KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Sorbonne professzora kimondta, minek a mestere Orbán Viktor

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Orbán Viktor mestere azoknak az alkuknak, amikor kihozhatja a legtöbbet a vétója erejéből – áll a La Croix cikkében, amely elsősorban a jövő heti uniós csúcstalálkozóval, valamint a magyar miniszterelnök és Emmanuel Macron francia elnök csütörtök esti egyeztetésével foglalkozik, szúrta ki a Mandiner.

Krysztof Soloch, a Sorbonne professzora, Közép-Európa szakértője rámutatott, Magyarországon elvi kérdéssé vált az ukrajnai magyar kisebbség jogainak védelme, ezért aligha születhet megállapodás Ukrajna EU-csatlakozásának ügyében.

A professzor szerint Orbán Viktor a magyar identitás védelmezőjeként kíván kiállni a brüsszeli beavatkozással szemben.

A cikk idéz egy európai tisztviselőt, aki arról beszélt, hogy a magyar miniszterelnök mindig készen áll egy üzletre, ám nagy kérdés, mi lehet az ára annak, hogy ne akadályozza Ukrajna támogatását.

MH

 

Kiemelt kép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Emmanuel Macron francia köztársasági elnök (b) fogadja Orbán Viktor miniszterelnököt az Elysée-palota udvarán 2023. március 13-án / Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Ez is érdekelheti:  A balliberális lengyel kormány a gazdák tiltakozásának erőszakos leverésére készül

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük