KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

A Sátán támadása Krisztus Jézus győzelme ellen – Húsvéti gondolatok

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Gonosz ravaszul adagolja a békétlenséget, szívünkbe, hogy megzavarja húsvéti ünneplésünket. Gondoskodik róla, hogy csendességünket, lelki feltöltődésünket, méltó ünneplésünkbe háborgást vigyen, s elvegye ünnepi örömünket. Ne engedjünk neki, s hívjuk segítségül Krisztus Jézust, hogy nyugtassa meg szívünket.

Mert most a COVID-19 vírussal rémisztgetik a világot a Sátán hűséges követői. Azt akarják elérni, hogy kétségbeesésünkben egymásra támadjunk, s öldököljük egymást. Csöppet sem akarom elbagatellizálni a veszélyt, mert valóságosan létezik, de szeretném felhívni a még gondolkodásra képes embertársaim figyelmét, hogy nem egy váratlanul feltörő fertőzéssel állunk szemben. Különösen arra gondolva, hogy az egész világon elérték vele, hogy bezárjanak a közösségi házak, templomok, imaházak is! Nem tartom véletlennek azt sem, hogy a keresztyénség legfontosabb ünnepén nem gyűlhetnek össze a hívő emberek, hogy imádják az imádatra egyedül méltót, Krisztus Jézust. Valójában itt nem egy vírus ellen folyik a küzdelem, hanem szellemi téren dúl a háború!

Óriási harc dúl a szellemi világban! Sátán az utolsó erejét összeszedve próbál minden elérhetőt szétzúzni, elpusztítani. Olykor földi javak esnek áldozatul tombolásának, de mostanában sokkal szörnyűbb azt látni, hogy emberek sokasága esik a karmai közé, és őket pusztítja el a Pusztító utálatosság. Én azonban jobban féltem azokat a tömegeket, akik tudatlanságuk okán vagy saját akaratukból hajtják fejüket Sátán valóságos vagy jelképes guillotineja alá. Mert nem törődnek Jézus halk hívó szavával, elfordítják fejüket, fülüket, s inkább hallgatnak a Gonoszra, s elhiszik negédes hazugságait vagy rémisztő riogatásait.

Az előre megjövendölt események ellen nem tehetünk semmit, s amiknek meg kell esniük, azok meg is fognak történni. De egy nagyon fontos dolgot mégis tehetünk, s erre a feladatra utasított, és hív folyamatosan Krisztus Jézus a misszióparancsában:

„Menjetek el tehát, tegyetek tanítvánnyá minden népet, megkeresztelve őket az Atyának, a Fiúnak és a Szentléleknek nevében, tanítva őket, hogy megtartsák mindazt, amit én parancsoltam nektek; és íme, én veletek vagyok minden napon a világ végezetéig.” (Mt 28: 19-20)

Imádkozhatunk azért, hogy nyíljon fel a szemük embertársainknak, ismerőseinknek, szeretteinknek, akik még a hazugság ködében bolyonganak, fogadják szívükbe Jézust, az ő szavait, és vallják meg bűneiket, megbánva azokat, és könyörögjenek Krisztus megbocsátó szeretetéért. Hirdessük az evangéliumot, és imádkozzunk a megtérésekért, amíg tart a kegyelmi idő!

Ez is érdekelheti:  Az EU nem lankad érveket gyártani nekünk a kilépésre

Húsvét ünnepén vegyük ezt nagyon komolyan.

” Kérve kérlek Isten és Krisztus Jézus színe előtt, aki ítélni fog élőket és holtakat; az ő eljövetelére és országára kérlek: hirdesd az igét, állj elő vele, akár alkalmas, akár alkalmatlan az idő, feddj, ints, biztass teljes türelemmel és tanítással.” (2Tim 4:1-2)

(Czakó István, 2020.04.12.)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “A Sátán támadása Krisztus Jézus győzelme ellen – Húsvéti gondolatok

  1. A Sàtànnak sikerült bezàratni a templomokat és megfélemilteni az egyhàzi vezetöket…. Ugyan ùgy mint Nagy Pénteken is sikerült neki félellemmel szétrezzenti az apostolokat is. Csak Mària és Jànos maradt a kereszt alatt a haldoklò Jézussal. A templomok nyitvatartàsa szükséges ugyan ùgy mint a bankok, az ételmiszer üzletek és a gyogyszertàrok. Ha Sztalin a màsodik vilaghàboru alatt kinyitotta a templmokat és ha maga Trump elnõk is nyilvànosan imàdkozik ebben a sùjos helyzetben, akkor a templomok nyitvatartàsa bizonyos körülmények kereteibben is megoldhatòak. Imàdkozzunk Màriàhoz és Jànos apostolhoz hogy adjon bàtorsàgot egyhàzi és politikai vezetöinknek hogy a népek lelki szükségeire is ügyeljenek.

  2. Sors felett a törvénynek nincs hatalma !
    Lukács ev. 21. rész 20-25. versig ,válasz János ev 8 : 44 re.
    Minden és mindenki a saját helyére kerül ! Hasonló a hasonlóhoz !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük