KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

A Russia Today is beszámolt Szijjártó Péternek és Kövér Lászlónak Zelenszkijjel kapcsolatos meglátásáról

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Russia Today angol nyelvű oldala öles címben közölte, hogy a magyar külügyminiszter támogatta a Kövér László házelnök megjegyzését Volodimir Zelenszkij ukrán elnök mentális állapotát illetően.

Szó szerint idézték Szijjártó Péter közösségi oldalán megjelent bejegyzését, miszerint:

„Miközben Magyarországon az elmúlt hónapokban több tízezren dolgoztak a háború sújtotta Ukrajna és az ukrán nép megsegítésén, az ukrán politikusok folyamatosan elfogadhatatlan hangnemben beszélnek Magyarországról, provokálnak minket, hazudnak és be akarnak feketíteni” – mondta Szijjártó.

Természetesen nem felejtették ki a következő mondatot sem az anyagról:

„Mindezek alapján Kövér Lászlónak teljes mértékben igaza van, még ha az ukránok idegesek is.”

Az RT beszámol arról, hogy Kövér a Magyar Országgyűlés elnöke, a kormányzó Fidesz alapító tagja, aki a Hír Tv-nek adott szombati interjújában azt kifogásolta, hogy Zelenszkij szükségtelenül durva és ellenséges hangot üt meg azokkal szemben, akik segítik országát.

Az RT megemlíti, hogy

a kijevi tisztviselők megsértődtek Kövér László kijelentésén és idézték Zelenszkij kabinetfőnök-helyettesét, Andrej Szibigat, aki a Facebookon reagálva „hívta fel a figyelmet” a „nem tisztelt magyar törvényhozás vezetőjéhez hasonló „alsóbbrendű politikusok” elfogadhatatlan, gonosz kijelentéseire.

Eközben Oleg Nikolenko, az ukrán külügyminisztérium szóvivője azt azt a kijelentést tette, hogy Kövérnek magának is mentálhigiénés gondja van, miközben Magyarországot a történelem gonoszának titulálta.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban az üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Így semlegesíti a Krím felé tartó ukrán tengeri drónokat az orosz hadsereg (videó)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük