb süllyed. Teljesen felesleges „ezekkel egyezkedni,vagy tárgyalni, mert csak a saját,és tettes társaik érdekeit veszik figyelembe,a Magyarság kárára . Szerintük ebben az országban a MAGYAR, szükségtelen,rossz. Az értelmiségi(?) réteg is ezeket a nézeteket harsogja.

 4. „a képen 13-an vannak. Vajon mit hoz nekik ez a szám? Idáig bejött,de hát a „szerencse ……!

 5. Ezt a magyar politikai elitnek titulált csürhét örökre börtönbe kellene zárni! A „deviza”- „hitelezés” kapcsán a félországot nyomorba döntötték, közben a nyomorult banda lefeküdt a politikai hatalma megtartása fejében a bankár-maffiának!
  Szánalmas undorító gennyes férgek ezek az öltönyös gazok! Embernek nem nevezem őket! Annak hitványak!
  Lehet, hogy a következő választáson még valahogy összecsalnak valamiféle „győzelmet”, de bukásuk kódolva, mert az őket megválasztó embereket semmibe veszik, sőt rendszeresen elárulják őket!
  Szeretnék csalódni, illetve bízni abba, hogy mégiscsak van köztük olyan erő, amelyik kiáll a magyarságért!
  Tessék mutassátok meg, hogy nem csak bankár segget tudtok nyalni, hanem a hazátokért is képesek vagytok tenni valamit!
  Ha nem akkor takarodjatok!
  UI: Ez a teljes politikai osztályra vonatkozik! A „ellenzéket” nem kritizálom! Ők erre méltatlanok!

 6. ” mert az őket megválasztó embereket semmibe veszik,sőt rendszeresen elárulják őket !
  Őket nem, mert azok a jellem gyenge emberek(?) akik rájuk szavaznak,valamiképpen,de megkapják a júdáskoncot.

 7. T. Frank Freedman!
  Egyetértek Önnel, de ne legyenek illúziói!
  Aki egyszer beállt közéjük a sorba(?) az többet „ártatlanul nem szabadulhat.

 8. Hülyeség ez az iromány,a magyar nép a választott képviselői útján érvényesíti állampolgári jogait,melyik országban volt népszavazás az alkotmányról?A buta proli hogyan tudna véleményt alkotni róla,el sem olvassa senki,legfeljebb egyetemisták vizsgára készülve.Izgatás a törvényesen megválasztott kormány ellen.

  1. Izgatás a törvényesen megválasztott kormány ellen….”
   Ez így igaz! De ezek csaltak és nem csak a választást, hazudnak lopnak stb. és maffia módon uralkodnak a magyar honpolgárokon, teljesen kifosztva, ELADTAK MINDENT AZ IDEGENEKNEK, NINCS INFRASTRUKTÚRÁNK PIAC LETTÜNK NEKIK A BŰNÖZŐK MIATT AKIT TE VÉDESZ! ma már és fiataljainkat ellehetetlenítve elüldözte és most 250 ezer un. migránst akar behozni a nyakunkra!
   É R T E D ?

   1. Ezek csaltak”,választást,meg mindent,ez mendemonda.A választás törvényes volt,és szerintem 2-3 ciklusig a Fidesz fog kormányozni,törődjön bele minden „forradalmár”,egyébként a forradalom soha nem vezet jóra,mert az alljanép kerül hatalomba,mivelhogy a szar úszik a vízen.Mindegy,hogy ki kormányoz,a bátrabbak akkor is elmennének nyugatnak ,ha a gyurcsák,vagy a Závirec kormányozna,mindkettőtől mentse meg az Isten az országo!Ott többet fizetnek,és slussz.

  2. Az utolsó mondatból a „törvényesen” és a „megválasztott” szavak nem fedik a valóságot. Valójában a „buta proli” sem igaz. Ők csak elhiszik, hogy odafönt értük dolgoznak.

 9. Velemenyem szerint, egyre nagyobb lesz azokanak a politikai akarnokoknak a szama, -a „budapesti parlamentben”-, akik nem maradek Magyarorszag közteherviselö lakossaganak erdekeit, hanem, „SOROS GYÖRGY”-töl, es hasoszörö tarsaitol jövö parancsokat hajtjak vegre!!!
  Es mindez, mindaddig igy fog maradni, ameddig ezeket a „soros-ösztöndijasokbol” összetevödö, de haracsolasbol kitünöre vizsgazott, idegen szivü akarnokokat, a „Magyar husosfazek mellöl”, minden rendelkezesetekre allo eszközzel, el nem tavolitjatok!!!
  Velelmezni mereszeli, az 56-os Veteran es Koppanyivadek.

 10. Sajnos 1998- ban és 2010-ben rosszul döntöttem! Most már több az infomáció!

 11. „izgatás a törvényesen megválasztott kormány ellen…?
  Először is! Mindent lehet erre az „ifjugárdára mondani,csak azt nem,hogy ezek törvényesen tettek volna bármit is. Ami az izgatást illeti, ők ezt bőven kimerítették, „mert elkúrták, nem kicsit ,nagyon. És nem csak el,de ezt az egész országot, szét. Aki ezek mellett érvel,az a Magyarok sírját ássa, velük együtt!!

 12. Aki ezek mellett érvel,az a Magyarok sírját ássa, velük együtt!!…” BIZONY – BIZONY tökéletes meglátás – tóth ferenc – ezzel kapcsolatban írtam Sevaster1-nek aki válaszolt nekem olvassátok el:
  László Kiss Sevaster1! Kérdezem tőled, attól aki sokat tud, hogy ki a vétkes e folyamatban? Szerintem mi magunk több milliárdan modern rabszolgák – kik engedik bűnözni a bűnözőt! A kérdés csak az van e kezünkben olyan eszköz amivel jó útra tudnánk tériteni őket – meggyőződésem, hogy van, hisz a történelem, mindig igazolta – annak ellenére, hogy úgy tűnik, a bünöző kezében van minden eszköz pénz – fegyver meg stb. Jól gondolom? spari…………
  Tetszik · Válasz · 1 · július 19., 9:31
  Sevaster1
  Sevaster1 Mi vagyunk a vétkesek, nélkülünk nem mennének semmire. És hogy mi a fegyver? Az emberek tudatosságának növelése. Tájékoztatás. Szerintem.
  Tetszik · Válasz · 5 · július 19., 9:41
  László Kiss
  László Kiss Hálásan köszönöm kedves sevaster1, hogy válaszra méltattál – de tudd régen írtam ezzel kapcsolatban, hogy a sziget túloldalán hiába ordítok, hogy jön a cunami, a nagy cunami, ami végig söpör a szigeten pusztítva, a másik oldalon az ember nem hallja – ezért pártolom és segítem Kubinyí úr cenzúra nélküli élő tv. adását mert ezt leküzdötte, és hallani a hangot a földön mindenhol – ezért kérlek , mivel szerintem a cél jó támogatni kell aki tudja erkölcsileg és aki anyagilag az azzal! Itt: http://www.kubinyitamas.hu/
  innen idéztem:
  https://www.facebook.com/sevaster1/videos/713364328803148/

 13. Na van itt minden.
  Gyűlölet, fröcsögés,stb.
  Egy nincs, megoldási javaslat. Milyen könnyű a fotelból írogatni.
  Próbálkoztam kis lakóhelyemen pár dologgal. Még a kertbarát körre is csak 3-an jelentkeztek itt falun.
  Mi kell hozzá, hogy a NÉP megmozduljon és levegye a nyakáról a hurkot? Felébredjen a tespedésből.
  Ez a nagy kérdés!
  Pedig nézem a statisztikát.
  Fidesz 27 % Jobbik lecsúszott a néppárttal az MSZP mellé 11 % al a 10 mellé.
  Ami a legfigyelemreméltóbb, hogy nincs pártja 36 %.nak. Ezek nagy része a kiábrándultak.
  Ideje lenne hitet adni nekik. A kérdés az, hogy hogyan?

  1. ,,Na van itt minden.
   Gyűlölet, fröcsögés,stb.
   Egy nincs, megoldási javaslat. Milyen könnyű a fotelból írogatni.”
   Barátom, maga is ezt csinálja. Feltéve, ha elfelejtette megírni a javaslatait.

 14. „amerikát bűnözök hozták létre,bűnben. Bűnben fogant, és akképpen is végzi. Szemlélete,hozzáállása a másik Emberhez, semmit sem változott.
  „aki hóból épített falakra tetőt rak,az minden hajnalban retteghet a napkeltétől.

 15. „mi kell hozzá,hogy a NÉP megmozduljon.
  Ha nem lesz mit ennie !! Vagy nem lesznek sorozatok a tv-ben, és zárva lesznek a plázák, vagy orbánviktor beadja a lemondását.

 16. Régi Jobbikos
  2016-07-22 15:11:19
  mindszentiocsi
  Kubinyi úr tudja mit tesz, a magyar gyerekekért teszi, ha barátságos kezet nyújt a cigány fiataloknak, hogy ne legyenek gyilkosok, talájják mega helyüket. Ártatlan gyerekek ellen nem szabad uszítani, ők nem tehetnek arról, hogy minek születtek. A magyar gyerekeknek is ez az érdeke. Ostoba vagy öcsi, amikor a cigánygyerekek ellen hőbörögsz.
  mindszentiocsi
  2016-07-22 14:44:21
  Polgárjogi harcostársakat keresek a magyar fiatalság utánpótlása érdekében!Polgárjogi harcostársakat keresek a főállású magyar anyaság kiharcolása érdekében!Rendkívülien kiemelt főállású anyasági juttatásokat követelek,a magyar anyáknak,főleg az etnikumokhoz képest, rendkívülien kiemeltet, és tisztogatást az alkalmatlan közalkalmazottakkal szemben.A magyar mivoltunkat megőrizni az összes eddigi nyomorgó ősünkkel szembeni kötelesség! Nem ezért szenvedtek annyit,míg egyes népcsoportok lopásból éltek,és élnek ma is.Ez az alkotmányos és történelmi kötelességünk! kötelességünk!Nem tudok elérzékenyülni az úgymond „zsíros kenyéren tengődő” szegény etnikumon,ez csak egy óriási blöff,amit nem kellene benyelni és még dobni rá egy lapáttal.Én a magyar fiatalokért,őseink „folytatásáért” szállok síkra,sőt követelem a magyar fiatalok kiemelt családi támogatását,főleg a mindenféle etnikumhoz képest.Ez itt Magyarország…….még!Polgárjogi küzdelmet hirdetek az elnyomott magyarság és magyar fiatal családok rendkívüli anyagi támogatása érdekében!Különben kipusztulunk!Hogy nem áll még össze a kép????Sajnáljuk a roma gyerekeket. mert kiemelten támogatja őket a rezsim,de a vezetőik és a szüleik elherdálják a pénzt????
  Innen:
  http://www.kubinyitamas.hu/forum/11
  KEDVES MINDSZENTIOCSI!
  Ne hidd, de tudd, hogy megértem írásod, de tudni kell a föld történetében lezajló összefüggéseket! Ma már szinte sehol, nem alkalmazhatja a régi módszereit, ezért kifinomult és álcázza!
  Ma már nem teheti meg, hogy súlyos következmények nélkül egy egész népet fajt kiirtson, mint akkor régen helytelenül elnevezett indiánokat Amerika felfedezésekor, akik nem tudtak rabszolga munkát végezni, mert bele pusztultak, tényleges és tudatos levadászásuk közepette – így Afrikából feketéket vitt oda rabszolgának!
  Ma már nem teheti meg, hogy hódító, nyílt háborút kezdeményezzen és gyerekeket begyűjtve janicsár harcosokat neveljen belőle!
  Ma fondorlatosan bevezette a munkanélküli segélyt, ezzel kapcsolatban leírtam régen a KMK. És ÜK. Intézményét. Leírom, mit jelent, mert ma már sok fiatal ezt sem tudja. A bűnözés meleg ágya a KMK. Azaz a közveszélyes munkakerülés, és az ÜK. Azaz az üzletszerű-kéjelgés, mi akkor az én időben üldöztük, és büntettük ezeket!
  Ma nem alkalmazhatja a kinevelt janicsárit, úgy, hogy zsoldot ad neki, ha nem álcázva munka nélküli segély intézményét vezette be, emlékszek míg a szocialista államokban üldöztük a kmk és ük-t – kint nyugaton már virított ez a segély program!
  Ma mint említettem, nyíltan látványosan nem kezdeményezhet hódító háborúkat, ma amit már rég elkezdett az. Un. Migráns úgy kapcsán érthetjük meg, hogy beszivárog és hódít! – felgyorsítani úgy tudta ma, hogy kibombázta szülőhelyét és elüldözte szülő lakhelyéről !
  Így pénzelve is őket késztette – a modern hódító hadjáratának folyamatára!
  Mind ezek tudatában – mert a segélynek álcázott zsoldjukból soha nem gazdagodnak meg, és mire megtudnának változni, akkor meg már nem lesz szüksége rá, így megfog szabadulni a hódítást irányító, az álcázott zsoldosaitól is! Na ezt kel tudatosítani a fanatikusokkal – ami szinte lehetetlen!
  Mert amikor a munkáról leszoktatták őket és segélyt fizettek nekik, ma már több generáció túl van ezen és a gyerek ebben nő fel, mint kisjanicsár!
  Irtsuk ki őket? Nem tehetjük, mert ősi vallásunk, hitünk – tudásunk ezt nem engedi!
  Nekem ebből fakadóan az a véleményem, hogy ROSTÁS ÚR jó úton jár, amikor ezeknek a kisjanicsároknak – megmutatja a másik oldalt, hogy úgy is lehet élni – és a tegnapi cenzúra élő tv. Adásban Kubinyi és Ilonka párbeszédével ezért helyt adok!
  Itt meghallgathatod: http://www.kubinyitamas.hu/
  És ha a 100-ból csak 10-et nyerjünk meg magunknak és tér a jó útra már megérte!
  Tisztelettel. Id. Kiss László
  Bázakerettye, 2016-07-23

 17. Se megsérteni nem akarok senkit, de nagyon örülnék, ha a többi jogász is megerősítené dr. Gyarmati Éva által elhangzottakat, mert ha pontról pontra így van, kő kövön nem marad!

  1. Anna – dr. Gyarmati Évának és társainak egyben tökéletesen igazuk van! A HÁZAT NEM AZ ALAPOKNÁL KEL ELKEZDENI LEBONTANI, HA NEM A TETŐNÉL! MA ISMÉTELTEN SOKADJÁRA – EZ AZ ÜZENET!
   EZT ÉRTSÉK MEG!

 18. Devizahitellel kapcsolatban már jó párszor leírtam a véleményemet,annak ellenére,hogy bankkal soha,semmilyen dolgom nem volt,és nem is lesz,hitel ügyben. Most is csak azt tudom mondani,hogy a bank,és a hatalom részéről kimerítették a btk.373.§.át ,amiért egy törvényes bíróság előtt FELELNIÜK KELL. Ha Magyarországon ehhez az igazságügyi szervek asszisztálnak, az nem csak,hogy cinkosság, Haza és Nép ellenes cselekedet, de előrevetít egy esetleges anarchiát is. Magyarországnak tulajdonosai, és nem vezetői, vannak, akik israelben ,és uraelben székelnek. Akik itt álszent módon politikusinak vallják magukat,nem mások, mint,kufárok, pénzváltók,bűnözők, akik elárulták,kiárusították a Magyar hazát, és a Magyar Népet. Ehhez nem csak az alkotmánynak van köze,de a Magyar Népnek is,és azoknak a szerveknek,akik a DOLGOZÓ MAGYAR NÉPRE esküdtek fel. Tegyék végre a DOLGUKAT !!

 19. Ha megnézem Bene Gábor írását, a képre nem illegálist kellett volna írni, hanem illegitimet: „MI A KÜLÖNBSÉG A LEGALITÁS és a LEGITIMITÁS KÖZÖTT? Az első a kádár-korszak ránk erőltetett jogával való jogi folytonosságot, a második az utolsó törvényes és alkotmányos magyar állammal való jogfolytonosságot jelenti!”
  http://nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=public&iro=beneg&cikk=2#cikk
  Elnézést, ez nem lényegi hozzászólás, de a pontos szóhasználat nélkül könnyű ráfogni, hogy hablaty az egész.

  1. Tévedtem, illegitim és illegális egyszerre Figyelmesebben elolvasva az új alaptörvény készítői annyira ügyetlenek voltak, hogy még az 1949-es sztálinista alkotmányból sem tudták eredeztetni a jogfolytonosságukat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük